יש לי שאלה....

../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifתודה חברה אתם

פשוט עוזרים לי המון

SC

New member
אוקיי, נחמד, יכולת יש עכשיו את

צריכה לעבוד הרבה. אני ממליץ גם על ספר אנטומיה טוב, יש בחנויות הספרים המובחרות, עולה בסביבות ה 200 ש"ח, ספר עבה וגדול, מומלץ מאוד. זה יעזור לך מאוד לשפר את ציור גוף האדם.

lolly1

New member
אז זה בסדר..?

אני מודעת לעובדה שזה נורא מרוח.. זה היה סתם בזמן שהתכוננתי למבחן.. ואני בדיוק קניתי בהרבה כסף צבעים אז אני די מרוששת..
תמיד יש ספריה לא..?

SC

New member
כן, זה בסדר, אל תשכחי שאת מתחילה

ובאופן יחסי העבודה היא די בסדר. אפשר להוריד מהאינטרנט מידע על אנטומיה. תשוטטית במאגר הקישורים של הפורום יש שם כמה אתרים שיעניינו אותך. זה זול ונגיש.

lolly1

New member
תודה על כל העזרה.. באמת..

ורק רציתי לדעת אם אפשר לקחת כאלה מספריה.. כי אני לא אוהבת לקחת מידע מהנט.. זה לא נוח כמו ספר.. ולא שכחתי.. אני זוכרת טוב מאוד שאני רק מתחילה..ואני אפילו לא במגמה או משהו כי רק התחלתי לאהוב את זה באמצע שנה שעברה.. (אני בי"א.)

SC

New member
אני חושב שכן, כדאי לברר. האמת היא

שאם ספר זה אכן יותר נוח.

lolly1

New member
מחר!

מחר אני הולכת.. למה לבזבז זמן..? יש המלצות על ספרים? שאני לא אסתבך..

lolly1

New member
אז ככה..

הייתי בספריה.. גם עירונית וגם ביצפר.. הבעיה היא שבעירונית לא מצאתי את מה שהיה בביצפר אז לא לקחתי כלום.. ובביצפר אני לא יכולה להשאיל כי צריך כרטיס תלמיד שאין לי.. what to do..?

SC

New member
תעייני במאגר הקישורים של הפורום

למעלה בשורה הכחולה, תחפשי באתרי לימוד, על רישום ותתחיל מכאן, קחי תמונה אחת ותעבדי עליה, תתבונני בהן הרבה, תנסי להבין מה הולך שם בכלל, ואם תראי שזה כיוון שאת רוצה ללכת עליו, לא יהיה מנוס תצטרכי לרכוש את הספר, זה יהיה לך נכס לשנים.

lolly1

New member
תודה..

שיהיה לי כסף. אולי אני אקנה.. רק שאלה קטנה.. את הרשת לא עושים לפני שמתחילים לצייר..? כי חברה שלי עשתה ככה..

SC

New member
אני מסביר שוב ../images/Emo20.gif

את רוצה להעתיק תמונה. שלב ראשון : לוקחת ניר פרגמנט, מהדקת אותו על התמונה ובעזרת עיפרון מעתיקה את הציור. שלב שני : מסירה את נייר הפרגמנט מהתמונה ומשרטטת עליו רשת. שלב שלישי : משרטטת רשת על משטח העבודה שלך, בד/דף ומעתיקה כל צורה שנראית בקוביות שעל הפרגמנט בדיוק לקוביות שעל משטח העבודה שלך ובהתאמה. ****** אם חברה שלך שרטטה רשת על נייר הפגמנט לפני שהעתיקה ציור, זה בסדר גם

lolly1

New member
את השלב

השלישי לא הבנתי בדיוק.. אמרתי שאני איטית..

למעלה