יש לי שאלה..!

יש לי שאלה..!

אני מחבר לחשים בשפה העברית ככה שנוח לי לחבר אותם ולקרוא אותם בסוף אז השאלה היא אני יכול לחבר לחשים בשפות אחרות כמו אנגילית, צ´רקסית וכו....? כי אם מישהו ימצא את ספר הצללים שלי וקורא אותו אז הוא לא יבין וזה טוב הלא כן?

faith2

New member
כן....השפה לא משנה.......

הרי איך מאגים מהעולם מתקשרים עם הישויות? בעברית?...לא בשפות האם לשהם
בהצלחה

...................................

מה זה השאלות האילו?? מה אתה חושב שרק מי שידע עברית ידע גם לכתוב ספר צללים?? נו באמת.... קצת להפעיל את המוח!! (מצטער אם זה פגע במישהו אבל השאלות האילו לפי דעתי מורידות מהרמה של הפורום!)

יופי אז עכשיו כל הודעה מורידה מהרמה

של הפורום? אם הוא שאל אז הוא בטח באמת לא מבין!!! ולך, "נחשו מי חזר" השפה באמת לא משנה!! אני משלב עברית ואנגלית וחרוזים, זה יוצר יותר עניין ועוזר לי להתרכז!!

לא כל הודעה....

אבל קצת לחשוב! וזו נגיד הודעה שאנשים שאפילו לא יודעים מה זה מאגיה יכנסו לפורום ויראו את ההודעה הזאת אז התשובה כבר תהיה להם לבד בראש!! הם יגידו: "מה זו רמת השאלות בפורום הזה? אז מעניין על מה הם דנים?!"

גם זה נכון אבל...........

אותם אנשים שרק יחשבו אבל לא יבדקו בעצמם על מה דנים בפורום, גם הם לא ממש מבינים!! בלי להעליב!! אם אתה נכנס לפורום ורק מסתכל ולפי זה מסיק מסקנות אז זה בהחלט לא מספיק בשביל לקבוע עובדה!!

גם זה נכון אבל...........

אותם אנשים שרק יחשבו אבל לא יבדקו בעצמם על מה דנים בפורום, גם הם לא ממש מבינים!! בלי להעליב!! אם אתה נכנס לפורום ורק מסתכל ולפי זה מסיק מסקנות אז זה בהחלט לא מספיק בשביל לקבוע עובדה!!

ילד שקורא לעצמו שחרחר מתוק...

קודם כל אין לך זכות להגיד לי מה לשאול ומה לא לשאול כי ושנית "מה לכל הרוחות אכפת לך מה אני שואל"? זה זכותי לשאול דברים כי זה חשוב לי ואם זה לא חשוב לך בכלל אז תתעלם ממני או שזה יותר מדי קשה בשבילך כי ני "הרי שואל שאלות מפגרות חסרות ערך", אולי תהית שיש כאן אנשים שיש להם את אותם השאלות והם מתביישים לשאול כי אז אנחנו נחשוב שהם מטומטמים או השאלות שאני שואל או כל אדם אחר עוזר לו במאגיה שהוא עוסק וככה הוא "מרחיב" את הידע שלו אזזזז מה אם השאלה שלו מפגרת אצלכם והשאלה שהוא שואל חשובה לו? הההה? חשבת על זה במקום שאתה פותח פה וזורק שמה ופה הערות..... ובקשר לרמה של הפורום: אני חושב שלאלה משעמם להם ונכנסים לכאן וסתם רושמים בדיחות שלא קשורות לנושא המאגיה צריך למחוק אותן( אני מתכוון שאם זה בדיחה קטנה ומצחיקה נשאיר את זה לאווירה ולא תמיד צריך שיהיה כאן שאלות ותשובות דווקא בנושא המאגיה אבל אם הוא ממש מגזים וכותב וכותב סתם שטויות אז באמת צריך למחוק אותן, ובקשר לרמה שלי מה אתה יורד על הרמה שלי זה מה שאתה מנסה לעשות כאן ישר בכוונה להציק לי או מה? תסביר את עצמך ושנית השאלות שלי הן כן לרמה כמו שפירטתי למעלה, זו רמה נמוכה לשאול שאלות כמו: מה צריך בשביל לערוך את המעגל או הכלים שצריך אותם וזה... (אין לי כוח לפרט עוד) אולי היתה לי שאלה או שתיים שמשנה מה השפה שבו צריך לכתוב את הלחשים או להטיל לחש על עצמי, אולי הרחקתי לכת אבל אני לא מגזים עם השאלות שלי עד כדי כך שאתה תבוא אלי בטענות ועובדה שאם אני שואל שאלות אז עונים לי אזזזזז?? ממך: תום

Zipadidoda

New member
ואתה תפעיל קצת את המוח בעצמך!

