יש לי שאלה? האם לנשמה יש רגליים?
ע ערדניקית המקורית New member 15/1/08 #3 בן..אתה נמצא "בימים שלך"???????? אצלנו זה הימים לפני המחזור...
B ben 911 New member 16/1/08 #5 בגיל כמו שלי כל יום שאני עדיין חי עלי אדמות.. זה "הימים שלי". טוב ערד', את עדיין צעירה אם את מתכוונת לאותם ימים אחרים. אני קורא להם ימי לוונדר ולילות מלמלה.
בגיל כמו שלי כל יום שאני עדיין חי עלי אדמות.. זה "הימים שלי". טוב ערד', את עדיין צעירה אם את מתכוונת לאותם ימים אחרים. אני קורא להם ימי לוונדר ולילות מלמלה.
S s f a r a d i t New member 18/1/08 #8 חחההה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
חחההה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
נ נסיכת הכוכב New member 15/1/08 #4 הנשמה כלואה בגוף שהיא יוצאת מהכלא לחופשי היא קלה ואוורירת כמו נוצה זה כייף לצאת וקשה לחזור לגוף, וזה כואב מאד הנפילה הזו חזרה
הנשמה כלואה בגוף שהיא יוצאת מהכלא לחופשי היא קלה ואוורירת כמו נוצה זה כייף לצאת וקשה לחזור לגוף, וזה כואב מאד הנפילה הזו חזרה
B ben 911 New member 16/1/08 #6 האם יש אפשרות לצאת מהגוף ולחזור אליו?../images/Emo12.gif חשבתי שאם יוצאים אז זה פור גוּט. יענו פור אבר.
האם יש אפשרות לצאת מהגוף ולחזור אליו?../images/Emo12.gif חשבתי שאם יוצאים אז זה פור גוּט. יענו פור אבר.