יש לי שאלה....

יש לי שאלה....

מישהו אולי יודע אם לשמנים ארומטיים יש חשיבות\כוח בכל הנושא של המאגיה והכישוף?? זה נורא מעניין אותי כי אנחנו קונים כל פעם שמנים ארומטיים בשביל לעשות כזה ריח טוב...(זה מזה נחמד..)

L e s t a t

New member
יש לי ספר בשבילך

"בשמים ושמנים בשימושים מאגיים וריטואליים", אתה יכול למצוא אותו בסטימצקי.

adam_a

New member
שמנים

הם אמצעי. הם באים במטרה לעזור ל"עושה הכישוף" להיכנס לאקסטזה ולמקד את זרימת האנרגיה שלו. ישנן מערכות אמונה שמייחסות כוחות על-טבעיים לסוגי שמנים שונים (בעיקר שמנים שעשויים מחיות בעלי סגולות)...
אחרי שאתה "ננעל" בחדר סגור עם שמן "ריחני" למשך 5 שעות טובות אתה מגיע ל-2 מסקנות: -לא עושים יותר דברים כאלו בסביבה סגורה! (רק בטבע). -לא משתמשים יותר בשמנים (אני אישית מאז לא יכול לסבול את הריח). -לא נותנים יותר לחתול להיות איתך באותו החדר (הוא קפץ על הידית ושבר אותה
). שלך, אדם

חחחח

תודה על התגובות :) אבל אני לא כ"כ כ"כ מתעניין בזה...... סתם רציתי הסבר פשוט על השמנים על מה שאפשר לעשות איתם.. כי אם כבר יש לי שמנים ואני יכול לעשות איתם משהו אז שאני אדע מזה... אז יש למישהו הסבר או מישהו פה מבין בזה פחות או יותר?

ShiVeee

New member
"העתק וגזור"

ANOINTING OIL 5 drops Sandalwood Oil 3 drops Cedarwood Oil 1 drop Sweet Orange Oil 1 drop Lemon Oil 1/8 cup base Oil Use for general anointing purposes. -------------------------------------------------------------------------------- ALTAR OIL 4 drops Frankincense Oil 2 drops Myrrh Oil 1 drop Cedarwood Oil 1/8 cup base oil Anoint the altar with this blend at regular intervals while calling your Deities to watch over it. -------------------------------------------------------------------------------- AIR OIL 5 drops Lavender Oil 3 drops Sandalwood Oil 1 drop Neroli Oil 1/8 cup base oil I use this blend to anoint the candle I burn in the Eastern point of my circle. -------------------------------------------------------------------------------- EARTH OIL 4 drops Patchouli 4 drops Cypress 1/8 cup base oil I use to anoint the Northern Candle. -------------------------------------------------------------------------------- FIRE OIL 3 drops Ginger Oil 2 drops Rosemary Oil 1 drop Clove Oil 1 drop Petitgrain Oil 1/8 cup base Oil I use to anoint the Southern Candle. -------------------------------------------------------------------------------- WATER OIL 3 drops Palmarosa Oil 2 drops Ylang-Ylang Oil 1 drop Jasmine oil 1/8 cup base oil I use to anoint the Western Candle. -------------------------------------------------------------------------------- PURIFICATION OIL #1 4 drops Frankincense Oil 3 drops Myrrh Oil 1 drop Sandalwood Oil 1/8 cup base oil Add to bath or wear to be rid of negativity. Use to anoint tools, candles, etc. that need to be cleansed Allspice: Burn to attract money and luck and to provide extra physical energy. Arabic, Gum: Use for purification and protection of the home. Bay: Use small amounts for purification, healing, protection, and to sharpen psychic powers. Benzoin: For purification, prosperity and increasing mental powers. Cedar: Smolder for purification, protection, to speed healing, to promote spirituality and to obtain money. Cinnamon: burn to sharpen psychic powers, to draw money, speed healing, confer protection, and to strengthen love. Clove: Protection, exorcism, money, lover and purification. Copal: Burn for protection, cleansing, purification, to promote spirituality, and to purify quartz crystals and other stones before use in magic. Dragon´s Blood: Use for love, protection, exorcism, and sexual potency. Fern: Burn the dried fronds indoors to exorcise evil and outdoors to bring rain. Frankincense: Protection, exorcism, spirituality, love, and consecration. Juniper: Exorcism, protection, healing, and love. Myrrh: Healing, protection, exorcism, peace, consecration, and meditation. Pine: Smolder for money, purification, healing, and exorcism. Rosemary: Burn for protection, exorcism, purification, healing and to cause sleep; to restore or maintain youth, to bring love and to increase intellectual powers. Sage: Smolder to promote healing and spirituality. Sandalwood: For protection, healing, exorcism, and spirituality. Thyme: Health, healing, and purification. :taken from http://www.joellessacredgrove.com

ShiVeee

New member
ועוד משהו...

