יש לי שאלה..

תתבונן סביבך....

הרי יש כל כך הרבה מבוגרים, בגילאים שונים, שמוחם צלול וגופם שמור.... אז נכון שפה ושם מתחילה הסניליות.... (אצלי התחילה מזמן
) ונכון שהגוף נחלש יותר... אבל.... אם נמשיך לעסוק בספורט.. (לא אני.. אתה חחחח), וגם נמשיך להפעיל את המוח (ואתה.. הגיע הזמן שתתחיל להפעיל אותו.. חחחחחח), אז כל תקופת ההתבגרות והזיקנה יראו אחרת. אני מדמיינת לי דווקא תקופה כייפית: לא עובדים או שעובדים ממש קצת... מתעוררים בבוקר לצד בן הזוג.. יוצאים לגינה לשתות קפה ולאכול משהו קל.. מתקלחים.. ויוצאים להצגה יומית.. לסרטים מיוחדים.. (נגיד.. "סמסרה"
), ולאחר מכן מתפנקים בארוחת צהריים בחוץ. וכשחוזרים הביתה.. הולכים לנוח.. ומי שכוחו במותניו (או קצת מתחת למותניים..) יכול גם לפנק ולהתפנק... אל תתרכז בזקנים.. החולים... החלשים... תתבונן באנשים כמו שמעון פרס למשל... מדהים לא? מאחלת לך ולכולם חיים ארוכים.. בריאים.. ומחשבה צלולה... בוקר טוב....

sahr12

New member
מישהו בן 75...

מאוד יאהב להסתכל עלייך.....אם הוא יראה משהו.......חחחחחחחח גברים תמיד נמשכים לצעירות......חחחחחחח

sahr12

New member
תעשי לי טובה!!!!!!!!

תפסיקו לדבר על זה!!חחחחחחחחחחח.......

נשית~37

New member
דווקא יהיה נחמד לראות אותו

מגחך בחצי פה בלי שיניים...שערות יוצאות מהאוזניים והאף...הוא גורר ל-א-ט את שלושת הרגליים שלו חחחחח (למרות שבצעירותו אמרו לו שהאורך לא משהו...חחחחחח)...ידיים רועדות כאלה...מנסות לתפוס ציצים חחחחחח

מכירה את השיר.... ?

"כשאהיה זקן... אבוא אליך עם המקל.. האם תתני לי את אותן נשיקות... כמו שנתת לי עכשיו?"

sahr12

New member
יש פה דיון עליי???חחחחח

דרמנא יש רק דבר אחד שאני אצטער עליו בעתיד.... שאת לא תראי אותי מזדקן...חחחחחחחחחחחחחחחח אבל תהיי רגועה לא נשכח אותך... נעשה פינה לכבודך בפורום..חחחחחחחחח נ"ב מכל הלב מאחל לך בריאות,ועד 90 בכייף..

sahr12

New member
אני מסתכל על חצי הכוס המלאה...

הרי אתה יודע יותר טוב ממני שאין אפשרות לעצור את זה... אז בשביל מה להכנס למרה שחורה......איזה דיכאוןןןןןןןןן..... סאאמוווווווווווו.......... אבל תחשוב על זה...שהשיער יהיה אפור יפה כזה... השערות באוזניים...הכול מדנדל וחושני...חחחחחחח... להגיע לסופר יקח לנו חצי יום.....לראות תוית של מחיר..נצטרך זכוכית מגדלת.....אבל לפחות נהיה סבים שיודעים מה זה מחשב...תראה תנכדה שלך נכנסת עם חיוך בלילה..ישר תדע שהיא אחרי מספר....חחחחחחחחח סבתא תבקש שתרד לה ,אתה תוציא תעודה מהאורטופד שאוסרת עליך לשנות זוית...חחחחחחחח...הנכדים יביטו בך בסלון בשבת...אתה תמלמל.. "מההאתתתתם מססס תכלים ככה" ??בגימגום ...וישר תרוץ ב0 קמ"ש להביא תאלבום...להראות להם תמונות דהויות..של הגופה שהייתה לך פעם.. וסבתא תלכלך עליך...שלא היית משהו.... זו דרך העולם....תתעודד...חחחחחחח העיקר שנהיה בריאים ונזכה להגיע לגילאים האלו...

sahr12

New member
אני מסתכל על חצי הכוס המלאה...

הרי אתה יודע יותר טוב ממני שאין אפשרות לעצור את זה... אז בשביל מה להכנס למרה שחורה......איזה דיכאוןןןןןןןןן..... סאאמוווווווווווו.......... אבל תחשוב על זה...שהשיער יהיה אפור יפה כזה... השערות באוזניים...הכול מדנדל וחושני...חחחחחחח... להגיע לסופר יקח לנו חצי יום.....לראות תוית של מחיר..נצטרך זכוכית מגדלת.....אבל לפחות נהיה סבים שיודעים מה זה מחשב...תראה תנכדה שלך נכנסת עם חיוך בלילה..ישר תדע שהיא אחרי מספר....חחחחחחחחח סבתא תבקש שתרד לה ,אתה תוציא תעודה מהאורטופד שאוסרת עליך לשנות זוית...חחחחחחחח...הנכדים יביטו בך בסלון בשבת...אתה תמלמל.. "מההאתתתתם מססס תכלים ככה" ??בגימגום ...וישר תרוץ ב0 קמ"ש להביא תאלבום...להראות להם תמונות דהויות..של הגופה שהייתה לך פעם.. וסבתא תלכלך עליך...שלא היית משהו.... זו דרך העולם....תתעודד...חחחחחחח

ELIR

New member
חתונה...../images/Emo88.gif

ממש לא....בזמן האחרון... הייתי במספר חתונות... ולא נגנו בכלל.פסדובלה..וכו´ ובנוסף...מה זה מבוגר ??? הגיל או הראש????

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

אחחחחחח עוד 40 שנה יהיה לי פרקינסון וברקע תתנגן מוסיקת טראנס והידיים שלי ינועו לבד יאלה להתחיל לחסוך לבית אבות נתראה שם........

למעלה