יש לי שאלה

:)

אני אשמח אם תהיה קצת יותר ספציפית ותוכלי לומר לי שמות כדאי שהחקר שלי יהיה קצת יותר קל..
ואני רצינית לגמרי..
במיוחד אשמח לשמוע על מדענים שמדברים עם מדריכים רוחנים

תודה לך

חיפשתי עליו

חומר ואני לא מוצאת.. אשמח אם תוכל לקשר אותי..
וגם אשמח אם תוכל להביא לי עוד דוגמאות למקרים כאלו

גור42

New member
Srinivasa Ramanujen

http://en.wikipedia.org/wiki/Srinivasa_Ramanujan

ודוגמאות כאלה לא חסר. זו התמצית של אמן גאון מהמדרגה הראשונה. למשל מוצרט, שהיה מסוגל לכתוב סימפוניה ביום אחד, פשוט כי המוזיקה זרמה לו לתוך הראש. חפשי ציטוטים של אמנים גדולים (כמו דה וינצ'י) על האופן שבו הם חווים את תהליך היצירה שלהם, ותראי מלא דוגמאות לדבר עליו אני מדבר.

אז

לפי הטענה שלך אומנים גדולים תיקשרו? ז"א שבאה "מדריכים\ישות\נשמה" חיצוניים ועזרו להם?

גור42

New member
לפי הטענה שלי, שתי התופעות הללו זה אותו הדבר

ההבדל היחיד בין "תקשור עם יישות חיצונית" לבין "גאונות - חיבור בלתי-אמצעי לרובד מציאות גבוה יותר", זה בתיאור הסובייקטיבי של הבן-אדם שחווה את התקשור.

והחוויה הסוביקיטיבית תלויה, בעיקר, ברקע התרבותי של אותו האדם. כך רמונג'ן ההינדי חווה את העניין כתיקשור עם אלה הינדית, ולעומתו אמנים נוצרים מדברים על "השראה אלוהית" או מלאכים או דברים אחרים מהעולם התרבותי הנוצרי.

באשר לשאלה מה קורה שם "באמת" - זה המסתורין הגדול פה, ולמדע של היום אין תשובה. כל מה שאנחנו יודעים, זה הדרך הסובייקטיבית שבה אנשים שונים חווים את העניין. (ואנחנו גם יודעים שלא מדובר באשליה של שוטים, כי התופעה מניבה מידע אמיתי - כמו הוכחות מתמטיות ויצירות מופת)

אז לפי הטענה שלך

האנשים כאן באמת מתקשרים עם משהו שהוא לא אנושי? (בוא נגדיר את זה ככה?)

למעלה