קישור נחמד להסברים על שמנים ויש מילון במאמרים שיסביר לך מה זה מה (אני מקווה...)

holy_sheep

New member
כשאתה אומר <אקסטזה>

למה בדיוק אתה מתכוון???. אם זה בכוון של טראנס (טראנס- אקסטזה), אז אני יכולה לראות קשר.. אבל מעניין אותי לדעת איך אתה מגדיר אקסטזה... אני יודעת שזאת שאלה מעצבנת- אבל מעניין אותי. תודה מראש כבשה ירושלמית קדושה (כן אני חיה! לכל מי שדאג לי! למרות שאני גרה בגילה, עליתי על קו לפני זה שהתפוצץ לחתיכות קטנות, תודה על הדאגה..)

adam_a

New member
אקסטזה יכולה להיות שונה מאדם לאדם

"אקסטזה" (ע"פ מילון אבן שושן)- 1.התלהבות יתרה עד כדי שכחת עצמו. לפי ראות עיניי והבנתי אקסטזה היא מצב שהוא מיקודה של הנפש והאנרגיות בגוף ברמה כה גבוהה עד כדי כך שאותו אדם שנכנס אליה מצליח "למצות" מעצמו את חפצו- אם זה תיעול האנרגיות או הערת התת מודע או אפילו רק לנסות להגיע לאיזון... הרבה אנשים מתייחסים לאקסטזה בהקשר לסמים, דבר זה נכון מן הסתם ובהרבה תרבויות קדומות השמאן או הרופא השבטי היה משתמש באופן קבוע בסמים ובטבק בכדי להתחבר לעולם הרוחות ולמקד את נפשו. לפי איך שאני רואה את הנושא, אקסטזה יכולה להיות כמעט כל דבר, אם זה לשבת באמבט קצף או לשכב על מרבד דשא רחב ידיים מתחת לענני הערב... כל עוד אתה מגיע למצב של רוגע נפשי ומיקוד חזק. שמנים יכולים לעזור לאנשים מסויימים מכיוון שהם מגרים את חוש הריח וגורמים להרגשה של ביטחון ומיקוד (למי שאוהב את הריח). נ.ב בהודעה הראשונה כתבתי שיש 2 סיבות.... אבל במקום 2 כתבתי 3
אופסי... אדם

korinalir

New member
אני דווקא נהנית

להדליק שמנים בחדר שלי זה קצת מחניק אבל גם עוזר להגיע לתחושה שדיברת עליה. אני אוהבת להדליק שמנים ביחד עם נירות ומוזיקה שאני עושה מדיטציה...כל אחד והסטיות שלו
כמובן שזה עוזר בכישוף השמן במבער עוזר לפחות לי לרכז ולמקד את האנרגיה ו"לראות" אותה יוצאת מהגוף לעבר המטרה. וכן הריח ממש טוב
אף פעם לא נותנים ל-
להיות בחדר כשמדליקים
זה מוביל ל

גם אני ככה...

אני מדליק גם קטורת ונרות או שמנים ונרות אני אוהב את השמנים : לבנדר וקלאופטרה יש עוד כמה אבל את אילו אני במיוחד אוהב... או שאני מכין שיעורים או מתכונן למבחן אני מדליק קטורת או שמנים או ביחד חחחחח ונרות ולוקח עץ כזה שיש עליו אבני נאפטיס (אני חושב שקוראים לזה ככה זו האבן הסגולה הזאת..) האבן הזאת עוזרת לריכוז אז אני עושה את כל זה ואז אני מתכונן\מכין שיעורי בית או כל דבר שאני רוצה לעשות זה דווקא מאוד נחמד

FireDragon

New member
אני...

אני מדליק קטורת ונרות, לא שמנים... לא יודע למה, אני פשוט לא מסתדר אם שמנים... לא יודע בקשר לנאפטיס... אצלי טייגר איי כחול (hawks eye) עוזר לי להתרכז...

Zipadidoda

New member
תראה

שמנים זה עוד דרך שתוכל לשמש לריכוז על המטרה או על דברים אחרים שאתה רוצה ולכן כן אפשר להשתמש בהם בכישוף

למעלה