יש לי שאלה

giulietta

New member
איך הוא יודע

שזה כבר לא יסייע לו בעתיד? החיים הם גלגל. כדאי לא לסגור דלתות אף פעם. כבר היו לי מספיק הפתעות בחיים. ולשמור על אתיקה וכל מה שפירטת, תמיד טוב. "טוב שם משמן טוב".

מיכל31

New member
שוב מנסה לרדת

לסוף דעתך, כמובן... לעולם אל תשרוף גשרים. עוד תתפלא להיווכח כמה פעמים במהלך חייך, יהיה עלייך לחצות את אותו הנהר... משהו שלמדתי על בשרי.

מו שיקו

New member
אופטי אל תיעלב

בבקשה אבל מי שמתנהג בכבוד ,שומר על אתיקה ונימוס , והמוניטין חשוב לו רק על מנת שכל זה יסייע בעדו אז... נראה לי שיש כאן איזה פגם, משהו לא הגון,לא אמיתי,משהו שהופך את התשובה לשאלה שלך ל...בלתי חשובה....

מו שיקו

New member
חחחחחח מי זה אניגמה?

הוא יכול להחליף שמות כמה שבא לו אני ,עד שאני מתרגל, לוקח קצת זמן אז נשאר עוד קצת עם ה´אופטי´ ואחר כך ...אלוהים גדול

גליתושש

New member
מיכל??? הוא כזה קטן שלא רואים

אותו?? אניגמטי - אופטימום, לידיעתך... גליתושש

מאז שהלכתי עם סער לשירותים...

אני נמשך באופן יד מוזר לנסוע כל הזמן לגשר הצבים....

קפה אצל סער

כשאני עצוב ורע לי על הלב אני הולך לשירותים ושם יושב, אני חושב על סער לוקח לי ת´יד אומר הוא לי אתה נחמד - תשים עשיריה בצד. תמיד כשאני עומד כבר....לעזוב הוא מנסה לומר שהיה לו טוב, אחרי כמה דקירות קטנות פתאום תרגיש נפלא תהיה לך שמחה גדולה מילה של סער זו מילה...אהההההה.... אני הולך אל סער פעם בשנה ובינתיים שום דבר לא השתנה אבל תמיד אני חוזר מושיט לו את היד ומקווה שיום אחד אבלע הכל ולא אפחד... תמיד כשאני עומד כבר....לעזוב הוא מנסה לומר שהיה לו טוב, אחרי כמה דקירות קטנות פתאום תרגיש נפלא תהיה לך שמחה גדולה מילה של סער זו מילה...אהההההה....

למעלה