חחח נשית...... את מתוחה? רוצה לדעת תוצאות?
נ נשית~37 New member 3/12/02 #38 אני לא מתוחה.. אבל יש לו מן שיטה כזאת שאומרת..."זה ששואל לא עונה" חחחחח ועם כל הקושיות שלו בימים האחרונים רציתי לדעת אם אנחנו עוזרים בכלל. מסתבר שיש חיר מהפורום חחחחחח
אני לא מתוחה.. אבל יש לו מן שיטה כזאת שאומרת..."זה ששואל לא עונה" חחחחח ועם כל הקושיות שלו בימים האחרונים רציתי לדעת אם אנחנו עוזרים בכלל. מסתבר שיש חיר מהפורום חחחחחח
א א נ י ג מ ט י New member 3/12/02 #39 עוזרים (גם) לי בדיונים מהסוג הזה יש מספר תוצרים: חידוד מחשבה, הצגת עמדות ונימוקן, פיתוח כלים ארגומנטיים ועוד... אני מאד נהנה לקרוא אתכם\ן.
עוזרים (גם) לי בדיונים מהסוג הזה יש מספר תוצרים: חידוד מחשבה, הצגת עמדות ונימוקן, פיתוח כלים ארגומנטיים ועוד... אני מאד נהנה לקרוא אתכם\ן.
ע עינת ההיא New member 3/12/02 #65 אתמול ב"הבית הלבן".... האחד שאל: "מה זה חשוב איך נופלים?" והשני ענה: "אם ליפול זה כל מה שנשאר.. אז זה משנה איך נופלים." משום מה משפט זה משך גם את תשומת ליבי..
אתמול ב"הבית הלבן".... האחד שאל: "מה זה חשוב איך נופלים?" והשני ענה: "אם ליפול זה כל מה שנשאר.. אז זה משנה איך נופלים." משום מה משפט זה משך גם את תשומת ליבי..