יש לי שאלה

amitk80

New member
יש לי שאלה

רבות דובר על נושא האוטובוסים והיום הייתי על קו 141 בשעה 8 שהיה מפוצץ רצח ואי אפשר היה לנשום. היתה יחד איתי על הקו מישהי שעובדת באגודה והעליתי בפניה את הטענות בנושא והיא אמרה לי דבר מאד פשוט: "אנחנו נלחמים מול אגד אבל זה לא עוזר". אז שאלתי אותה איך בדיוק נלחמים כשכל הזמן מוליכים את הסטודנטים שולל. היא אמרה לי שכנראה שזה לא מפריע מספיק לקברניטי האגודה כי הם מגיעים לאוניברסיטה במכוניות אישיות ויש להם חניה והם די מנותקים ממה שהולך מסביב. האמת שזה נכון לדעתי ולכן אני רוצה להוביל מהלך חריף יותר נגד האגודה (על מנת להפעיל לחץ על האגודה) אבל השאלה היא כזאת: האם יש סטודנטים שילכו איתי למהלך כזה. המהלך פשוט מאד. להגיע במאסה של חבר'ה ופשוט להפגין מול משרדו של יו"ר האגודה, ס.יו"ר האגודה על מנת ליצור המולה. ההמולה הזאת תשיג את תשומת לב הסטודנטים והמטרה היא להפעיל מחאה לגיטימית כנגד מי שאמור לדאוג לנו. אני מבחינתי לא מוכן לנסוע כמו סמרטוט לאוניברסיטה ואם צריך לצאת החוצה לתקשורת או ללכת לבד בלי האגודה אני אעשה את זה. השאלה מי איתי ובאמת מתכוון להגיע.

amitk80

New member
יש לי הצעה טובה יותר

תארגן לי סטודנטים להפגנה כי אני לא מתכוון לרדת להפגין לבד מול אגד כי הם לא רואים אותי ממטר ויש גבול כמה אני מוכן להלחם בחצי שנה האחרונה שלי.

amitk80

New member
למה לא?

האמת בימינו זה מצרך נחוץ. אם אתה לא, אז מאד יועיל אם תיתן יד במקום לתת עצות ששנינו יודעים שהם לא ריאלים.

מֵירַב

New member
הציניות הזאת... היא משרתת איזושהי מטרת-על?

או שמא סתם בשביל לעקוץ, במקומות הלא נכונים?

stkachov

New member
האמת

עמית כל שני וחמישי צועק פה שהוא רוצה לארגן הפגנות, מהומות ובלאגן... אני מוצא בזה נימה גסה, מתלהמת ואלימה, ולכן זה לא משהו שצריך לעודד לפי דעתי.

מֵירַב

New member
גם הנימה שלך לא בדיוק חביבה,

לפחות לפי מה שקראתי. יש דרך לומר דברים, בייחוד כשאתה בא מעמדת הניהול.

amitk80

New member
אדוני היקר

אם אתה מוצא בזה נימה גסה אתה מוזמן להציע דרך אחרת אלטרנטיבית במקום לשבת פה בעמדת ניהול הפורום ולחלק פה הוראות מה צריך לעשות. מאד קל לשבת ולחלק הוראות, אבל יותר קשה לשנות. מה שהולך בצורה של דיבור מול תאגידים צריך ללכת ביותר כוח. מה שאתה עושה הוא בעיני דבר מאד מכוער.

deathcaster

New member
הצעה

ישנו ברנש בשם גל עמיעזר (עמי שם פרטי בקיצור) הוא הנציג של אגד באוניברסיטה ואחראי על מערך ההיסעים, והוא רוב הזמן נמצא ליד משרדי האגודה. אני ממליץ לך לערב אותו בנושא, הוא אחד שיודע להזיז דברים אם תשכנע אותו. ולא, אני לא מתכוון להגיע.. כל עוד הסובארו 94 שלי משרתת אותי נאמנה (כפרה עליה), המאבק הזה לא ממש רלוונטי לגביי... מצטער

למעלה