יש לי שאלה !

iKilledKenny

New member
אוי הנרי הנרי הנרי

הוא באמת היה חמוד..סצינה אחת שזכורה איתו היא אחריי שקרטר ואנה "הצילו" אותו (אני כבר לא זוכרת מה קרה לו בדיוק) הוא סיפר להם שהוא צפה מלמעלה ועף לו וזאת הייתה חוויה רוחנית בשבילו או משהו כזה... השחקן ששיחק אותו היה צ´אד לאו אח של רוב לאו אבל אני בטוחה שחלק מאנשי הפורום יודעים את זה.
 

~*~gaL

New member
הוא אח של רוב לאו??

בקשר לקטע הזה.. אהבתי לחלוטין :) היה מצחיק שהוא החזיק להם את הידיים.. זה היה באותו קטע, כן? אהבתי גם את הפעם שהוא בא ונישק את אנה..
 

iKilledKenny

New member
כן גם אני הופתעתי שגיליתי..

אבל שחושבים על זה יש ממש דמיון בינהם. לא? כן הוא החזיק להם את הידיים ודיבר בקול כזה... את הקטע השני אני זוכרת אבל במעורפל...זה היה משהו בחג המולד שהיא עמדה מתחת לדבר הזה. לא? אם לא אז התבלבלתי בין קטעים.
 

המממ

New member
אם כבר דיברנו על כל מיני דברים...

יש לי שאלה קשורה, אבל לא ממש... מאיזו עונה צ´ן נמצאת באי אר?
 
אם אני לא טועה

היא הייתה בראשונה סטודנטית לרפואה וחזרה בשישית וד"א יש ביום שבת סרט שהיא משחקת בו בערוץ הסרטים לא זוכרת את השם.
 

שלמונזה

New member
אכן

ד"ר צ´ן הגיעה בהתחלה והיתה בתחרות סמויה עם קרטר, הם התחרו מי יעשה יותר פרצודורות שוות... התחרתויות שלה גרמה לה לעשות פעולה בחולה ללא השגחה ואני לא בטוחה אם הוא מת או מה...? בעקבות זה היא החליטה לפרוש מרפואה עד שהיא חזרה אלינו בעונה השישית.
 

מיכל ק

New member
כן הוא אחיו

אתמול ראיתי אותה בסרט על גטו ורשה טוב זה לא כל כך קשור אבל זה ממש מקריות מעניינת לא?
 

mya 6

New member
רופאת ילדים??

אני חושבת שהזואתי שפוסן ירה בה.. אודל או משהו כזה..
 
לפי מה שאני הבנתי (מכיל ספויילר)

לסלי ביב (ברוק מ"פופולר") תופיע באי.אר כסטודנטית לרפואת ילדים אבל היא לא תהיה דמות קבועה. אני טועה?
 

~*~gaL

New member
ראיתי מקודם את הפרק הזה..

"גראונד זירו".. (כן כן, זה השם של הפרק.. מוזר עכשיו, אה?) זה הפרק שבו קרול הולכת לפגוש את סבתא של קרטר כדי לקבל ממנה כסף למרפאה שלה. קרול אומרת משהו על זה שאין לה זמן להחליף בגדים או משהו דומה לזה, אנה אומרת לה שיש לה איזה מעיל שהיא יכולה להביא לה, ואז אנה שומעת מקרול לאן היא הולכת. קרול מספרת לה שלקרטר יש "דם כחול" ואנה מציעה לבוא איתה. כשהן באות לסבתא שלו הן נכנסות למקום ע-נ-ק-י ואז יש קטע משעשע שבו הן רואות תמונה של קרטר כשהוא היה צעיר, רכוב על סוס. קרטר אז הגיע והוא רואה שאנה באה עם קרול. הוא נראה דיי נבוך. סבתא של קרטר, קרטר, אנה וקרול יושבים ביחד באיזה חדר וקרטר מדבר על חדר המיון ובלה בלה בלה.. סבתא שלו מבקשת לדבר עם קרול, לבד. אנה שואלת אם ללכת גם, ואז סבתא של קרטר אומרת לו לעשות לאנה סיור באחוזה. רואים את קרטר ואנה יושבים כל אחד בצידו של שולחן נורא ארוך וקרטר מדבר על איזה צעצוע או משהו כזה שהיה פעם, ואז הם מתחילים לריב (למרות שלא ממש היו מעורבות בזה צעקות..). יש לציין שבתחילת הפרק קרטר מגיע לדירה של אנה. הדירה שלה קטנה והיא אפילו מתלבשת בסלון (יש משהו שמסתיר אותה אבל.. מן מחיצה שכזאת). קרטר הולך ל"חמם" עוגיות (שוב - אם אני לא טועה) ופתאום מבחין בג´וק ענקי. אז אנה פשוט "רוצחת באכזריות" את הג´וק. חחחח! קרול קיבלה את הכסף למרפאה. עוד דברים שקרו בפרק, זה ההתנהגות האדיוטית והפוגעת של מארק, דאג שומע שאבא שלו מת, קרי מפטרת את ג´יני ופיטר פשוט בן-אדם בלתי נסבל. נשמור את הדיונים על הפרק לזמן שהוא ישודר אבל. ב-8 ל-9, 2005.
 

