יש לי שאלה

• פותח הנושא mcrlz
  • פורסם בתאריך

mcrlz

New member
יש לי שאלה

למראיה יש מספיק מעריצים כדי להופיע בארץ?

MC4eva

New member
עדיין לא הבנתי מה הקטע שלך.....

אני לא יודע אם את אוהבת או שונאת את מאריה קארי. אני מתפתה לקרוא לך פוסטמה, אבל אני מחזיק ת´עצמי!

כל הזמן מלכלכים על מריה. בפורום

תרבות הקליפים יש איזה אדיוט אחד שמלכלך עליה כל הזמן וכשאני עניתי לו אז מנהל הפורום מאיים לחסום אותי!
חוצפן!!!!

eranmc

New member
נראה את מי יחסמו...

תני לי לינקים להודעות שלו נגד מראיה ונגדך ואני אדאג שיטפלו בו.

eranmc

New member
אדוני שומר את פיו! :)

באמת לירן לא חיביים להשתמש בגידופים, מה זה סטיפולשיין (סטיפולשיין - מאחורי מופע הדיוות 2002)? מריה קארי היחידה - די צודקת כמות המעריצים כאן לא גדולה בכדי להביא את מראיה לארץ, אומנם זה לא 8. אבל אני מאמין שאם מראיה תבוא היא תוכל למלא אולם מלא, הכל קשור לפרסום נכון. גם אלאניס מורסיאט והזמרת משנות ה 80 הזאת באו לארץ והן גם לא בדיוק שולטות חזק כמו להקות הבנים הישנות.

roimc

New member
בחיי לירן צודק

היא באמת עולה על העצבים העיקר השם שלה מריה קארי האחת והיחידה. לכל אחד יש ת´תקופה שלו ואולי יהיה לו עוד כאלה. 1994-1997 מריה הייתה השולטת והזמרת הכי מצליחה בכל העולם. היום זה יותר בריטני וכל הלהקות בנים. תהיה לה הזדמנות נוספת אל תדאגו... וחוץ מזה שמריה בקלות יכולה לסגור קופות.

nadav26

New member
יש למאריה קהל גדול בארץ..

והעובדה לכך היא מספר תקליטי הזהב שהיא הגיעה אליהם בישראל (עבור: MUSIC BOX, DAYDREAM, BUTTERFLY) ואולי עוד ... אבל בתק´ הזו במילא אף אומן לא מגיע/יגיע לישראל

roimc

New member
נדב

רק לידע הכללי שלי - BUTTERFLY בארץ הגיע לזהב אתה בטוח? אני זוכר שבאתר של אן אם סי מיוזיק בוקס פלטינה ודיידרים זהב אבל לא זכור לי אם על בארטרפליי גם. בכל מקרה למריה באמת יש קהל גדול בארץ והיא בין האמנים היחידים שמגיעים פה לזהב ופלטינה.

eranmc

New member
שהגיעו

ופרפר לא הגיע למעמד הנכסף למרות שאני זוכר שבאותוה שנה מראיה נבחרה לזמרת השנה של מעריב או ראש1

Sharonnn

New member
זמרת השנה?? אתה בטוח??

כי אני זוכרת שמדונה זכתה לזמרת השנה עם Ray of light נטלי אימברוליה מקום שני עם Torn ונראה לי שמראיה מקום שלישי עם Butterfly וגם ג´אנט זכתה באחד מהמקומות... נראה לי-4 בכל אופן, אני לא זוכרת שהיא זכתה מקום ראשון.

roimc

New member
אולי

ערן מדבר על 1997 ואת על 1998. כי מדונה ונטלי איברולייה הוציאו את האלבומים שהזכרת ב-1998.

nadav26

New member
אני כמעט משוכנע..

ובאשר למי שכתב על 50-80 מעריצים? על מה אתה מדבר? מדובר בהרבה יותר.. וזמרת בסדר גודל מאריה לא עושה הופעה למספר כזה של אנשים. מדובר על הופעה עם קהל של אלפים, אחרת זה לא מחזיר את ההשקעה.. . ובענין הירידות על מאריה - זה תמיד היה קיים, לא משהו חדש אבל זה לא הדבר שהפחית את קהל אוהדיה. אין ספק שהיא לא זוכה לאותה פופלאריות כמו ב-94-95 אבל היא עדיין אומן מאוד אהוב. וכמובן מסקרן לדעת איך האלבום הבא שלה יתקבל (וזה מאוד תלוי בקו המוסיקלי בו היא תבחר..)

Sharonnn

New member
זה לא כ"כ נכון...

אל תשכח שלא כל מי שקונה/קנה אלבומים יבוא להופעה. וגם זה היה אז, מה עכשיו?! עכשיו היא לא בדיוק פופולרית בארץ, ההפך, יורדים עליה כ"כ הרבה וכ"כ חזק שזה משפיע על אנשים. חוץ מזה ש"קהל גדול" זה יחסי, אולי זמר/ת או להקה אחרים היו באים במקום מראיה, אבל למראיה אולי זה לא מספיק כדי לבוא להופעה בארץ. אבל ויכוח מיותר כי המצב הביטחוני שלנו...

GEL

New member
צדונה היתה זמרת השנה ב-98

מריה היתה מקום 2 או 3 בזכות השיר MY ALL שיצא כסינגל בשנת 98 ( אפילו שבארפלאי האלבום יצא באמצע 97 )

bfmc

New member
יש לה קהל מעריצים להופעה

מהסיבה הפשוטה שנגיד ויש 70 מעריצים חזקים- עליהם יבואו עוד כ-50-80 ולמעלה סקרנים. נראה אותך מוצא מישהו בארך שלא מכיר את MY ALL או את HERO... אפשר בקלות להגיע לכ-200 מעריצים.

eranmc

New member
טוב...

באמת מראיה ב 97 או 98 זכתה מקום שלישי, בדקתי את זה. בכל אופן בהופעות של פייב וכל הפיפי האלה היה 10,000 אנשים. אני מאמין שמראיה יכולה להכניס יותר כי אתם יודעים אנחנו כמעט בתולי אומנים מחו"ל ואל תסחפו מראיה לא כזאת נשכחה. ותחשבו על זה ל TRL באים אמנים חבלז"ים והאנשים שם קצת נחנחים (חוץ מהמקרה עם מראיה שדן אחד קפף עלייה). ד"א אנריקה בא לארץ.

eranmc

New member
שימו לב לזה בצד שמאל בחולה האדומהו

האמת אם מראיה הייתה לידי היית קופץ עלייה בנשיקות כמו מעריצה של היי פייב.

roimc

New member
חחחחחחח ערן

הוא מזכיר אותך בתגובות. סתם נראה לך.. ברור שמריה יכולה למלא אולם של 10,000 איזה הגזמות. לקחתם את זה ברצינות שרוב המעריצים הישראלים שלה הם מי שבפורום הא? ברור שזה 0.001 מכל המעריצים שלה בארץ ותאמינו לי. לא צריך להיות מעריץ פנאטי שכל היום באתרים שלה כדי לבוא להופעות.

למעלה