יש לי שאלה.....

יש לי שאלה.....

אני עובד על ספר הצללים שלי לכן חיברתי לחש שאף אחד לא ימצא אותו ואם במקרה מישהו קרא אותו יקרה לו משהו רע, לכן אני עדיין לא בטוח אם הלחש מספיק חזק וזמני בלבד אבל בכל הלב שלי אני מאמין שאף אחד לא ימצא אותו אזזז מה אתם אומרים??? זה זמני או לא? מכם: תום

witch13

New member
אין לחש שנמשך לנצח.. בסופו של דבר

האנרגיה חוזרת(למאמינים בחוק הקארמה) או מתפוגגת.

Not Funny

New member
היי

פעם עשו עלי כישוף שאני יחלום חלום איזשהו וזה הצליח בעזרת הודעת sms משהו יודע איך עושים כישוף כזה?

RainBird

New member
אולי לא לנתח אבל ל-המון זמן קחי לדוגמא את הקללה שעשו על קבר הפרעונים של תות אנך אמון: הקללה פעלה על אנשים אחרי שהקבר נפתח 3000 שנה בעך אחרי שהפרעון נקבר לו מתחת לחולות... אני חושב שזה תלוי בעוצמת המכשף.

לתום......

לפי דעתי, דנה צודקת!! כישוף יכול "להיגמר" מתי שהוא, אם אתה חושב להשתמש בכישוף כזה אתה צריך לחזק אותו מדיי פעם, כמו כל כישוף אחר שאתה רוצה שיימשך לנצח...... לפי דעתי מספיק להטיל כישוף הגנה על הספר, ברוב המקרים זה אמור לעזור!!

BomberMan

New member
שאלה לניאו

ניאו, אתה מציע להטיל כישוף הגנה על הספר...ומה בדיוק הכישוף יעשה? יחביא את הספר? ימנע את פתיחתו? יהפוך אותו לבלתי נראה? מה אתה בדיוק מציע לעשות?!

אני לא מחשיב את זה באותו מובן

כמו שאתה מחשיב, זה לא כמו שעושים הגנה על בן אדם שלא ייפגע או שלא יספוג אנרגיות שליליות! זה יותר כמו, איך להסביר, נגיד, שלא תחשוד בספר גם אם תראה אותו ויהיה רשום עליו:" נא לא לחטט בספר!!! זהוא ספר צללים סודי!!" עכשיו אתה מבין?

BomberMan

New member
ואתה מאמין?!

אתב רוצה להגיד שאתה באמת מאמין בזה? ניסית פעם לעשות זאת וזה הצליח? לפי דעתי ביצוע הכישוף פשוט בלתי אפשרי. תקן אותי אם אני טועה.

Jerald_Admonds

New member
המוח האנושי

קל להשפעה ולשינוי תדיר
דברים כאלו פועלים עליו כל הזמן, אם אתה יודע מה לעשות.

Jerald_Admonds

New member
אנחנו מצליחים בזה

כל פעם שהמוח שלנו מאבד את הערך של משהו. כל פעם שהוא זורק לכיוון שלנו אלפי תרוצים למה לא לעשות משהו שאנחנו עצלנים מכדי לעשות. כל פעם שאנחנו פוטרים דבר חשוב כלא חשוב רק לשם הנוחות שלנו. אנחנו מצליחים :)

BomberMan

New member
לא ממש מסכים

השאלה פה היא, האם אנחנו מאבדים ערך לדבר כלשהו משום שכישפו אותו? או אולי מסיבה פסיכולוגית - פשוט שנמאס לנו. אתה יכול להטיל "כישוף" (ליתר דיוק לבצע שליטה מוחית) על אדם מסויים ולמנוע ממנו למצוא את הספר, אבל אתה לא יכול לעשות אותו דבר לכל אדם שיגש לספר. כמו שכתבתי כבר - אתה יכול למנוע מהאדם להתרכז בספר הספציפי הזה. כלומר שערכו יהיה ירוד מכל הספרים. זה באמת די דומה למה שאתה אמרת, אבל לא ממש :))

Jerald_Admonds

New member
אובדן ערך

זה סתם תהליך מוחי שמתואר לדוגמא, תהליך שאפשר לתמרן עם מעט ידע ואימון רב.. ישנה תבנית לספר, תבנית שאתה יכול להסוות עם תבנית שווא, שתיקלט על ידי כל אדם שניגש אליו, לווא דווקא על אדם בודד.

את הגבולות רק אתה יכול לקבוע!!!

