יש לי שאלה

The Living Life

New member
יש לי שאלה

מה הטעם להמשיך את החיים אחרי שאדם חצה את גיל 30? ממילא החיים של מבוגרים זה רדיפה אינסופית אחרי כסף ומעמד. בעולם המבוגרים הקר לא שווה לחיות. הכל זה כסף ואינטרסים, אין מבוגרים שיש ביניהם חברות אמיתית (אלא אם כן התחילו את החברות בתק' הנעורים). הכל אצל המבוגרים מבוסס על כסף ואינטרסים. איכס, זה מגעיל ללכת לעבודה. זה מגעיל אותי להיות כל החיים תחת פיקודו של איזה בוס מסריח. איזה מין חיים אלה??? לעבוד כמו חמור 50 שנה בעבודה שאתה שונא עם אנשים שליליים ומרירים בשביל איזה פנסיה עלובה? לא מתאים לי!!!!!!!!! אני רוצה לחיות כל החיים חסר דאגות כמו תיכוניסט או חייל. הווי חברתי ובלאגנים של צעירים. אלכוהול, סמים, אורגיות. לא רוצה להתבגר!!!!!! איייייכס אני מסתכל על אנשים מעל גיל 30 ואני נגעל.....איך הם הזדקנו. אין שום דבר טוב בחיים מעל גיל 30 אלא אם כן אתה חתיך עשיר ומקושר, ככה שאתה יכול להשיג בחורות יפות בגילאי 16-25 אחרי הגילאים האלה כל הבחורות הופכות אוטומטית לזקנות מכוערות, או שאתה גר באיזה קומונה היפית. כל השאר זה חרא. איייכס מי רוצה חתונה? מי הדפוק שרוצה ילדים??? יאקקקקק גועל נפש.

The Living Life

New member
אז יש לי חדשות בשבילך

את חיה באשליה. גיל 20 תמיד תמיד יותר טוב מגיל 30. בגיל 30 הגוף מתחיל להתבלות, אתה נעשה חלש יותר, הIQ פוחת, הזיכרון פוחת (אשכרה היו על זה מחקרים) והיכולת שלך להשיג בחורות אשכרה יפות פוחתת, אלא אם כן אתה עשיר או חתיך בצורה שהגוף שלך עוד לא הספיק להתבלות, ואת זה יש למעט אנשים. אין שום דבר טוב בגיל 30, כל מי שמספר את זה מנסה לכסות את העובדה שהדעיכה החלה.

לנושנוש

New member
כל חיינו זה תהליך גסיסה........

שאצלך הוא כנראה מואץ במיוחד.....

תשמע, איש.

אתה בבאסה. העבר מגעיל, העתיד מגעיל, וההווה גם לא משהו. אתה לא בעניין של לתת למישהו לעזור לך או לפתוח לך את הראש למחשבה שונה ממה שאתה מכיר. אתה לא בעניין של לעשות משהו בחיים שלך כדי שדברים יתחילו להשתנות. אז מה כן??

The Living Life

New member
מה כן? בשתי מילים:

שינוי העבר "אתה לא בעניין של לתת למישהו לעזור לך או לפתוח לך את הראש למחשבה שונה ממה שאתה מכיר." אני כן בעניין. איך את יכולה לעזור לי או לפתוח לי את הראש? אגב אם אחת התוצאות של פתיחת הראש היא מוות ללא דימום אז אני אשמח לקפוץ על העגלה. "אתה לא בעניין של לעשות משהו בחיים שלך כדי שדברים יתחילו להשתנות." למצוא דרך לשנות את העבר.

The Living Life

New member
אני שואל שוב

איך את יכולה לעזור לי או לפתוח לי את הראש למחשבה שונה ממה שאני מכיר?

בתור התחלה -

החווייה שלי של מה שקורה בחיים עם הגיל שונה מאיך שאתה רואה את זה, למרות שאין ספק שאתה צודק בכך שעם השנים הגוף, וגם המוח, הולכים ומתבלים. אני יכולה גם לספר שאמא שלי, שמגרדת את השישים, מסתכלת עליי ועל האחים שלי לפעמים ואומרת בשילוב של אהדה וסיפוק: "איזה יופי לכם, אבל לא הייתי חוזרת לשנים האלה!" עכשיו, אתה טוען שאני חיה באשליה ומשתדלת להתחמק מעובדות החיים הקשות. בזה את פוסל את האפשרות שיש משהו במה שאני אומרת, ושלמרות שבנות כוסיות לא מתחילות איתי היום כמו בעבר (האמת, הפעם הראשונה שבת התחילה איתי היתה לפני כמה חודשים..), בכל זאת יש משהו טוב שיכול לקרות עם השנים. משהו שיכול לקרות גם לך? אולי. לא יודעת. אולי גם אתה תסתכל בגיל שלושים אחורה על איך היית פעם צעיר ומתוסכל וסובל ומבולבל, ותצטער שאתה לא יכול לשלוח לצעיר הזה מסר (או כאפה) ממרום שנותיך, כמו שאני לפעמים מצטערת שאני לא יכולה לשלוח מסר לנערה שהייתי.

