יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

כמו שראיתם בשם שלי, אני עוברת לגור במיאמי, ויש מישהו שאני אוהבת (נראה לי... אני עדיין לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו..) הוא לא גר באיזור שלי, נפגשנו בסוכות בטורקיה, היינו יחד בבית מלון, מאז אנחנו בקשר ממש ממש טוב!!! והוא כנראה יבוא אלי השבוע... בקיצור יש לנו קשר טוב. הוא אמר לי מספר פעמיים שהוא מרגיש כלפי משהו, הוא גם ביקש ממני לא לספר לחבר שלו את זה (גם חבר שלו היה בטורקיה, אז אני מכירה אותו)היום הוא אמר לי שיש לו משהו לספר לי, והוא יגיד לי את זה היום בערב, ורק שלושה חברים שלו יודעים את זה (זה שהיה בטורקיה לא אחד מהם)! הוא כל הזמן אומר לי שהוא מת עלי,ומחמיא לי! עכשיו הבעיה... איך אני אספר לו שאני עוזבת? אם הוא יגיד לי משהו כמו "אני אוהב אותך" היום?! מה אני יעשה?! איך אומרים דבר כזה למישהו שאתה אוהב? אני לא דואגת שהוא ישמע את זה ממישהו אחר, כי כמו שאמרתי שאנחנו לא גרים באותו איזור, וחבר שלו היה איתנו בטורקיה לא יודע, וחברים שלנו (שטסנו איתם לטורקיה) עדיין לא יודעים (יש להם בת בגיל שלי וגם היא מכירה אותם) אבל פעם הוא אמר לי משהו כזה- "עזבי את כל אלה שעוזבים את הארץ.." איך אני אספר לו את זה?! בבקשה תעזרו לי!!! אמרו לי לספר לו כמה שיותר מהר! אני רוצה לספר לו את זה היום, אבל אני לא יודעת מה הוא רוצה להגיד לי... ואני לא יודעת איך להגיד את זה!!!

adam thats all

New member
מיאמי

תפגשו היום תשתו שוקו ותספרי לו ישירות אני לא מבין למה את מבלבלת את עצמך....

זה לא כל כך פשוט...

אני לא הולכת לפגוש אותו היום!!! וזה גם לא בטוח שהשבוע נפגש, היום נדבר בטלפון (מה שאנחנו עושים כל יום...)

מתן ב

New member
פשוט תספרי לו...

את בכל מקרה תעברי למיאמי, אז זה באמת עדיף שתגידי לו את זה בעצמך ושהוא לא ישמע ממישהו אחר... אם הוא יפתיע אותך ויגיד לך שהוא אוהב אותך אתם יכולים להישאר בקשר, ואולי עוד כמה זמן להיפגש ובאמת להיות ביחד...

Benja GiRl

New member
לפי דעתי

תקדימי אותו, תספרי לו לפני שהוא יגיד לך משהו.. ואז תמנעי ממנו להגיד לך שהוא אוהב אותך ותחסכי את המבוכה שלו

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gif

דבר ראשון... את בטוחה שהוא עומד לומר לך שהוא אוהב אותך? וכפי שBenja GiRl אמרה תקדימי אותו. תספרי לו ואז תראי מה שהוא רוצה לומר

אבל....

אני רוצה לדעת מה יש לו להגיד לי, אין לי מושג מה הוא הולך להגיד לי, ואני מ-א-ו-ד- רוצה לדעת מה!!!

bubaale

New member
תראי...

לדעתי את לא יכולה להחליט לפני שאת רואה מה קורה... תסתכלי על הבעות הפנים שלו, אם הוא מתרגש או מתבייש או לחוץ, וככה אני חושבת שיהיה לך מושג על מה הוא הולך לדבר... תזרמי עם הרגע- תעשי מה שייראה לך לנכון באותו הרגע! אם את מתעקשת לקבל תשובה מיידית אז יכול להיות שאת באמת צריכה להקדים אותו, אבל אני לא בטוחה שאני מסכימה עם זה... בהצלחה!

יהלe

New member
תספרי וזהו...

זה עדיף על להסתבך עם שקרים.......רק האמת אך ורק האמת ושומדבר חוץ מהאמת!

Benja GiRl

New member
לBenja GiRl קוראים דסי ../images/Emo6.gif

מבטאים את זה Dasi שם קצת מוזר אבל מתרגלים...

yaldaofra

New member
תראי

לדעתי, תחכי, תראי מה יש לו להגיד לך.. תקווי שהוא ואולי גם את לא תתאכזבו יותר מידי... לדעתי תשמעי מה יש לו להגיד.. ואז לא משנה מה הוא אומר תגידי לו...

למעלה