יש לי שאלה

• פותח הנושא mcrlz
  • פורסם בתאריך

bfmc

New member
למה שלא ננסה להביא אותה לארץ?

אז אם ככה אולי ננסה להרים עצומה בכדי שהיא תבוא לכאן לקידום מכירות של האלבום הבא שלה (כמו שסופרגראס עשו בקייץ- הם הופיעו בטאוור רקורדס שבבניני האופרה שיר או שניים והלכו). אנשים רבים הצליחו להביא ככה אמנים לארץ- לא משנה שאני לא זוכר מי- אבל ישנם אנשים!!!! לפי דעתי צריך לנסות.

eranmc

New member
סופר גרס בקושי מוכרים

אבל יאללה אם האלבום הבא יצליח יהיה לנו סיכוי. שלא נשכח את ליאור כהן שיכול לעזור.

Sharonnn

New member
אבל רועי, השאלה היא האם 10,000,

15,000 או אפילו 20,000 מספיקים לה כדי לבוא להופעה כאן?! ואם אני לא טועה, בהופעת סולו של פייב היו 20-25 אלף אנשים. שלא נדבר על ההופעה המשותפת עם ווסטלייף שהכניסה כ-50,000 אנשים(פארק הירקון)!!

bfmc

New member
כאילו שהמצב הבטחוני היה אי פעם טוב

אני אפילו זוכר שכמה ימים לפני ההופעה המשותפת ווסליף/ פייב היה פיגוע- כבר שכחנו שיש אבטחה מאוד גדולה? ואף אחד לא דורש הופעות בקנה מידה עולמי- היא יכולה להופיע גם בקטן- כמו שהיא עשתה לפי ההפצה של glitter. אני אפילו זוכר שבאחת ההודעות שלה היא אמרה שהיא תשיר כמה שירים בהופעה מצומצמת לאנשים שבארגנטינה והיא אפילו חילקה לאנשים שהיו בנמל התעופה וורדים. אף אחד לא דורש גם הופעה בקנה מידה של אחד מהסיבובי הופעות שלה- כולנו מודעים לכוח (המצומצם מאוווווווודדדדדד) של המפיקים בארץ. הפורום הזה מדבר הרבה ועושה מעט- למה לא לתפוס יוזמה ולהביא אותה כבר לכאן- כולנו הרי יודעים שהסיכוי היחיד שלה להגיע לארץ בכלל זה אם מעריצות ומעריצים יפעילו לחץ- סטייל נטליה אוריירו ווסטלייף (להמשיך את הרשימה?)- זה לא בלתי אפשרי בכלל- אפשר לדחוק את האנשים האלה לפינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לנו כוח - זה שאנחנו לא ניצלנו אותו עד כה זה דבר אחד- אבל לדעת שיש אותו אבל לא לעשות איתו משהו- זה כבר משהו אחר!!!!

mcrlz

New member
אני יקרא לך ככה!

תראי אני לא יודעת מה הבעיה שלך אבל אני מרוקאית לא כדאי לך להתעסק איתי! תרגעיע את עצמך ומשהו כאן אמר שהשם שלך גדול עליך זה נכון מה את עושה פה לכי לפורום של ג´ניפר לופז או בריטני ספירס או משהו כזה? את בכלל מכירה שירים של מראיה את מכירה מעריצים שלה שאת פותחת את הפה הגדול שלך?

eranmc

New member
למרוקאית היקרה... :)

קודם כל כולם להרגע, הכל תחת טיפול ידידתי. כל שונאי מראיה שמנחסים פה את הפורום יסולקו מהפורום אל תתעצבנו.

למעלה