כמו שרק אני אוכל לקבוע מהם הדברים שאני מסוגל לעשות!! ודבר אחרון, זה משפט לחיים, ממני אלייך:"אף פעם אל תגיד על דבר שהוא בילתי ניתן לעשייה עד שלא ניסית, והוכחת שהוא בילתי ניתן לעשייה!! כמו שכבר אמרו, ניתן לעבוד על המוח של האדם, ליצור אשליה!! גם אם תראה את הספר תחשוב שהוא משהוא אחר, משהוא שלא תחשוד בו!! ואני באמת מאמין בזה, בגלל זה אני מתמש בזה!!! ולך- "נחשו מי חזר" זה לא שאני עוזב את הספר זרוק על הסיפרייה!!! אני גם מחביא אותו!! הכישוף נועד רק למקרה חירום, למקרה שכבר גילו את המחבוא! מקווה שהבנתם!!

BomberMan

New member
כמובן שאפשר ליצוראשליה. אבל...

אני מסכים איתך שאפשר לעבוד על המוח האנושי, ואפשר ליצור אשליה... אבל אני לא בטוח שאני הבנתי למה התכוונת במילה "אשליה". לפי דעתי אשליה היא כאשר אני מסתכל על ספר הצללים ורואה את הספר פיטר-פן. אם לזה התכוונת, אני באמת מסכים איתך שאפשר ליצור כזה כישוף, אבל האם אתה מבין כמה אנרגיה דרושה לזה?! האם אתה בכלל מתקרב להבנת העניין?! יצירת אשליה אמיתית כמו זו דורש כמות אנרגיה שרק אדם בעל יכולת מאוד מאוד גבוהה יכול ליצור. הדבר שבאמת כל אחד מאיתנו יכול ליצור, זה שדה אנרגיה (שנעלם לאחר זמן יחסית קצר) שפשוט נועד כדי ליצור מסביב לספר הילה שתמנע משיכת תשומת לב אל הספר... כלומר אנרגיית הנוכחות שלו (מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תהיה פחותה מכל העצמים האחרים בחדר. הבעיה בכל אחד מהכישופים הללו, שהשדה המגנטי פשוט מתפוגג, שהרי האשליה גם כן מתבססת על שדות אלקטרומגנטיים. לכן לפי דעתי כל כישוף מהסוג הזה הוא בזבוז אנרגיה לשווא. פשוט עדיף להחביא את הספר במקום טוב וזהו. רק שאלה אחת - למה בכלל להחביא אותו? למה לא לשתף את העולם בידע שלך?

Jerald_Admonds

New member
דווקא

לא צריך יותר מידי אנרגיה.. צריך קצת הבנה במנטליזם, הבנה יותר כללית באנרגיות, ושליטה בסיסית באנרגיות מוחיות ואתה מוכן לצאת לדרך
במיוחד אם מדובר בספר, אז אפשר להוסיף דברים שמחדשים את האנרגיה של הלחש, ואם משתמשים בכישוף וגורמים עליונים כלשהם בשביל הלחש אז בכלל לא צריך לדאוג לגבי עוצמה מתפוגגת.

BomberMan

New member
לא מסכים

אני מסכים עם החלק השני של ההודעה שלך - אם אתה מחדש כל הזמן את האנרגיה, או עובד עם גורמים עליונים - אז לא צריך לדאוג. אבל תחשוב לאיזה רמה צריך להגיע כדי לעבור עם גורמים עליונים שיעזרו לך לשמור על הספר. צריך שנים על גבי שנים של נסיון ועבודה. אתה רוצה להגיד שאם אני אבין במנטליזם ואנרגיות - אוכל בקלי קלות, ללא השקעת אנגיות רבות, ליצור אשליה של ספר? אתה באמת מאמין בזה? אתה צריך רמה גבוהה מאוד בכל האלמנטים הללו, כדי שתוכל ליצור אשליה... ככל שהרמה שלך עולה כך את צורך פחות אנרגיה כי אתה נהיה יותר יעיל. אבל אם אתה ברמה בינונית ולא יותר מדי מנוסה ויעיל - האנרגיות הדרושות הן עצומות.

Jerald_Admonds

New member
אתה לא מבין שזה כל היופי?

ליצור ספר באויר, זה גם לא בעיה אחרי שמגיעים לרמה מסויימת פסדר. אבל, ליצור אשליה של ספר? כל מה שאתה משנה שם זה את העיבוד של הקלט החושי של האדם.. אתה מוסיף למקום שאליו כל החושים שלו מתנקזים, תמונה של ספר. ופוף יש שם ספר. דברים יותר מתקדמים, כמו עם מגע, וריח וכל אלו ידרשו קצת יותר ריכוז. אבל העיקרון הוא דומה.

למעלה