יש לי שאלה :)

its me9

New member
יש לי שאלה :)

האם יש תואר ראשון בשנתיים וחצי בתוכנית שנקראת תל"ם ? על מה מדובר בדיוק ,חיפשתי לא מצאיתי מידע רלוונטי לגבי זה. ישמח אם מישהו מהמנהלים או שמכירים יעזור עם קצת פרטים

its me9

New member
מבחינת זמן זה הדבר היחידי שמלחיץ אותו כרגע

אני מתחיל ללמוד מאוחר ,אני בן 25 סמסטר א' שנה הבאה אני יהיה בן 26 ו-4 חחודש ואמת אני ממש מבולבל ,מצד אחד רוצה השכלה אקדמאית ומהר, מצד שני האופציות לתעסוקה מטרידות אותי מאוד.. אחרי תואר ראשון רב תחומי עם ציונים טובים ,אפשר להתקבל לתואר שני במקצועות החינוך ,כמו יעוץ חינוכי או תרפיה ?

stkachov

New member
לא נראה לי שהשיקולים שלך נכונים

התואר הוא לא כזה "מהיר", בסך הכל מדובר בסמסטר אחד פחות, וסמסטר זה אומר 3-4 חודשים. זה טוב שאתה רוצה "השכלה אקדמאית ומהר", אבל תואר אקדמי זה לא איזה המבורגר במקדונלדס, זה לוקח זמן. התואר הוא כללי, לא באמת מכשיר אותך למשהו, לכן אם אתה אומר שמטרידה אותך אופציית התעסוקה, לא ברור לי למה ללכת מראש למסלול שיאתגר אותך תעסוקתית.

its me9

New member
כנראה אתה צודק זה היה רק לברר מה זה..אמת אני

ממש מבולבל ,רוצה תואר שני בחינוך בתרפיה או יעוץ חינוכי זה באמת משהו שמאתר אותי וגם יש מלא תעסוקה , אבל לוקח הרבה זמן ,וגם צריך ציונים וכנראה שאני מפחד לעשות עוד ניסיון כושל בחיים שלי .. יש לי שאלה ,לתואר ראשון ביעוץ והתפתחות האדם ,אם יהיה לי פטור מאנגלית ,כמה ימים אני ילמד בשבוע? איך אני מברר את זה ? חשוב לי לדעת

its me9

New member
איך אני משיג את המספר שלהם ?

הם יכולים לתת לי תשובה לגבי כמה ימים לומדים ?

its me9

New member
נכנסתי ועשיתי חיפוש בגוגל אין מספר

של מרכז מועמדים ,או שהכוונה היא למספר האוני' הרגיל ,חשבתי אולי זה משהו שיותר מתמקד עם תוכניות לימוד ויש להם ידע יותר ,בכל מקרה תודה לכם שעזרתם

למעלה