יש לי שאלה...

תור

New member
יש לי שאלה...

זו היא שאלה שגרמה לי לחשוב בזמן האחרון לא מעט..טוב אז ככה: האם כל אחד יכול להיות מג?האם בכל אחד יש את הכוח?ואם לכול אחד יש האם כל אחד יכול להשתמש בו לתועלתו שלו?אם לכל אחד יש את היכולת להשתמש בכישוף אז הדבר נהיה קצת מסוכן...מה אתם אומרים? נ.ב אני מת לשנות את השם המעפן שנתתי לעצמי ואני לא זוכר את הסיסמא שלי... מישהו יכול לעזור לי? אולי המנהל? תודה

תשובות

קודם בקשר לשאלה שב-נ.ב. : ישנו פורום משוב בתפוז שם יענו על שאלתך הזו. בקשר לשאלה הראשונה: התשובה הראשונה היא כן. כמו שכל אחד יכול לנסות להיות צייר, סופר, מהנדס, ביולוג, רופא וכך הלאה. אבל שים לב - לנסות. זה לא אומר שתצליח בלימודי הרפואה ולהבין את החומר, או להיות רופא טוב. כל אחד יכול לכתוב שירים, אבל יש כאלה שעושים את זה הרבה יותר טוב מאחרים ויש להם גם יותר השראה. כך שאתה יכול ללמוד מאגיה ולנסות להיות מאג, זה לא אומר שתצליח. הפוטנציאל קיים אצל כל אחד במידה זו או אחרת, אך זה לא מחייב כי הפוטנציאל ימומש. כן, כל אחד יכול לנצל את הדברים הללו לתועלתו שלו. כן, זה מסוכן. כמו שמסוכן לתת לילד אקדח. אך בסופו של דבר, כך לפחות אני מאמין וכן אני מסתמך על מה שגדולים וטובים ממני כתבו (אך שוב, זה לא אומר שצריך לסמוך עליהם בצורה עוורת) - אלו שמשתמשים במאגיה לצרכיהם האישיים "מוּסרים" מן הדרך.

../images/Emo39.gif בעיקרון כולם יכולים להיות....

כי לכולם יש את היכולת לפתח את עצמם (לא משפט מדוייק אבל המילה שרציתי ברחה לי
) אבל בעצם כדי להיות מאג צריך הרבה כח רצון, שליטה עצמית, מודעות עצמית, בגרות נפשית מסויימת ועוד כל מיני דברים שרוב בני האדם לא בדיוק שולטים בהם. ככה שלא כולם יכולים להיות. מי שכבר מצליח לפתח לו כח מאגי (ולפני זה את התכונות כמו כח רצון, משמעת וכו´...) אז מן הסתם הוא יכול להשתמש בו לתועלתו ולתועלת אחרים (כמה שהוא יהיה יותר מפותח הוא גם יוכל להשתמש יותר והשימוש יהיה בעל השפעה יעילה יותר. מסוכן...הכל מסוכן. אבל כל כך מעט אנשים מגיעים לזה שתהיה להם השפעה מאגית, וגם אם יש להם אז היא לא תמיד כל כך חזקה. זאת דעתי לפחות

../images/Emo45.gif יש לי עוד משהו להוסיף...

רשמת (פרינסס:) ש-"לכולם יש את היכולת לפתח את עצמם" ובשביל זה צריך שליטה עצמי מודעות עצמית וכו'.. אז רציתי להגיד שבשביל להגיע למודעות עצמית,שליטה עצמית,בגרות נפשית וכו'... צריך הרבה כוח רצון (כמו שאמרת) להשקיע הרבה, אמונה, התמדה, והכי חשוב סבלנות!

jbu

New member
כול פעם שאני שומע את השאלה הזואת

עולה ברואשי מין משל למדיטציה, האם כול אחד יכול לעשות את זה? יש אנשים שמצליחים בפעם הראשונה יש הרבה אנשים שמצליחים פעם השנייה ויש גם אנשיים שלוקח להם הרבה יותר זמן אבל מי שלא מתיאש ומנסה מצליח בסופו של דבר למרות שאני מכיר מישהוא שאמר לי שהוא חושב שצריך הרבה ריכוז ושליטה עצמית לעשות את זה, אז כמו שמתחילים לעשות מדיטציה ככה זה מה שאנשיים קוראים "כוחות מאגים", עם אימון כול אחד יכול להגיעה לזה, בסוף.

למעלה