יש לי שאלה!

יש לי שאלה!

למדריכים או אלה שהיו מדריכים.. אתם באמת אוהבים להיות עם החניכיםם שלכם או שאתם עושים את עצמכם?! כי אני רוצה נורא לדעת אם זה סתם הצגה... יענו ברור שיש חניכים שאתם לא אוהבים, אבל נווו פשוט תענו (-L

תשובה

גלי, כמו שרשמת- יש חניכים שלא אוהבים אותם... אבל עדיין אני אוהבת להיות עם החניכים שלי... אני חושבת שזה גם תלוי במדריך. כאילו, אם את שואלת אותנו את זה כדי לדעת מה המדריך שלך באמת חושב אז זה לא ממש יעזור לך כי גם אם כולם פה ירשמו לך שהם שונאים שנאת מוות את החניכים שלהם, עדיין יכול להיות שהמדריך שלך מת עליך

יש ויש...

אני כשהייתי חניכה הייתי בטוחה שהמדריכים אוהבים אותי...
סתם, בד´-ה´ שנאתי את המדריכה והיה ברור לי שהיא לא מתה עלי... ומז´ המדריכים באמת אהבו אותנו ועוד עכשיו כשאחנו רואים אותם יש חיבוקים-נשיקות וכל זה... אבל הכי קטע עם המדריך של ו´ שחשבתי דווקא שאהב אותנו - בתחילת שנה הוא בא אלינו ואמר - יש משהו שמכיתה ו´ אני רוצה להגיד לכם - ואז התחיל: יו! איך שנאתי להדריך אותכם! איך שנאתי את ימי שלישי ושבת ביגללכם! גל איך שנאתי אותך, את היית החניכה הכי צומי, כל פעולה היתפללתי שלא תבואי. ונועה, גם את היית מעצבנת, חשבת שאת יודעת הכל! וערן, אותך הכי שנאתי בעולם... וככה עשה לכל חניך (סתם המצאתי שמות עכשיו) וכולנו היתפוצצנו מצחוק...
איך אני מחכה לרגע שאני אוכל להגיד את זה לחניכים שלי!!! הם ליפעמים בסדר, וכיף להיות איתם - אבל בכללי הם לא משהו...
נועה.

למעלה