יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

בוקר, נכון שבחתונות משמיעים בהתחלה מוסיקה למבוגרים (פסדובלה, רוק´נ´רול וכאלה)? אז עוד 10-20 שנה, שאנחנו נהיה מבוגרים, ישמיעו בהתחלה האוס ?

נשית~37

New member
חחחחח זה מה שמעניין אותך

בבוקר יפה כזה? קרוב לוודאי שאכן יהיה האוס...אבל אתה כבר לא תוכל להזיז איברים...

מרי-לו

New member
תגיד לי...

מתי היית פעם אחרונה בחתונה?????? כי אני כבר 10 שנים לא שמעתי פסדובלה בחתונות... למעשה החתונה האחרונה שהייתי נוכחת בה והשמיעו שם פסדובלה וטנגו היתה החתונה שלי (כלומר לפני 11 וחצי שנים...)...
ובאשר לשאלתך... כן, ישמיעו האוס וכל החבר´ה הצעירים יתעלפו מצחוק וינסו לחקות את התנועות של הזקנים שרוקדים...

אתמול

ואני רוצה להגיד לך שהייתי אחוז התפעלות מהדור הקודם. הם פיזזו שם בתנועות קלות ומיומנות את כל הריקודים הישנים (ממש לא כמו החיקוי של אדיר מילר ).

sahr12

New member
איזה מנהל קרוע.......חחחחח

אוליי שכל חבר-ת פורום ינסה לדמיין את עצמו זקן... ויעלה זאת על הכתב... והזקן הכי חביב... יקבל חבילת ויאגרה ובובה מתנפחת מתנה.......חחחחחחחחח נראה לי הפיקטיבית תזכה בריקוד ראיתי אותה בג´ונגל...אפילו הקופים הביטו בפליאה על התנועות חחחחחחחחחחחח.......

זה לא נראה לי מעציב...

כל גיל יפה בגילו... אנחנו קובעים אם יהיה לנו טוב או רע בחיינו. לפעמים אני מסתכלת על ילדים בני 16 לא הייתי רוצה לחזור ולעבור את הבגרויות, הניג´וסים של ההורים... אם יש תקופה שהייתי מוכנה לחזור אחורה בשנים זה לתקופת, הצבא. שם החופש היה אמיתי. בלי מבחנים בלי הורים, בלי קופת חולים (חחחחחחח...), בלי אף אחד שיושב לי על הראש...

מיכל31

New member
אניגמה

פעם כשגילי היה כמעט מחצית מגילי הנוכחי נהגתי לחשוב שמגיל 30 ומעלה אלו חייטרים שהחיים נגמרו עבורם, אבל היום שמישהו יעז לאמר לי מבוגרת חחח (לא מרגישה כך בשום פנים ואופן...) קצת מפחידה אותי הזיקנה כמו הפחד מהלא נודע לא מעבר לכך.

קצת מפחידה ? נתקדם שלב..

בני אדם לעולם לא ידעו איך להתמודד עם המוות, עם היום בו את כבר לא קיימת. כחלק מכלי התמודדות של מה שהמוח האנושי לא יכול להכיל, המציאו חיים מעבר למוות, גן עדן, גלגול נשמות ועוד. ואני, לוגי שכמוני, יכול לחשוב רק על התבלות הגוף והשכל עד התפוגגות. והתהליך הזה מעורר בי אימה, לא קצת פחד. איך אפשר להתמודד עם זה אחרת?

מיכל31

New member
חייה את הרגע

בעולמנו היום אין אפשרות לדעת אם נגיע בכלל לגיל הזה. תסלח לי אבל אתה מתעסק בדברים שאין לך שליטה עליהם חחחח אין לך דברים יותר חשובים לעסוק בהם כמו ההווה למשל?

פשוט לא לחשוב על זה

לעיתים אני חושבת מה יקרה אם אדם כ"כ חשוב לי ימות ואז, כדי לשרוד, אני מדחיקה את המחשבות. אצלי זה עובד.

זה מה שרובנו עושים

גבר ממוצע חושב על סקס כל 15 דקות ועל המוות כמעט ולא.. יום נעים קליאו..

למעלה