שלמונזה

New member
ואי איזה כיף לך, אני מקנאה!!!

גמני רוצה את הפרקים האלו!!! ואגב בפרק אחרי נורא יפה (אם אני לא טועה) זה פרק שמוקדש לדאג ומארק שהולכים לסדר את ענייניו האחרונים של אבא של דאג. וחוץ מזה שאני חולה על פיטר והוא די אחלה!!! אני לא מבינה למה אתם שונאים אותו! אהבתי במיוחד את הקשר שלו עם אמא שלו.
 

~*~gaL

New member
כן :), אני ממש שמחה

שפעם הייתה לי את האובססיה לקרטר ואנה. בזכות זה יש לי את הפרקים שלהם. וגם לי נראה שזה הפרק שאחריו... גם אני אהבתי נורא
ואני לא שונאת את פיטר, פשוט בפרק הזה, אם את זוכרת, הוא מרמה את אליזבת´, ובעצם אומר לה שמותר לה להיכנס לאיזה ניתוח והוא *ידע* שאסור.
 

שלמונזה

New member
לא זוכרת ../images/Emo4.gif

ודווקא אהבתי את הימים שפיטר ואליזבת יצאו היה שם משהו... בכל אופן אני למרות אהבתי הרבה לאנה לא הקלטתי פרקים, ביאוס! הלוואי הלוואי שערוץ 3 ישדר שוב את הפרקים האלה!!!! תנו לי מייל שאני אשלח מכתב לערוץ 3, רוצה את הפרקים של אנה
 

ERerERotem

New member
גל, נראה שאת יודעת הרבה....

האהבה של קרטר עם האנה הזאת... היא הייתה יפה? זה היה משהו חמוווווווווווווווווווד??????? למה אתם לא מזכירים את זה יותר? ולמה זה נגמר? למעשה יש לשאלה הזאתי שתי תשובות: תשובה 1: כדי שהוא יוכל להיות עם אבי !!!!
(אני אוהבת את אבי !) תשובה 2:...
 

mprb

New member
מה שאני הכי אהבתי

בפרק שדאג וגרין הולכים לסדר את העניינים של אבא של דאג זה היה הסוף שכקרול מגיעה ואז רואים כמה דאג וקרול אוהבים אחד את השני. חשוב להזכיר שאף אחד לא ידע שיש בניהם משהו. דרך אגב, לדעתי אין כזאת כמיה טובה בין גרין ואליזבת. אתמול בפרק שהיה בדיוק חשבתי על זה. הכימיה בניהם לא נראת משהו. לפחות זו דעתי...
 

~*~gaL

New member
כן, בהחלט..

רואים עד כמה הם אוהבים זה את זה.. הם פשוט היו ה-זוג.. אני דווקא כן אוהבת את מארק ואליזבת´ ביחד. רואים שהם מתאימים. למרות שאני חייבת לציין שגם אם מארק וסוזן היו זוג זה היה יכול להיות נהדר. אבל כשסוזן חזרה לא רציתי אותה עם מארק, כי אחרי הכל מארק ואליזבת´ אוהבים זה את זה, הם מתאימים זה לזה, יש להם ילדה.. זה יכול היה להיות יותר מדי אופרת סבון אם פתאום היו מפרידים אותם בשביל סוזן.
 
למעלה