יש לי שאלה..

Anastasya5

New member
יש לי שאלה..

שלום,יש לי שאלה.לא מזמן הבן זוג שלי סיפר לי שהוא התנסה באופן חד פעמי עם גבר ביחסי מין לפני כשנתיים.אני עצמי ביסקסואלית ונמשכת גם לגברים וגם לנשים.בן זוגי טוען שאין לו משיכה כלפי גברים וגם לא היה לו באותה התקופה,פשוט הייתה לו סקרנות לגבי המין השני,ברגע שהוא היה איתו הוא הבין שזה ממש לא לטעמו,ושהוא לא נמשך לגברים כלל.אני והוא מאוד מאוהבים וחיי המין שלנו פעילים מאוד ושנינו בעלי ראש פתוח למגוון תחומים בסקס.אבל ההודאה שלו גרמה לי להרגשה מוזרה..איך אתם הייתם מגיבים למצב הזה?

Kutaly

New member
גם לי יש שאלה

קודם כל, נראה לי לגיטימי שהוא התנסה בכל מני דברים וזה מאוד נחמד מצידו לשתף אותך בחוויה. אבל למה זה גרם לך להרגשה מוזרה?

אוהדאדם

New member
תרשה לי לענות לך

סתם בגלל שיצא שנפרדו ממני בחורות ברגע שהן גילו שאני ביסקסואל... 1. מין אנאלי מלחיץ אנשים. מין בין גברים מוביל ישר למחשבות על מין אנאלי, עם כל מיני קונוטציות לא נעימות. 2. גברים אמורים להיות כובשים ואקטיביים, ולכן, בהשלמה לזה, נשים אמורות להיות הנכבשות והפאסיביות; אם גבר היה עם גבר אחר, לא ייתכן ששניהם היו כובשים ואקטיביים נכון? מכאן, שאחד מהם היה נכבש ופאסיבי, ואפשר לראות איך זה עושה אותו אישה. מש"ל. 3. למה יש כוכבות קולנוע וזמרות פופ שיוצאות מהארון בתור ביסקסואליות אבל אין כוכבי קולנוע וזמרי פופ שיוצאים מהארון בתור ביסקסואלים? כי יש קבלה חברתית לביסקסואליות אצל נשים, אבל גברים ביסקסואלים נתפסים כהומואים שלא רוצים לצאת כל הדרך מהארון ולעמוד בביקורת חברתית. אני יכול להמשיך, אבל בת'כלס, אתה פשוט רואה דוגמה חיה לביפוביה והכחדת זהות, אז השאלה שלך לא לגמרי ברורה לי... נ"ב יצא שהייתי תוקפני, ואני מתנצל, פשוט, אם לחזור להקדמה, הייתי מהצד השני של השיחה הזו יותר מפעם אחת, והיא מאוד לא נעימה.

Kutaly

New member
אבל לא שאלתי אותך

אני שאלתי את Anastasya5 למה לה זה מוזר. אני מניח שרק Anastasya5 יכולה לענות על זה או לפחות לחשוב על זה ולהבין כמה שה"מוזרות" הזאת לא רציונלית. ד.א. יש זמרים ושחקנים שיצאו מהארון בתור ביסקסואלים לא זוכר כרגע מספרים אבל זה לא נכון להגיד שאין.

אוהדאדם

New member
זה נכון להגיד שאין

עד שתביא קישורים שמראים אחרת. לגבי "לא שאלתי אותך": 1. זה פורום ציבורי. 2. רציתי לכתוב מה שרציתי לכתוב. 3. מהבחורה ששאלת, לא קיבלת תשובה...

Kutaly

New member
Mika

http://en.wikipedia.org/wiki/Mika_(singer) "Call me bisexual, if you need a term for me" הראשון שעלה לי בראש אני מכיר סיבות לביפוביה, את חלקן אני אפילו יכול להבין (בלי להסכים). אולי זה לא היה ברור, אבל התשובה לשאלה "למה זה גרם לך להרגשה מוזרה?" לא באמת מעניינת אותי. הבאתי אותה רק בשביל להנחות קו מחשבה. לא התכוונתי לפגוע.

