יש לי שאלה...

קניידעל

New member
עמוק בקצפת

לפחות בזמן האחרון פשוט עושה לי משהו, מזדהה עם הבדידות שנוזלת ממנו

giba70

New member
קטעים איתך...

בדיוק עכשיו אני שומע אותו. קשה לבחור מה השיר שהכי עושה לי את זה. כבר בחרתי את הזיות לשיר הכי טוב לדעתי בסקר שנערך בזמנו (זוכרים אז כשבקושי היה עמוד אחד בפורום?) אבל נראה לי שאבחר בסקר הזה ב"לב שלם" כי העיבוד המזרחי יוצר אנרגיות אדירות והמילים גם מאוד... וכשאני מתפרק את יותר שלמה... מישהו רוצה את המילים האלה בתור חתימה?

תביא תא המילים ואז נראה../images/Emo13.gif

אני גם מאוד אהבתי את הזיות....את האמת שאני יודעת..בטח בורות אבל לא הכרתי תא השיר לב שלם אז עכשיו אני מורידה אותו לאור ההמלצות

קניידעל

New member
המילים

אגב, אין כל-כך קשר בין שורה לשורה זה האווירה שהשיר הזה יוצר עמוק בקצפת- מטוס סילון חוצה את האוקיינוס וחוצה לך את הלב פרווה בצבע שלג, ניתוח פלסטי שמתקן את מה שאין בבית מלון נוצץ נוצץ יש הכל במקרר פעם אמרו שכסף זה זמן צריך למהר עמוק בקצפת, רחוק מהעולם עמוק בקצפת צעד אחד לפני כולם היה כל-כך משעמם היה חבר שלא הפסיק לדבר זה לא חיים את אמרת זו צורה להסתדר מטוס סילון היא רוצה יש גברים שיודעים להסתדר מטוס סילון חוצה את האוקיינוס וחוצה לך את הלב עמוק בקצפת רחוק מהעולם עמוק בקצפת צעד אחד לפני כולם

giba70

New member
לא יפה להוריד (שירים אני מתכוון)

עם זאת אני גם לא כל כך יכול לכתוב לך את המילים של לב שלם, אי לכך אולי תקני את נגיעות או את אלבום ההופעה שיצא ותשמעי את השיר. אולי גם תהני משירים אחרים (אנדרסטייטמנט פראי). את רואה לתוכי, אני רואה דרכך את רואה נקודות, אני רואה רצוף

FlowerPower4

New member
אמממ

שיר אחד שאני מחוברת אליו תמיד של ברי, אין לי אחד כזה הם מתחלפים אחת לכמה ימים, אז הנוכחי הוא 'הזיות' מתוך סימנים...

צודקת!

זה באמת אחד מהשירים האהובים שלי!!!!!הוא שיר כל כך יפה... הזיות...כמה אפשר לחכות..

Princess Grace

New member
שתי פנים. וניצוצות כמובן-

השיר האהוב עליי (אפשר בכלל להגיד כזה דבר?????)

שיר משפיע...

ואו היו כמה... עכשיו בזמן האחרון אז חד משמעית זה "האחר" אחלה רעיון לשרשור אגב...

אממממממ.....

גם אני מאוד אוהבת את השיר הזה למרות שנראה לי שאת רואים שלא רואים קצת יותר.... ו...אני עדיין לא יודעת מה הכי משמעותי לגבי..קשה מידי!

Queen BItch

New member
סקר באמת מעניין...

השיר של ברי שהכי השפיע עליי עד היום... למעשה יש שניים! הראשון זה "בואי הביתה" שהוא נורא השתלב לי עם כל התקופה של הכניסה והיציאה מהצבא ובכלל בחיים ובאווירה הכללית. השני זה "ככה זה (לאהוב אותך)". כי הוא פשוט נותן לי השראה מדהימה כשאני רוצה לכתוב משהו! כתבתי על הרקע שלו דברים ממש טובים.

אני חושב

שעוז חוזר הניגון. הייתה תקופה שכל הזמן ניסיתי לתת לו פרשנויות מהחיים הפרטיים שלי. אבל ויתרתי. אין לי סיכוי. וכמו שאמר קומיקאי דגול: פעם ניסיתי להיות אתאיסט, אבל ויתרתי- אין להם חגים!

למעלה