אני סבור ובטוח שגם לך היו את הימים ועוד יהיו עם שאלות שלאנשים ש"מבינים" בזה כבר ויש להם ניסיון יראו כמטומטמות זה לא אומר שאתה צריך להיות מטומטם תסביר יפה וזהו אנשים שלא מכירים את "העולם של המאגיה" וכו´ ואנשים שלא מבינים משהו באים לפה לשאול... לא נוח לך עם זה? אל תענה, לך תיהיה מטומטם במקום אחר אבל אתה זה שצריך לחשוב פה

אתה לא הבנת אותי נכון....

אני לא אומר שכאן כולם מטומטמים אלה אני מדבר על השאלות ששואלים כאן ואני לא קבעתי שהם מטומטמים, בכלל לא זה לפי דעתי זה שחרחר כי הוא כל שאלה שאני כמעט כותב הוא מרמז לי שהשאלות שלי דפוקות וזה... אז מה אתה מצפה שאעשה? אשב בשקט ולא להגיב? הנה היתה התגובבה שלי וזהו, אמרתי את דעתי על העניין ואני בעד שישאלו שאלות למה לא אני אמרתי שהשאלות של כולם מטומטמות? ממש לא אתה בכלל הבנת אותי לא נכון...., אני לא אומר שאסור או שזה מיותר לשאול שאלות בקשר למאגיה, אני אפילו מסתכל על "כל" השאלות ועל התשובות של כולם ואם אני לא מבין משהו אז אני שואל, זה הכל..... ממך:תום.

אם אתה שחרחר אז....

אני לא אומר את הדברים האלה סתם ואני יודע שאתה בעד שרוצה לשמור את הרמה בצורה הכי גבוהה וטובה וגם אני בעד זה, אני מתנצל אם זה פגע בך והעליב אותך אני רק הייתי כן איתך בעניין הזה. ממך:תום.

טוב שלא הגזמת..........

זו פעם ראשונה שאני מעיר לך מה אתה מקשקש?!? טוב שלא אמרת שאני כל הזמן יורד עליך ומבקר אותך וכו´ וכו´.......... אוי איזה מסכן... כל הזמן יורדים עליך.....!! נוו באמת! סה"כ אמרתי שקצת לחשוב לפני ששואלים שאלה!!! קצת....!!!! אני לא מבקש ממך לחשוב הרבה... רק קצת!!! ולא דיברתי איתך על השאלות האחרות שאתה שואל... דיברתי איתך על השאלה הספציפית שהיצגת בדיון הזה! כי זו באמת שאלה דפוקה! רגע רגע.... אתה חושב שרק מי שיודע עברית יודע לרשום ספר צללים??? (ותענה לי בכנות...)

אני הבנתי אותך..

בסדר בסדר אתה צודק בקשר לשאלה האחרונה שאני שאלתי ותבין אני שואל אתכם שאלות במטרה שארחיב את ידע שלי במאגיה ואני בהחלט לא מתלונן כל הזמן כמו שאמרת לי: "כל הזמן יורדים עליך", וזה לא נכון אף אחד לא ירד עלי כי אין סיבה שכן, אז מה אכפת לך שאם אני שואל שאלות "מטומטמות" מה אני שואל "דווקא" אותך? לא, נכון? אז למה אתה מתייחס אלי בכלל? (אני אומר את זה בלי לפגוע בך ומקווה שהבנת אותי ואתה לא חייב לתת על זה תגובה), ממך:תום

תגיד....

יש תקווה שיום אחד תבין אותי? אולי אכפת לי מהורום... אם לא שמת לב באחת מההודעות שלך רשמת שכל מה שאתה שואל או רושם אני ישר יורד עליך ומבקר אותך... אולי לא שמת לב אבל זה מה שרשמת... ובהחלט אני מבין אותך שאתה שואל את השאלות להרחבת האופקים.... אני מקווה שאתה מבין.....!!

Dia Leoghann

New member
עוד וויכוח מיותר!!!!!

רמת פורום נקבעת לפי התשובות שבו ולא לפי השאלות שבו. הגיע הזמן שנפנים את זה!!!!!! בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

korinalir

New member
כמובן

אני כותבת לחשים באנגלית כי ככה הם יותר מתגלגלים על הלשון כשמדקלמים אותם. וזאת שפה יותר נוחה לחריזה. בקשר ל"מישהו לא יבין" אני חושבת שרוב האנשים מבינים אנגלית אני למשל כותבת באנגלית מחוברת ואף אחד לא מצליח לקרוא את הכתב המחובר שלי חוץ ממני

למעלה