יש לי שאלה !

ERerERotem

New member
יש לי שאלה !

לא ראיתי את הפרקים שבהם לוסי וקרטר היו ביחד ראיתי רק ת´פרק שהיא מתה... אז רציתי לדעת: היה להם קשר טוב? כלומר, אהבתם שהם היו ביחד והם גרמו לכם להגיד "אוווווווווווו כמה חמוווווווד" יותר מפעם אחת? מעניין אותי לדעת. מעניין למה הרגו אותה, בתמונות היא נראית חמוווווווודה ויפה.... O Well !

מיכל ק

New member
לפי מה שאני זוכרת

לא היתה בינהם שום אהבה הוא היה מאוד קשוח איתה בערך כמו שבנטון היה קשוח אם המתלמדים שלו היא רצתה לחזור ללמוד משהו אז היא עזבה את הסדרה

mprb

New member
הם לא היו ביחד

היא אפילו עיצבנה אותו. הוא הרגיש אחר כך רגשות אשם בגלל שהוא התייחס אליה כ"כ מגעיל. זו הייתה גם הסיבה שהיא נדקרה- בגללו- הוא "זרק" אותה על החולה ואמר שלא תפריע לו אלא שתישאר עם החולה (פול)

ERerERotem

New member
בכל מקרה....

מה שידעתי תמיד זה שבהתחלה הייתה בינהם איזו שהיא יריבות. והם "שנאו" אחד את השני ובדרך כלל, שנאה תמיד מובילה לאיזו שהיא תשוקה לא מובנת וזה מסתיים באהבה מושלמת עד ש...

~*~gaL

New member
והוא גם לא אהב אותה ושום כלום..

הבחורה היחידה שאנחנו יודעים שקרטר אהב חוץ מאבי היא אנה. לכן אני מבינה את מי שרוצה או רצה את קרטר ואנה ביחד. הייתי מטורפת עליהם ביחד גם. אבל העניין פה היא לא אנה.. אני גם לא חושבת שקרטר ולוסי שנאו זה את זה. רק לפעמים היה נראה שהיא מעצבנת אותו, וזהו... ויכול להיות ששנאה יכולה להוביל לאהבה, אבל במקרה הזה ממש לא נראה לי.. ואני אציין שוב, שגם נוח בעצמו לא רצה שקרטר יהיה עם לוסי.

iKilledKenny

New member
היא לא רק עצבנה אותו

היא עצבנה את כולם. לפחות ככה זה נראה לי...וגם אותי למרות שבהתחלה אהבתי אותה...

dylan

New member
לוסי היתה מצויינת

ואגב, היה פרק שהיא וקרטר התנשקו, לא? קצת לפני פרק הדקירה..

Rוית

New member
כן, בחדר מס´.... (גל?../images/Emo8.gif)

הם נכנסו לחדר והתחילו להתנשק ו..אממ.. להתלהט שם
(תוך-כדי שקרטר אומר כמה זה לא בסדר שהוא הממונה שלה ובלה בלה בלה) וזה היה בחדר בדיקות עם 2 דלתות, ואז הם שמעו שמישהו מנסה לפתוח את הדלת (מליק אני חושבת
), וקרטר נבהל, אז לוסי אמרה לו שזה בסדר היא נעלה את הדלת, ואז הוא שאל אותה אם גם את הדלת השניה, והם גילו שלא,(כל זה שהם נדמה לי כבר על הרצפה, או על איזה מיטה) אז לפני שמי שזה לא היה שחיפש אותם יפתח את הדלת השניה, הם מיהרו להתלבש, ואם אני לא טועה, בסופו של דבר, לוסי יצאה עם חולצה הפוכה או משהו כזה..
אני מאוד אהבתי את לוסי, הפרק שהיא מתה, והסצינה שהיא מודה לקורדי, ואחרי זה המצב שלה מדרדר, זה כזה קטע קשה.. חבל לדעתי שהיא הלכה.. ועוד ישר אחרי עונה.. וזה הכל כי השחקנית (קלי מרטין) רצתה להתחיל קרירה קולנועית-מישהו ראה אותה בקולנוע?

היא לא עזבה כדי להתחיל קריירה...

קולנועית, היא עזבה כדי ללמוד ב"ייל" אבל מצאתי כרזה של סרט איתה

Rוית

New member
וואלה נכון..

נו אולי בגלל זה לא ראינו אותה בסרטים

~*~gaL

New member
כן, באקזם רום..

זה היה ב"סופה".. זאת הייתה צ´וני, לא? לא מאליק.. זה היה קטע ע-נ-ק-י, ושוב, אני ממש מתבאסת שאני לא מוצאת את הפרק הזה! (או יותר נכון, את שני הפרקים האלו..) הקלטתי אותם אבל הם נעלמו לי! אוף.

