יש לי שאלה !!!

hollypop girl

New member
התכוונתי רק

לי'.
מה זה מחשבת ישראל?
את לומדת יידיש? מגניב! למה בחרת בזה?

KameaChan

New member
אלה היו ב-י'. טוב, רובן.

אנגלית ומוזיקה הן שתיים מהשנה.

מחשבת ישראל זה מקצוע בו דנים על סיטואציות שונות, לומדים על מוסר ועל מה שרבנינו וחכמינו הגדולים היו אומרים על הנ"ל. זה ויידיש היו מקצועות חובה בשנה שעברה. לא הגברתי אף אחד מהם. להיפך! המוגנברים שלי הם פיזיקה, מדעי המחשב ומוזיקה!

anna the best

New member
לי זה תמיד היה ברור

החרב חזקה במיוחד באופן כללי, כי היא עשויה שחומר של גובלינים,
אבל היא הופכת לעוד יותר חזקה, כי היא נעה ברעל (הארס של הבסיסליק), ומאז היא כאילו משוחה ברעל הזה- אם היא עכשו תפצע מישהו אפילו בשריטה קטנה, המישהו הזה ימות, כי נגע בו רעל של הבסיסיליק.
וממה שהרמיוני אמרה בשביעי (אין לי את הספר איתי כרגע אז אני לא רואה את המשפט המדויק) הם דיברו על איך הם ישמידו את ההורוקרוקסים ואיך שהארי השמיד את היומן עם השיניים של הבסיסליק, ורון אמר "מזל שיש לנו אספקה כזאת דולה של שיני בסיסליק". הרמיוני ענתה שבגלל זה כנראה דמבלדור הוריש לנו את החרב- כי היא ספוגה בארס שלו והיא עכשו קטלנית. אני לא חושבת שהחרב לבדה היתה יכולה להשמיד את ההורוקרוקסים- היא יכולה לשבור דברים (כי היא נורא חזקה, כמו יהלום למשל), היא נורא חדה, אבל היא לא הורגת... זה כמו פשוט לנפץ את התליון של סליתרין עם סכין נורא חזקה- אני לא חושבת שזה ישפיע עליה... מה שהרג את ההורוקרוקס זה הרעל עצמו..

אההה עכשיו הבנתי

אז בעיקרון החרב עצמה חזקה אבל לא די בכדי להשמיד דבר כה חזק כמו הורקרוקסים.
אז בקיצור,החרב סופחת לעצמה כוחות אשר נגעה בהם.
תודה על ההסבר :)

למעלה