Kfir123321
New member
תשובה אליך 
שוב סליחה על כך פעם שכתבתי "ישו" ולא ישוע, אך לצערי לא קראת את הנכתב, אני רשמתי עוד מההתחלה באותו האשקול שאני לא מתכוון למשול רעות על הנצרות, אלא מתכוון למשול בהקצנה על כך שכמו שאדם יהודי יכול להיות נאצי, כך הוא גם יכול להתרשם מהנצרות ולהתפעל, והכוונה היא לא להעליב, והכוונה היא גם לא לכך שאין שום סיכוי לכך שיהודים יתנצרו בגלל שהם מתפעלים מהברית החדשה, הכוונה היתה לכך שהתנצרות מרצון כמעט ואינה מתחולל אצל היהודים, למרות שגם אצלי במשפחה שני האחים של סבתא שלי התנצרו, אבל רק בגלל שהם היו בבית נוצרי, ואותו הבית לא הסכים להציל אותם מהנאצים אלא אם כן הם לא יתנצרו. הסיבה למשלים הללו היא כדי להפריך את הטענה של דראל שאמר שיש הרבה יהודים שמקבלים רושם מהברית החדשה, וזה לא משנה למה, בכל מקרה כל יהודי חונך להאמין בדת שלו. ועכשיו , כל הדברים שרשמת אני כבר יודע חמדתי
, אני מכיר את הרשימות הללו,הדבר היחיד שלא הבנתי היא המשמעות לכך שאת טוענת שישוע ואלוהים זה שניים מתוך המשולש הקדושה, והם אולי לא נחשבים כ"אחד" אח יש להתייחס אליהם כך, כי כביכול ישוע הוא התגלמות אלוהים, אז יפה, הצלחת להוכיח לי שהדת שלך לא סותרת את עצמה (על פיה כמובן). אבל עדיין לפי היהדות, שכמובן לא מאמינה בברית החדשה ובישוע, סגידה לישוע משמעותה היא עבודה זרה ולא משנה כמה תסבירי לפי דעתנו זה ככה, אבל זאת דעתנו את מבינה?אנחנו זה לא אתם. אני פשוט לא הבנתי איך דת כל כך ענקית מסוגלת לסתור את עצמה ומשהו היה נראה לי חשוד בדבר, ועל כן, ענית לי על השאלה כהלכה. אך עדיין יש סטירה, אתם טוענים שישוע הוא המשיך על פי התורה המשיח של היהודים, ועל כך אפשר להתווכח רבות
, מכיוון שישוע איננו המשיח לפי התורה, או יותר נכון בשביל הפורום הזה - לפי היהדות :}, אם יש לך טענה גורפת את מוזמנת לרשום אותה
שוב סליחה על כך פעם שכתבתי "ישו" ולא ישוע, אך לצערי לא קראת את הנכתב, אני רשמתי עוד מההתחלה באותו האשקול שאני לא מתכוון למשול רעות על הנצרות, אלא מתכוון למשול בהקצנה על כך שכמו שאדם יהודי יכול להיות נאצי, כך הוא גם יכול להתרשם מהנצרות ולהתפעל, והכוונה היא לא להעליב, והכוונה היא גם לא לכך שאין שום סיכוי לכך שיהודים יתנצרו בגלל שהם מתפעלים מהברית החדשה, הכוונה היתה לכך שהתנצרות מרצון כמעט ואינה מתחולל אצל היהודים, למרות שגם אצלי במשפחה שני האחים של סבתא שלי התנצרו, אבל רק בגלל שהם היו בבית נוצרי, ואותו הבית לא הסכים להציל אותם מהנאצים אלא אם כן הם לא יתנצרו. הסיבה למשלים הללו היא כדי להפריך את הטענה של דראל שאמר שיש הרבה יהודים שמקבלים רושם מהברית החדשה, וזה לא משנה למה, בכל מקרה כל יהודי חונך להאמין בדת שלו. ועכשיו , כל הדברים שרשמת אני כבר יודע חמדתי