אוהדאדם

New member
חזק

לא חשבתי עליו. אני מחבב מאוד את המוזיקה שלו. אני עדיין מחכה שקלוני יצא מהארון.

uvita

New member
ביסקסואלים מפורסמים

דייויד באוי, בילי ג'ו אמסטרונג (הסולן של Greenday), מרלון ברנדו, אני לא בטוחה אם פרדי מרקורי היה הומו או ביסקסואל - הוא הצהיר שאהבתו הגדולה היא אישה מסויימת... חוץ מזה שאתה יכול לעשות בויקיפדיה "famous bisexuals" ולקבל רשימה ארוכה של אנשים (השאלה כמה זה אמין....).

uvita

New member
לא בעייני כולם גברים צריכים להיות כובשים

זה סתם שטות שדואגים להאכיל אותנו כשאנחנו קטנים, אבל לא כולם חושבים ככה ולא כולם מחפשים את זה. אני למשל ממש לא אוהבת גברים "גבריים" מהמון סיבות - הם נראים לי שטוחים, מאימים עלי קצת אפילו, ולא בטוחים בעצמם (למרות שהאגו מרקיע שחקים). זה סתם כל מיני קונוטציות שעולות לי לראש.. מה רע בגבר רך, עדין, מתחשב? זה כ"כ יפה בעייני, והרבה יותר "גברי".

אוהדאדם

New member
מה זה קשור?

אם אני אומר שהרבה אנשים חושבים משהו זה אומר שהוא טוב או נכון? לא. רק שהרבה אנשים חושבים אותו. להגיד ״אני לא חושבת ככה״ גם לא קשור שכן העובדה שאדם אחד אינו כמו כולם לא סותר אמירה לגבי הרוב.

uvita

New member
אני יודעת

אבל ההכללה שלך היתה צורמת בעיני מפני שזה היה נשמע כאילו אתה מאשים את כולם ואתה יוצא למתקפה. חוץ מזה שאני לא בטוחה ש"יש קבלה חברתית לביסקסואליות אצל נשים", או לפחות לא מהסיבות הנכונות - כי אצל נשים זה זמני, הן סתם אמוציונאליות, כי זה סקסי ועוד כל מיני "סיבות" כאלו. הרב חושבים שבסופו של דבר "מחליטים" אם את לסבית או הטרוסקסואלית.

אוהדאדם

New member
אז רצית לענות לסאבטקסט בטקסט לא קשור?

אני מאשים את הנשים שמחברות לגברים ביסקסואלים אלמנטים רכרוכיים ונשיים בכך שהן עושות את זה, ואני תוקף את הנשים שמחברות לגברים ביסקסואלים את האלמנטים הללו. את נגד? "יש קבלה חברתית לביסקסואליות אצל נשים" במובן שיותר מקובל בימינו להיות אישה ביסקסואלית מאשר גבר ביסקסואל. האם זה מהסיבות הנכונות או הלא נכונות זו כבר שאלה אחרת.

uvita

New member
אם זה מהסיבות הלא נכונות קשה לי לקרוא

לזה "קבלה".

אוהדאדם

New member
זה מאוד נכון

קיבלתי את התיקון. דיברנו על נשים שמגלות שבן הזוג שלהן הוא גבר ביסקסואל, ונפרדות ממנו, מול גברים שמגלים שבנות הזוג שלהם היא ביסקסואלית וחושבים שזה סקסי, וזה לא באמת "קבלה", כמו שאת מציינת, כמו שזה ההבדל בקשיים שגברים עומדים מולם ונשים לא.

asaphxiix

New member
תנסה לא להסתיר את זה מההתחלה

ואז לא תצטרך לעבור משבר "יציאה מהארון" כל פעם, וגם תסנן מראש את אלה שהיו נפרדות ממך בגלל זה.

Unrelated

New member
אישית, אני הייתי מאוכזבת

אני לא בקטע של סטרייטים... :/ וביסקסואלים עושים לי את זה ^_^

למעלה