יש לי שאלה

mayamoreno2001

New member
יש לי שאלה

מי פה המנהלת שמוחקת את כול הדוליז שלי כי אני רוצה לדעת וללכת להיתלונן וזה לא יפה מה שהיא עושה

TRaffiC LiGhT

New member
הא?! ../images/Emo117.gif

א. אם מיכל או אני מחקנו הודעה שלך, תאמיני לי שיש לנו סיבות. ב. אם היית מקפידה לשרשר אז הודעות שלך לא היו נמחקות. ג. יכול להיות מאוד שבכלל אף אחת לא מחקה לך שומדבר והדוליז שלך עברו עמוד או שורשרו לשרשור דוליז אחר.

mayamoreno2001

New member
גברת מנהלת

מה קשור להקפיד לשרשר אני משרשרת המון פשוט זה שפתחתי שירשור חדש כי זה לא רצה להעלות את התמונה על השירשורים אז פתחתי חדשה קורא לא והדולי שלי לא בדפים אחרים כי אני בדקתי ואני יגיד לך משהו זה באמת קצת חוצפה אתן רוצות שיואהבו אותכן וככה אתם עושות קצת חוצפה הייתי אומרת אני כבר הרבה זמן פה ולמה שיש סתם בנות (בלי שמות)שפותחות סתם הודעות ללא קשר ואת זה אתם לא מוחקות נכון אז סבבה ולא רק לי מחקתם את הדולי גם לפרינסס וגם לעוד ילדה לא זוכרת את שמה אבל לדעתי אתן מאוד חוצפניות ועל כך אני הולכת לשלוח הודעה ולהיתלונן עליכן.

LeAnNe

New member
גברת mayamoreno2001

אני לא אומרת את זה משום נסיון: להיות מנהל זה לא דבר קל במיוחד כשלא משתפים איתך פעולה, מנהלת לא אמורה להיות "חביבת הפורמיסתים" היא אמורה לדאוג לסדר הפורום וכנראה שההודעות שלך לא היו לא לעיניין או שפתחת סתם שרשורים. תאמיני לי שגם לי פעם היה שמחקו לי את כל ההודעות שרשמתי אבל זה לא היה בגלל המנהלת זה היה בגלל המחשב שלי ותפוזטיפש אז רק שתדעי שכדי לך קודם לבדוק למה מחקו לך את ההודעות ורק אם את בטוחה שזה בגלל המנהלות ה"מגעילות" אז תתלונני לתפוז.

Mooa-Numi

New member
מי אמר שאני רוצה שיאהבו אותי?

(מדברת בתור עצמי, טאל-את יכולה להתנגד או להסכים
|לאב|) יש חוקים מסויימים בפורום הזה. ברגע שלא כיבדת אחד מהם, זכותנו למחוק.

למעלה