דגעקשע´עשקעשקרעשקערשקעשעש
הכרטיסים המומלצים ביותר, לחובבנים, שהם מספיק רציניים בשביל להוציא תוצאות ממש טובות, הם כל הכרטיסים מסדרת הSOUND BLASTER LIVE, של CREATIVE. כל כרטיס מהסדרה הזאת יספיק לך, הייתי מציע לך פשוט לבחור לפי המחיר. מעבר לזה, פשוט קני מיקרופון פשוט. הייתי משקיע סכום של...אה...בסביבות 200 ש"ח ככה. את יכולה לחבר אותו ישר לכרטיס קול, לכניסת המיק´. הלאה, את צריכה גם אוזניות, גם פה הייתי משקיע באיזור ה150, כששיקול העיקרי הוא אוזניות גדולות שמכסות את האוזן וייתנו לך ווליום ואטימות, כדי שיהיה לך נח להקליט. אפשר לקנות כאלה גם ב20 שקל, אבל הן יחזיקו שבוע, לשיפוטך.

ודבר אחרון זה תכנה. את צריכה תכנה שמקליטה בערוצים (MULTI TRACK). הייתי הולך על אחת מהתוכנות הבאות:- (מסודרות לפי מחיר, מהזול ליקר) N-TRACK - פשוטה מאוד, מספיקה. SAMPLITUDE - פשטות מצד אחד, שכלולים מצד שני, קצת פחות פשוטה אבל הרבה יותר טובה. CUBASE\LOGIC - תוכנות מקצועיות שמיועדות *גם* להקלטה. לא פשוט, אבל הכי טוב שיש, בתחום הזה. ------------------ לחלק מהן יש גרסאות דמו ברשת, שאפשר להוריד. ------------------ וזהו, למעשה, זה כל מה שאת צריכה בינתיים, רק שתי דברים לסוף:- 1. אם את מתכוונת מתישהו "לעבור" להיות יותר מקצועית, מומלץ פשוט להתחיל בצורה מקצועית שלב שלב, כמו שמישהו המליץ פה. 2. אם יש עוד שאלות - בעיות וכו´, אנחנו כאן