חבל,לדעתי, שזאת דרך ההסתכלות שלך

במקום להסתכל על כל הדברים היפים. נכון, החיים לא קלים אבל יש 2 אפשרויות להסתכל על זה: 1- ליילל ולהתבכיין כמה החיים קשים ולייחל למותך כבר. 2- לנסות לראות איך בכל זאת גם אם הכל נראה רע בעיניך-איך אתה מסתגל לחיים ונהנה מהם, ובהחלט אפשר להנות. עברתי הרבה תקופות קשות בחיים שלי, אבל הצלחתי למצוא את הטוב ברע, את חצי הכוס המלאה ועל כן אני יכולה בלב שלם להגיד שכל תקופה בחיי לימדה אותי דבר ולכן הייתה שווה שאעבור אותה.

שירשולי

New member
יש לי שאלה אלייך ואתה חושב שלמעלה הכל ורוד???

ששם יותר טוב "אני אמות ולא אסבול" טעות מרה ביידך אם זה קו המחשבה שלך... אם פה אתה תמיד שלילי גם למעלה את תמשיך להיות שלילי.... מציעים לך לשנות כיוון להיסתכל ,על החיים אחרת..ומה אתה עונה.."תעזרו לי לפתוח את הראש" נו אז אנחנו עוזרים לך ואתה לא מקבל שום,דבר ממה שמציעים לך מה יהיה????? מה יהיה הסוף אתה יודע???? הסוף יהיה שלא משנה מה יואמרו לך אתה תשאר ממורמר וחבל.

lee68

New member
"אחרי גיל 30 כל הנשים הופכות למכוערות "

איזו ראייה פרימיטבית זאת. האלי ברי , בת 40 + , נראית פצצה פנינה רוזנבלום בת 50 + ונראית מעולה. ג'ניפר אניסטון בת 40 + אנג'לינה ג'ולי בת 35

The Living Life

New member
האלי ברי בכלל לא משהו

פנינה רוזנבלום? לא הייתי נוגע בה עם מקל.
ג'ניפר אניסטון עוד מילא....גם היא מזדקנת וכבר לא מה שהייתה פעם אנג'לינה ג'ולי זה סתם מיתוס.....לא מבין מה אנשים כ"כ מתלהבים ממנה ומהשפתיים העבות שלה. אבל וואלה, נכון שכל אותן נשים שהזכרת באמת נראות טוב יחסית לבנות גילן, אפילו טוב מאוד, אבל כמה נשים כאלה יש? אלה שהבאת הן מאוד חריגות וממש לא מדגם מייצג....

lee68

New member
התכוונתו להגיד שעשית הכללה גסה

" כל הנשים מכוערות אחרי גיל 30 " דווקא עכשיו כאשר אני בת 30 , אני מרגישה יותר נינוחה עם עצמי מבפנים... * חוץ מזה שגם גברים מזדקנים ... לא רק נשים.. יש בחיים הרבה דברים יפים גם אחרי גיל 30

חורףwinter

New member
Dude תקשיב

אתה כותב פה בפורום, מצפה שאנשים יבואו ויעזרו לך. אבל אתה פוסל כל תגובת עידוד ועזרה שמחזירים לך. אתה תקוע ב"לשנות את העבר".. בוא תחשוב קצת על העתיד, על ההווה, על מה אתה יכול לעשות כדי לשנות את העבר בזמן ההווה והעתיד. אתה כל הזמן רק מצטער על מה שעשית, מתחרט על העבר. ברגע שתקבל את המעשים שלך ואת העבר שלך, הכל יהיה יותר טוב. אז תפסיק להיות תקוע בהשקפת עולם שלך, מבלי להיות קצת פתוח לדעות ודברים אחרים. וכן אני צעירה אז מה? אני לא יכולה להביא עצות טובות?

למעלה