יש לי שאלה...

xo69shirley69xo

New member
יש לי שאלה...

איך קוראים ל"כוכב" הזה שכת השטן משתמשים בו כסמל שלהם? זה נכון שאם הוא הפוך (שתי הקודקודים שלו למעלה) אז הוא מסמל סגידה לשטן ואם לא אז הוא מסמל סגידה לאלוהים?

במאמרים

קיים מאמר על הפנטגרם (שהוא הכוכב עליו אתה מדבר). כמו כן, חפש בדפי הפורום, ישנו פירוט באחד הדיונים שנערכו לא מזמן.

בקשר לסגידה לשטן...

היא כמעט ולא קיימת... אלה שכביכול "סוגדים לשטן" הם לא עושים זאת מתוך זה שהם מבינים למה או מי הם סוגדים, או האם בכלל צריך! הריגת חתולים וילדים קטנים הם לא סגידה לשטן, הם התעללות חסרת טקט, וחסרת הבנה למעשים פוגעים וסדיסטיים שילדים מבצעים. לא ידוע לי למה אתה שואל את השאלה הזאת, או האם ברצונך לעשות איזשהו פולחן, אבל אלה ההצעות שלי: 1. תסתכל במאמרי הפורום... שם תמצא את מבוקשך. 2. במקרה שאתה רוצה ל"התעסק" עם כת השטן, באינטרנט יש כתבים מהסטניק ביבל של אנטון סזנדור לה- וואי. זה אמור להסביר לך למה ה"סגידה" הזו לשטן היא לאו דווקא (אם בכלל) קשורה לשטניזם. 3. אינני ממליצה להתעסק עם "הקרבות לשטן", ואני מדברת על רציחת חתולים ושתיית דם. פשוט זה לא משהו. תאמינו לי, תקבלו מזה רק סיוטים ובחילות אל תוך הלילה. מקווה שהבהרתי את נקודתי בנושא, ומאחלת לך דרך אור וצלחה.

L e s t a t

New member
טעות פאטאלית

אנטון שאנדור לה-ויי וכת השטן הם כמו מרטין לותר קינג ומסיבות טראנס. אין קשר. יש הבדל בין כת השטן לבין כנסיית השטן ואני מציע לך לקרוא את הספרים של לה-ויי כדי לראות מה ההבדל. באופן אישי, לי נמאס להעיר לאנשים על ההכרזות האלו ולאחר סיום המאמר שלי אותי זה לא מעניין יותר מי אומר מה - מצידי הפנייה למאמר בלבד.

לא עשיתי טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!

ורק עכשיו הבנתי זאת!!!! אתם לא קראתם נכון את ההודעה שלי!!!! כתבתי שמה שאם היא (מיצטערת שאמרתי "הוא") רוצה להתעסק עם כת השטן כדאי שהיא תיקרא כמה כתבים של אנטון סזנדור לה- וואי והיא תבין למה לא כדאי... כאילו, תקראו! (מיצטערת על האגרסיביות.... מיצטערת מאוד מאוד... אני פשוט עצבנית...)

מה אני?

אני רק בן אדם! *GUSH אפילו לטעות אסור?!* מקווה שאני לא אמות מזה! לא אמרתי שיש כל קשר בין אנטון סזנדור לה- וואי לבין כת השטן!!! בדיוק התכוונתי ההפך! וכן, קראתי את הספרים שלו, THANK U!

xo69shirley69xo

New member
סתם שאלתי..

אני ממש לא מתכוונת לעשות איזה פולחן או משהו, סתם התעניינתי... תודה למי שענה. וסתם בשביל שתדעו, אני בת
שירלי

gothicboy

New member
יש עוד...

גירסה לסמל עם כל מיני סימנים מסביב של שפה קדומה...

השטן לא קיים. הוא הומצא ע"י הכנסיה

הקתולית על מנת ליצור פחד שייגרום למאמינים הפוטנציאלים לתמוך בכנסיה. אם אני זוכר נכון, אז הכנסיה לקחה את דמותו של האל בעל הקרניים מהמית´ הקלטית {תקנו אותי אם אני טועה}. הדבר הקרוב ביותר ל"שטן" הם שדים.

gothicboy

New member
השטן קיים...

ועוד איך קיים!!! יש טעות בידך! תקרא את ספר איוב ותבין!

simba00

New member
סלחי לי בחורצ´ק...

די!!! די!! עם הקביעות שלך השטן קיים ה´ אחריי לכל וכו´... תגיד מה אתה חושב אל תקבע לאחרים או אפילו אל תנסה... תודה...(:) האותיות מסביב זה ל-ו-י-ת-ן

dopey_wizard

New member
סליחה?, מי אתה שתגיד ש"השטן" קיים?

מאיפה אתה יודע ומי אתה שתגיד לאנשים מה להגיד ומה לא?, מותר לו להביע דעה, גם אני מביעה דעה...: לדעתי "השטן" בתור ישות אלוהית אם קרניים זה בולשיט..! ולדעתי גם אלוהים שלך לא קיים במציאות חוץ מהמציאות שלך... ואם הוא היה קיים הוא לא אחראי לכלום... כי הוא נוגד את העקרונות שלו...

L e s t a t

New member
הוויכוח הזה נגמר כאן (כולם לקרוא)

מי אני, אתה, את והוא שנגיד אם השטן קיים או לא קיים? אנחנו בני אדם. ולבני אדם יש אמונות שונות והמינימום שאני מבקש מכם הוא לכבד את האמונות של אחרים ולא לבוא בהכרזות בומבסטיות כגון "השטן קיים ועוד איך!" או "השטן לא קיים ועוד איך!" כי לא ניתן להוכיח לא לכאן ולא לכאן. כל אחד מאתנו פשוט צריך לגבש את הדעה והאמונה שלו. בפעם הבאה שיהיה וויכוח מסוג זה שוב בפורום, ההודעות של הוויכוח יימחקו ללא הסבר מיותר.

dopey_wizard

New member
רק משהו קטן, טל...

השטן קיים ועוד איך!!!! סתם, סתם.... רציתי להגיד שהשטן הוא משהו אחר בשביל כול אחד... אז האם השטן קיים? כן... האם יש לו קרניים וכו´..? זה כול אחד יחליט לעצמו..

dopey_wizard

New member
תשובות..

לכוכב הזה קוראים באפומת... יש כמה סמלים של שטניסטים, ובהם הפנטאגרם יוצא הפוך... (לויתן, אם הפרתוף ואותיות מסביב..) כת השטן, זה לא משהו קיים ממש.. אז בטח שאין להם סמל רשמי או משהו... והוא לא מסמל סגידה לשום דבר... תלוי לדת המיוחסת, בשבילי הוא מסמל כוח, בשביל אנשים אחרים הוא מסמל התלהבות ובלבול עצמי.

למעלה