יש לי שאלה

ה י י ל ה

New member
יש לי שאלה

יש במקרה באוניברסיטה יועץ מס הכנסה? ואם יש איפה הוא יושב?

deathcaster

New member
ממממממ

אני אתן ניחוש מטורף ואנחש שאת/ה סטודנט/ית ובכן מה לך וליועץ מס הכנסה ? התעסקתי עם מס הכנסה לא מעט השנה.. אם השאלה לא מסווגת/סודית/פרטית מדי... שאל/י כאן, אולי אוכל לעזור.

deathcaster

New member
תגובה

כל הפרטים כאן: http://www.businesspedia.co.il/inde...95.D7.93.D7.99_.D7.9E.D7.A7.D7.A6.D7.95.D7.A2 את למיטב זכרוני סיימת BA ממזמן... אז זה לא רלוונטי
אבל................ תורידי את טופס 119 (יש קישור בתחתית הדף) לכשתסיימי את לימודייך ותהיה לך תעודר גמר למקצוע, את תראי שאת גם זכאית להקלה במס.
אבל בשביל לקבל הקלה במס... קודם כל צריך שתהיה הכנסה שחייב במס.... כרגע... בקושי יש לך הכנסה (והמרכז לסיוע אקדמי לא נחשב).... אל דאגה.. את תמצאי עבודה נורמאלית ויהיה בסדר. ההקלה במס לאקדמאים זה אומנם גרושים... כ-150 ש"ח... אבל עדיף שזה יישאר בכיס שלנו

מֵירַב

New member
איזו הכנסה ואיזה נעליים../images/Emo6.gif

ותודה!!!!! עכשיו יבוא האח הגדול ויגיד משהו, מעניין מה הפעם....

deathcaster

New member
בטח ימציא איזה משהו כמו:

"אני גם מכיר אותך גם ועוקב אחרייך........"

MsUnderstood

New member
הייייייייייייייייייייייי כבר הסברתי לך שיש

לך עוד דרך ארוכה!!!

TheBigBrother

New member
את רוצה לחסום אותי ברצון למרות

שדרכי עוד ארוכה? גם אני מת עלייך

deathcaster

New member
ואנשים אמרו שאני מטריד....

לפחות אני עושה זאת בפרצוף..... לא מאחורי הגב בתחבולות/ מעקבים/ הפחדות ואיומים

MsUnderstood

New member
לא,אמרתי שאם אתה רוצה שאני אחסום אותך

אין לי בעיה... וכולם מתים עלי....גם אלו שלא אוהבים אותי...חחח

יש באגודה

רכז מס הכנסה וארנונה. צריך להגיע בשעות הקבלה שמופיעות באתר האגודה (אין צורך לקבוע תור), השירות רק לחברי אגודה.

deathcaster

New member
אם הבעיה היא תיאום מס... אז ...

לא צריך יועץ מס... מורידים את הטפסים, מצרפים אישורים, הולכים לסניף שמים בתיבת הפניות, מקבלים אחרי שבועיים בדואר את התיאום... מניסיון ועבד מצוין ! אני משלם כיום פחות מיסים מאשר שילמתי בעבר הודות לתיאום הזה שכולם מפחדים ממנו.

stkachov

New member
היום כבר את זה לא צריך לעשות

יש אתר אינטרנט, וניתן לבצע תיאום מס אונליין.

deathcaster

New member
באופן כללי אתה צודק

אבל זה רק אם זה תיאום מס כללי, אם אתה צריך לעשות תיאום מס ויש לך הקלות שאתה צריך להמציא אישורים בגינן כגון בוגר תואר אקדמי, תומך בהורים נכים, נכה וכד'... עדיין עובדים בדרך הישנה... ומניסיון - היא עובדת מהר יותר משיטת האון ליין : הוכחה: עשיתי תיאום "ידני" לאחר התיאוןם און ליין... תשובה לאחר תיאום "ידני" : כשבוע תשובה לאחר תיאום און ליין: חודשיים עברו, עד היום אני מחכה

ה י י ל ה

New member
תודה רבה לכל העונים

אניצריכה פשוט אישור מס על פיצויים ממקום העבודה האחרון שלי

למעלה