יש לי שאלה...

• פותח הנושא mtmt
  • פורסם בתאריך

moo moo moo

New member
אחד

שרואה את עצמו כאחד שהיה צריך להוולד כאישה ז"א אוהב להתלבש כמו נשים ומדבר כמו אישה ועושה תפקידים של אישה.

דימונאי

New member
אני לא מבין אותם...

למה הם רוצים להיות בת...מה קרה נולד בן שישאר בן והיה הומו מה קטע...אז הוא פסיבי זה שהוא התנהג כמו אישה לא יעזור לו להיות אחת...

going mad

New member
המממ...למה הם רוצים להיות בת?

"זה שהוא מתנהג כמו אישה לא יעזור לו להיות אחת" אולי זאת אישה שנולדה בגוף של גבר? כלומר המוח האנושי הוא תעלומה...ולא כולם רוצים להיות "בן" הם לא מרגישים כבן...למה להם להמשיך לעשות את "ההצגה" הזאת? אני בספק אם אותם אנשים עושים כאילו הם נשיים...זה שהם מתנהגים כמו אישה כנראה אומר שהם איכשהו כן אישה, זה אולי לא יהפוך אותם פיזית לאישה, למרות שגם זה אפשרי היום, אבל הגוף והנפש הם אחד, אולי יותר קל לחוש כאישה אם מתלבשים ומתנהגים כך... אמממ...אולי מה שכתבתי לא שווה הרבה...אולי תשובה מאדם כזה יהיה יותר טוב...יותר מובן

resputin

New member
מה יש לא להבין?

זה הוכח מדעית, שצורת המח הגברי והנשי הינם שונים. אם אני לא טועה, זה קשור באיזור המוח הקטן או בלוטת האצטרובל (o_O)- בכל מקרה. כמו שאומרים (לא שזה בהכרח נכון, ואני מציין את זה כבר מעכשיו, שלא יסתערו עליי- ברור?!) "הטבע עושה טעויות" ו´יישות´ עם מוח נקבי, נולדת בגוף גברי (וכן ההפך). אותה ה´יישות´ הינה בעצם אישה, כלואה בגוף של גבר- ורוצה להתנהג כאישה, להראות כאישה ולהיות אישה. בעולמינו המודרני למזלם ולמזלן, יש כיום כבר מס´ ניתוחיםשאכן מאפשרים להם את ה"מעבר הגופני" הדרסטי הזה, למרות שהוא לא בצורה מצויינת כ"כ ועדיין, לגוף לוקח זמן בשביל השינויים. אז מה יש לא להבין, את צורך המימוש העצמי שלהם\ן? זה לא שזה "בן שישאר ויהיה הומו פאסיבי" -"הוא" לא רוצה להיות ´הומו פאסיבי´, "הוא" רוצה להיות "היא", כמו ש"הוא" אמור להיות מלכתחילה. הרגשות שלו(ה), ההתנהגות, המחשבה- הכל נעשה בצורה נשית לחלוטין, מפני שזוהי אישה, מתחת למעטפת הגבר. "...לא יעזור לו להיות אחת" -באמת? מה עם גברת דנה אינטרנשיונל? מה עם אמנדה לופר? שושי זלמן*(לא בטוח אם היא טרנסווסטית או טרנסג´נדר, היא עברה את הניתחו?)? -כולן היו נשים בפנים, וכיום, הן גם נשים מבחוץ (אולי מלבד לשושי זלמן
). אז מה יש לא להבין? ___________________ ההודעה הבאה לא הכילה נימה סרקטסטית, עוקצנית, מתחכמת או משפילה, כנ"ל שפה גסה או\ו תיאורים מיניים. עדיין היא לא מומלצת לנשים בהריון, זקנים וטף- אם קראתם את ההודעה הזאת בסוף... נדפקתם.

Lizz

New member
היי, דימונאי.

זה לא שמישהו "רוצה להיות בת". זה שמישהו הוא אכן בת, ופשוט הגוף שלו לא מתאים לזה. ולפעמים הוא רוצה להתאים את הגוף לעצמו. וכנ"ל ההפך. חלק מהטראנסים סטרייטים, חלק הומואים, חלק בי. חלק בקטע אקטיבי וחלק בקטע פסיבי וחלק מהMTFיות בכלל לא משתמשים בזין שלהן כי הוא לא חלק אמיתי מהגוף שלהן.

Lizz

New member
היי, דימונאי.

זה לא שמישהו "רוצה להיות בת". זה שמישהו הוא אכן בת, ופשוט הגוף שלו לא מתאים לזה. ולפעמים הוא רוצה להתאים את הגוף לעצמו. וכנ"ל ההפך. חלק מהטראנסים סטרייטים, חלק הומואים, חלק בי. חלק בקטע אקטיבי וחלק בקטע פסיבי וחלק מהMTFיות בכלל לא משתמשים בזין שלהן כי הוא לא חלק אמיתי מהגוף שלהן.

דימונאי

New member
סבבה....

מקובל עליי שהיו מה שהם רוצים אין לי דעות קדומת ואני לא גזענית כל אחת יחיה איך שנראה לו...פשוט אני לא נכנס לראש שלהם זה הכל.... ואין לי בעיה איתם בכלל.... be what you wnat to be....and i will like even if you were gay

TwelveEyes

New member
יש שתי הגדרות...

א) גבר או אישה שמחשיבים את עצמם כבן\בת המין השני. ב) גבר או אישה אשר עברו ניתוח לשינוי מין.

Lizz

New member
בד"כ,

טרנסקסואל זה מישהו או מישהי שעברו או עומדים לעבור ניתוח שישנה אותם למין שעמו היו אמורים להיוולד. מגבר לאישה או מאישה לגבר. (די כבר להתעלם מהFTMים!) טרנסג´נדר בד"כ מתייחס לאלו שלא מתעסקים כל כך הרבה בצד הפיזי של העניין. למרות שההגדרות מעורפלות. הגדרות יותר טובות אפשר לקבל מנורה בפורום הטרנסג´נדרס, 496.

למעלה