רגע רגע רגע...

אוּקיי, הצלחתי להתבלבל
מתי אנה הייתה? ז"א, באיזו עונה? למה היא עזבה? בלה בלה בלה בקיצר, "קורות חיים של אנה"... אפשרי*
*

mprb

New member
אנה

אנה הייתה רופאת ילדים שהחליפה את ד"ר דאג רוס. קרטר התאהב בה אבל הייתה בעיה קטנה. היא לא סבלה אנשים עשירים ובגלל זה קרטר לא סיפר לה שהוא עשיר ואחר כך זה נודע לה והיא מ-א-ו-ד כעסה עליו. בסוף היא חזרה לחבר לשעבר שלה ועברה דירה. לפי מה שזכור לי היא לא הייתה הרבה זמן בתוכנית. מקווה שעזרתי (וגם שלא טעיתי)

THE S U N

New member
את לא צודקת!!!

אנה לא החליפה את דאג היא אפילו עבדה איתו וקצת עיצבנה אותי כי הוא הרגיש שהיא תופסת את המקום שלו! לא זוכרת כמה עונות היא היתה אבל היתה מאוד פופולרית הקטע הכי טוב שלה היה כמובן עם קרטר, הוא רצה להזמין אותי לצאת וכל הצוות היה משוכנע שהם מצד אבל שהוא כבר הציע לה לצאת היא נמצאה מתאימה לתרום אולי מח עצם (?) לא זוכרת והיא ביקשה מקרטר שיעשה לה את זה ולכן הם לא יצאו... אח"כ היא חזרה לחבר שלה לשעבר בדיוק שדאג קיבל את המשרה של רופא הבית של הילדים (מה ששוב מראה שאנה לא באה להחליף אותו...!!!!) חוץ מזה שאנה עזרה לקרטר לטפל בצ´ייס הבן דוד שלי שהתמכר לסמים כי הכירה טוב מאוד את הנושא מהחבר שלה לשעבר. נא לא לכלך על אנה, תודה רבה

mprb

New member
אני לכלכתי?

אני אהבתי ת´דמות שלה. יכול להיות שטעיתי שהיא החליפה את דאג אבל פשוט זכרתי שהוא הרגיש מאויים. מצטערת. התכוונתי לעזור לא להכעיס.

שלמונזה

New member
יא אני מתה ממכם!!!

אפשר לבקש ממכם לא לקחת כל דבר שאני אומרת בשיא הרצינות??? כי אני ממש לא יכולה לשנות את סגנוני והאופציה השניה שלי זה רק לעזוב את הפורום... חוץ מזה לגבי אנה בהתחלה דאג אכן הרגיש מאויים ממנה בקטע של חולים וכו´ אני חושבת שהם התגברו על המחלוקות שלהם כשצ´רלי הגיעה בפעם האחרונה. קרול הציעה שדאג יראה את צ´רלי ואנה שלא ידעה את הסיפור חשבה שקרול אומרת את זה כדי לתמוך בדאג והתעצבנה קצת... בסוף צ´רלי ברחה ודאג ואנה הלכו ביחד לחפש אותה!!! זה היה פקר ממש יפה. ואגב למי שתוהה (אם בכלל) מריה בלו (יעני אנה) גם עזה את חדר המיון מרצונה החופשי כדי לנסות להצליח בתחום הסרטים.

~*~gaL

New member
ואז באה גל ושאלה שאלה לא קשורה...

...אבל היא פשוט חשבה הרבה זמן על לשאול אותה והנה זה מגיע: אין אנה. אין דאג. אין קליאו. מי לעזאזל רופא הילדים בבי"ח? עכשיו לנושא.. אני לא ממש חושבת שמירי לכלכה.. :) כרמל - אנה הגיעה בסוף עונה 3 ועזבה בסוף עונה 4. ואז קרטר גידל זקן. *מסכן*. הבחורה ממש שברה לו את הלב. אבל היא הייתה מאד חמודה
ואני נורא אהבתי אותה. אוי, והקטע עם המוח עצם היה ענקי! חחח! פשוט א-ה-ב-ת-י את אנה וקרטר. זו פשוט הייתה אהבה שלעולם לא התממשה. הם התנשקו.. פעם אחת? זהו. וגם אהבתי את הסטודנט שהיה בזמן שלהם, הנרי. ובכלל אהבתי את עונה 4! מתה עליה. ומקס, החבר שלה שבגללו היא עזבה, הוא פשוט אחת הדמויות הכי שנואות עלי. תמות, מקס!

למעלה