יש לי שאלה

יש לי שאלה

אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון, אבל ננסה. הפסקתי לעשן לפני חודשיים. ממעשנת כבדה של שתי קופסאות ביום הפכתי למעשנת של 0 סיגריות ביום. המון עישון נעשה בחדר העבודה שלי. אין שטיחים ואין וילונות וניקיתי המון, אבל... יש ריח של סיגריות בחדר. קצת אבל יש. אני מדליקה נרות ריחניים. וגם קטורת.. אבל נשאר משהו. מחפשת רעיונות יצירתיים או מתחום הדטרגנטים. תודה

RachelBD

New member
סיגל - ../images/Emo47.gif - את מלכה!!!

מסירה את הכובע! איך עשית את זה? מה בכל זאת מכיל החדר? גם אם אין בו וילונות ושטיחים, יש עדיין המון דברים שסופגים ריח - מגזינים, ניירות, ספרים, מחשב על אביזריו ואפילו הקירות וגופי תאורה. נסי להשתמש בכוהל נקי 95% שמוצאים בסופר, במדפי המשקאות החריפים, חברי אל הבקבוק שפריצר מדטרגנט מותז אחר (ניקוי חלונות, למשל). אפשר לנקות עם זה הכל מלבד מסך המחשב עצמו (החלק שבו מוקרנת התמונה), זה רטוב לשניונת ומיד מתנדף... אולי אפשר להתיז גם על ספרים, לא ניסיתי (כדאי לעשות ניסיון על אחד שאינו יקר לליבך). הזהרי מהמקומות בקירות המושחרים בגלל נוכחות מסך TV או מסך מחשב (מישהו יודע למה זה קורה?) זה לא מנקה את זה, רק מורח. היה פעם מסע פרסום למוצר בשם ´פבריז´ שאמור להפיג ריחות, לא ניסיתי. צביעת החדר מחדש תעזור גם היא, וכל מה שעוד ישאר אחרי הטיפול הזה, הזמן, הנרות והקטורת יאווררו... ספרי איך עשית את זה (אפשר במסר).
רחל

Rשף

New member
פבריז אכן עוזר

אבל מנסיון, במכוניות למשל, כלום לא עוזר לגמרי הריח נשאר הממממון זמן (מצטער לייאש), במיוחד ללא מעשנים שרגישים לריח. מצטרף ל
וכל הכבוד על כח הרצון

עשן , עישון ומעשנים...

בעיניין מה סופג, אני חוששת שאלו הספרים, המגזינים ושאר ניירות. ולא נראה לי שיש לי סבלנות לעבור עליהם אחד אחד עם כוהל, גם אם זה היה עוזר. יש גם כמויות לא מבוטלות של אבק שהצטבר על המדפים אז מן הסתם גם הוא "מעושן". את פבריז אנסה. רעיון טוב. ובנתיים נרות וקטורת עד , שאולי, יחליפו את הריח של הסיגריות... בעניין השחור על הקירות. אז ככה... האויר שלנו מלא מיקרואורניזמים, חלקיקי עור וחומרים אורגניים אחרים המרחפים להם מבלי שנראה אותם. בקרבת אחורי המחשב, המסך ומעל רדיאטורים יש חום רב יחסית והם נשרפים. הם מספיק קטנים כדי שלא נראה את עקבותיהם השרופים אך בניסיון לנקות אנו מורחים ואז זה ניכר . על צבע רחיץ זזה מתנקה ואז רואים שכל השאר בעצם כבר אפור... הפתרון היחיד הוא ניקיון ידני ואז צביעה. בחו"ל אפשר לראות מקומות אשר אינם מתוחזקים, ממש סימן של כמו חריכה שחורה מעל הרדיאטורים (אלו שלא מתחת לחלון). במסר אשלח לך את סיפור הפסקת העישון.

רוקוקו

New member
אולי תחזרי לעשן ותעזבי אותנו בשקט??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהצלחה לך חמודה..... רוקוקו ( ערן).

פ123

New member
ריח עשן סיגריות

קיימות חברות המתמחות בטיפול באתרים שנזוקו בעת שריפה, לרבות פתרון בריח. הם מציבים קומפרסור לא משהו מפלצתי (יש להם גם בגודל של מכשיר אינהלציה), המשחרר איזה סילון ריחני לאוויר המנטרל את ריח העשן, הם טוענים שזה גם טוב לעשן הסיגריה. חוצמזה.....זהו? אין את הסיגריה עם הקפה?!, סגריה של אחרי האוכל?! סיגריה של טלפון מעצבן?! סיגריה של מבוכה?! סיגריה של פוזה שנפגשים עם הקבלן בבוקר באתר?! ומה עם סיגריה של אחרי ה.....פרו ורבו??!! הלו....יש חיים אחרי ההפסקה? ספרי חוויות.....

אין סיגריות!!!!

אין סיגריות . נקודה. היה קצת מוזר להעביר לילות מול המסך בלי משהו בפה. וכמובן שלא אוכל כי להשמין זו ממש לא אלטרנטיבה. אז קפה וקפה וקפה. מסטיקים עשו לי התכווצות שרירים בלסת... קפה - נטול סיגריה. אחרי האוכל - קפה במקום סיגריה. טלפון מעצבן - פשוט צורחת והכל מסתדר. מבוכה - מה זה? פוזה - אין פוזה יותר טובה מ"הפסקתי לעשן"! סיגריה של אחרי - לא אהבתי מעולם!! תנו רק לסובב את הגב ולישון!!! החיים אחרי - נושמים יותר טוב, יש הרגשה של נפח ראות חייתי יותר. יש קטעים שאני מוצאת עצמי מחפשת משהו בטירוף ופתאום קולטת שאני לא זוכרת מה אני מחפשת... שתי שניות ואני מבינה שאני מחפשת את הסיגריות... קרה לי פעמיים מול המחשב... עושה ספורט אינטנסיבי אז את כל העצבים, התסכולים והלחצים אני משחררת שם. קצת מגעיל איך נהייתי גניחטית ובריאה כזו. מה לעשות בגילי... צריך לחשוב על העתיד.... יום טוב לאילן ולכולכם.

arcdsgn

New member
מנסיון,

הפסקנו לעשן לפני כ-שנה (סיפרתי לך ...) רק סיוד (צבע) יעזור. צר לי, כל שאר הפטנטים, קוסמטיקה בלבד אגב, צבע לבן לא עובד, רק גוונים

יעלי2

New member
קודם כל מזל טוב וכל הכבוד

אני מחזקת את ידייך! לגבי שאלתך, חשבת לצבוע את החדר?

למעלה