יש לי שאלה!!!

G r a c e

New member
יש לי שאלה!!!

תקשיבו יש לי בעיה ילד אחד מהכיתה שלי אומר שאנחנו בעונה החמישית ואני אומרת בעונה שנייה באיזו עונה היינו?

drunky

New member
תשובה!!!

כעת הסתיימה (ביום שני לפני שבוע) העונה ה-5!!!! כעת היא בשידורים חוזרים (יום שני של השבוע שהיה - פרק ראשון לעונה ה-5) יום שבת משודרת הסידרה בעונה ה-4 (אחלה עונה !!!!) עד להודעה חדשה אין שידורים מעבר לזה... (מ...)

לאנה

New member
שניה?!

בימי שבת אם אני לא טועה אנחנו בעונה הרביעית, אבל השידורים של יום שני, שכרגע מופיעים כשידורים חוזרים, הם של העונה החמישית. העונה השישית תגיע ב..., אמממ..., אין לי מושג מתי, והיא תיהיה האחרונה.

קצת סדר בבלאגן...../images/Emo105.gif

לפני שבוע+ נגמרה העונה החמידית וכיום יש שידורים חוזרים שלה ביום שני. ובימי שבת יש שידורים חוזרים של העונה הרביעית!

היום ב21:30 ../images/Emo105.gif

בהולמרק אלופים על הקרח 2!!! מי שעוד לא ראה....(יש מישו כזה?) זה מומלץ מאוד!!! ותודה לעדי(music freek) על המידע!! (שלחה לי הודעת SMS) :*)

../images/Emo15.gifהודעה חשובה ומעצבנת...

חב´רה קניתי היום עיתון " רייטינג " דפדפתי ליום שני לשעה של דוסון... : ) ובאותה שנייה נגמר לי האוויר....... ביום שני ..... בשעה 20:30 עד שעה 22:00 משדרים את טקס האמי בשידור ערוך ומתורגם... במקום................................... ד-ו-ס-ו-ן ק-ר-י-ק !!! העצומה לסקילת ערוץ 3 נפתחת מי בעד שירים את ידו...
( בערך... ) ביי...

מעריצות של ג´ימס ואן דר ביק לכאן!!|

אנשים!!!!!! ב-8 באוקטובר יש צ´אט לייב עם ג´ימס ואן דר ביק!!!! כן כן שמעתן נכון!!!! לנשום......עמוק..... בצ´אט של WB - www.dawsons-creek.com אני אברר עוד פרטים ואני אגיד לכן.....

../images/Emo15.gifטל את גדולה !!!../images/Emo98.gif

לאב יו !!! יששששש !!! צ´אט עם ג´יימס !!! סוף סוף ההזדמנות הגדולה שלי להתחיל איתו !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי בכל זאת אני לא ישאר רווקה בגיל 24 ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... ביי...

Dawson girl

New member
אני בספק.....

אם זה באמת הוא... כלומר סתם ככה? כל כך פשוט? צ´ט? עם ג´יימס ואן דר ביק? ככה סתם? באתר הרשמי? אני בספק רב אם זה באמת הוא.... טוב די לחזור על עצמי. הנקודה היא שאני חשדנית בקשר לזה.... תודה לטל על האינפורמציה! ביייי נמש

זה הוא!! בטוח!!!../images/Emo105.gif

אני אסביר לכם איך אני יודעת.... לפני איזה שנתיים שלוש עוד שהסידרה הייתה בחיתוליה (יחסית לעכשיו) האתר של WB היה נראה לגמרי אחרת! אני לא יודעת מי זוכר...אבל הוא היה אתר של דוסון קריק ממש! עם תמונות של הכוכבים והכול! ואז היה דבר כזה שנקרא :dawsons list שזה מן אימייל שמקבלים כל שבוע עם מידע על הפרק של השבוע (באר"ה כמובן) ועוד כל מיני דברים.... כמובן שעשיתי את הדבר הזה ואני כל הזמן מקבלת דברים מהם! (נשמות!) אז השבוע קיבלתי אימייל שאומר שיש צ´אט עם ג´ימס ואן דר ביק.... אז נכנסתי לקישור לראות מה קורה ולברר ולהגיד לכן...והבנתי שזה צ´אט כזה שכל הזמן מצ´וטטים עם מפורסמים...יהיה את זה מהסרט XXX וכל מיני מפורסמים...... אז זה בטוח הוא! ובאתר הרישמי של WB זה הכי הגיוני שהוא יבוא.... אז תיכנסו לשם ותעשו את כל ההכנות (צריך להירשם ל AOL ) כדי שתהיו מוכנות... אני לא יודעת איך זה הולך....כאילו אם זה ממש צ´אט או ששואלים שאלות והוא עונה (אני חושבת שזו האפשרות השנייה...יותר הגיוני)... לא יודעת מה יהיה...פשוט נחכה ונראה....

עברנו חסות!!!../images/Emo105.gif

זהו...עבר עידן הבירה ועכשיו פרסומות ל-012 ! גם השתנו הצבעים....נו מור אבטיח!! ורוד וצהוב....שזה גם לא משו.... :*)

למעלה