יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

לכל מי שראה את ה"כישוף" קראתי מזמן באיזשהו אתר שמנון גם קיים במציאות ושחלק מהכישופים שם אמיתיים יש למישהו מושג אם זה נכון??

הכישוף

New member
תשובה

זה לא נכון הכול בסרט דימיוני הכישופים לא נכונים ראיתי את הסרט סרט נחמד

faith2

New member
לפי מה שאני יודעת....

הקטע עם האל מנון הוא אמיתי בקשר לשאר הכישופים, שמעי חלקם אמיתיים וחלקם בלוף

L e s t a t

New member
מאנון

אם אני לא טועה זה אל יווני שאת תפקידו אני לא זוכר. הסרט עצמו הוא סרט נחמד בתור סרט פנטזיה, אבל בתור משהו שמנסה לייצג משהו מהמציאות? לא ולא.

ניאו המקורי - בקשר לחתימה שלך...

נכון לקחת אותה מהפלאפון?? יש לי את זה בפלאפון!! (sk)

בקשר לחתימה שלי, לשחרחר מתוק

לא יודע אם זה מפאלאפון אבל זה גם לא מקורי שלי (אני לא המצאתי את זה....) חברה שלי המציאה את זה (נראה לי) והיא רשמה לי את זה ביומן ולקחתי את זה משם....... מה זה משנה? יש על זה זכויות יוצרים? אני בכלל מנוי בסלקום.....

BomberMan

New member
תשובה...../images/Emo16.gif

יש לי שאלה אליך - את מאמינה שמנון קיים? אם כן - אז הוא באמת קיים. יש משפט שאני מאוד אוהב, שנראה לי נמצא בספר 1984 של ג´ורג´ אורוול - "אם אתה מאמין שאני יכול לעוף, ואני מאמין שאני יכול לעוף - אז אני באמת יכול לעוף". זה מסכם הכל. כל דבר שאת באמת (!!!) מאמינה בו - קיים. ככל שיותר אנשים מאמינים בו - הוא יותר מוחשי וחזק. ממש כמו כל אל - ככל שיש יותר מאמינים, הוא יותר חזק ויכול לעשות יותר דברים. פשוט מאוד. :) הלחשים - כמובן שהם אמיתיים!!! כל לחש הוא אמיתי כל עוד את מאמינה בו. אפילו "בלה בלה בלה פקה פקה פקה אבראקדברא קאבוווום" יכול לעשות כל דבר - כל עוד את מאמינה בזה. מקווה שעזרתי !!!

הכישוף

New member
הכישוף

דרך הגב עם כבר מדברים על הסרט אז יש הותו מחר יום שלישי בשעה 12.55 בערוץ 402 בערוצי זהב שווה לראות

witch13

New member
אתה יודע איזה ערוץ זה במתב?

לא שלא ראיתי כבר

witch13

New member
אה ואגב, בקשר לנושא של השרשור...

האל מנון הוא אל דרואידי ויווני נראה לי שמופיע בתפקידים שונים(אין לי מושג אילו.. לא העמקתי בחקירה) הכישוף לשינוי צבע העיניים שם נראה לי אמיתי, אבל הם קיצרו בהרבה את התהליך של השינוי. הקטע עם השיער.. לא מאמינה בזה. הם קראו לשומרי המגדל נכון. וזה פחות או יותר כל מה שנכון (לדעתי כמובן) בסרט הזה. דנה

BomberMan -

אני מסכים בכל מילה ומילה שאמרת!!!! מסכים איתך ב-200%! זה אותו הדבר... אם אתה מאמין בעין הרע אז אתה יכול באמת להיפגע מזה ואם אתה לא מאמין בעין הרע אז אתה לא תיפגע מזה!!!! וככה אני יכול להביא לכם הרבה דוגמאות!!

סה"כ אני מסכימה איתך..

למשל בנאדם שלא מאמין בכישוף סתם ינסה את זה כי משעמם לו זא לא ייצא לו מזה כלום ולעומת זאת בנאדם אחר שמלא באמונה יכול לנסות את הדבר הכי קטן והאמונה שלו תשפיע וזה כן יצליח לו אם אתה מאמין במשהו זה תמיד יהיה נכון אולי לא בכלליות לכולם אבל בשבילך כן ובנוגע למנון אני לא יודעת עליו מספיק כדי להחליט אם אני מאמינה בו או לא אז רציתי לדעת אם מישהו יודע עליו משהו...וכן עזרת אולי לא בהוספת ידע על מנון אבל נתת לי חומר למחשבה אז תודה :)!

למעלה