יש לי שאלה..

MAG MAN1

New member
דעתי...

לכל אחד יש את ה"כוח" הזה שרשמת. רק צריכים לדעת איך לגשת אליו . כך שמסקנה מהגובה שלי : שלכל איש יש כוחות.
 

RainBird

New member
כמו שמי שפעם היה ידידי תרגם "אחרי עיון מעמיק במהלך הלימוד, יגיע הקורא למסקנה כי אין מאגיה שחורה ומאגיה לבנה. בנוסף, אין הבדל בין מאגיה למיסטיקה (הכוונה למיסטריות, לא למה שהיום מכונה שלא בצדק "מיסטיקה על העידן החדש", הערת המתרגם ), לא משנה באיזה שם יקראו למדעים אלה והכיוון שהם עשויות לפנות אליו.בהקדמה ציינתי כי בכל מדע ניתן להשתמש לטוב ולרע. הרעיון כי מאגיה שחורה קיימת היא מאחר, עד עכשיו, שלרוב בני האדם היה הרעיון הלא נכון בנוגע למאגיה. בפרקים האינדיבידואלים ובשיטות הלימוד הרלוונטיות, הצבעתי שוב ושוב כי ידע זה נועד למטרות הנאצלות ביותר בלבד. בנוסף, הדגשתי כי המאג צריך, במהלך התפתחותו, להפוך את אישיתו לנאצלת ביותר, אם הוא לא רוצה להפסיק את ההתעלות, או גרוע יותר - לגלוש אחורנית. האצלת הנשמה הולכת יד ביד עם ההתעלות וההתפתחות. כל מי שמעוניין רק להשיג כוחות וכשרונות נסתרים בכדי להשוויץ בהם יעבוד לשווא, מאחר וההשגחה האלוהית בלתי נתפסת בעבודתה, ובמוקדם או במאוחר תסיר את הוא ששואף לכוחות נסתרים בלבד. יכולות נסתרות הן רק תופעות לוואי; אתם יכולים לראות בהם מעין מצפן להתפתחותכם הרוחנית, מיועדות למטרות נאצלות בלבד ומסייעות לאחינו בני האדם; בשל כך הם שמורים רק למאג האמיתי." כל אדם יכול ללמוד ולפתח יכולות שונות במהלך העבודה המאגית שלו. יש כאלו שמגיעים עם כישרון מולד ויש כאלו שלא, אבל כישרון אינו הכרחי להתחיל ללמוד.
 

gwizard

New member
הכוח

הכוח הוא החיים אשר מסביבנו, המרקם האנרגטי העדין אך עוצמתי שגורם לכל אשר חי - לחיות. עם הכשרה מתאימה אנו מסוגלים לחוש אותו ולתעל אותו לרצוננו. אם את חיה אזי יש לך את הכוח. בעזרת הכשרה מתאימה תוכלי ללמוד לשלוט בו. עוד מישהו חוץ ממני חושב שזה פרסומת מעולה ל-Star Wars ?
 
דעתי היא

כוח הוא דבר שניתן ללמוד אם וכאשר את צריכה לקבל אותו צריך לזכור שבנו ללמוד פה שיעורים ולא כולנו זקוקים לכוחות האלו כמו כן שימוש בכוח בצורה לא נכונה יכול לפגוע בך ובסביבה לכן אני מאמין שכדאי לך לחכות עד שיגיע אליך מורה במהלך החיים שיעביר לך את שיטת הלימוד ויעזור לך לא לחרוג מקווי העולם
 

mb3inh

New member
אומר

כי עפ"י מאגים מסוימים כשרון עולה על הכל ניסיון,התמדה,שקדנות,סקרנות,יכולת שכלית גבוהה... אני אישית מאמין שכשרון לבדו איננו מספיק כדי שאדם יצליח במאגיה. לדעתי אדם זקוק לפחות לשלש תכונות ויכולת כדי להצליח במאגיה,לדוגמא,כשרון,סקרנות ושקדנות או סקרנות,התמדה ושקדנות,עם הזמן המאג צובר ניסיון וזה מקנה לו עוד יכולת,זו מעצימה את המאג בהרבה. אני אישית תרגמתי את הכתוב שלך "כוח" לכשרון,ייתכן ואני טועה במשמעות התרגום,אם כן אנא ממך הסביר את משמעות המילה כדי שאוכל לענות לשאלתך. כוח=כשרון=יכולת טבעית ומולדת.
 

Swicca

New member
אחח...

כמה עצלן בנאדם יכול להיות?! או האם זו אשמת הטלויזיה ? אף אחד לא מתחיל עם יכולות אילו או אחרות בצורה מפותחת ו"או מיי גאד אני יכול לגרום לדברים לרחף בלי לדעת איך זה עובד ומאיפה זה הגיע... זה פשוט שם, או מייייייייייייייי גאדדדדדדדדדדדדדדדדד"... >_> מי שיש לו את זה "מולד" או "נועד" לזה.. סך הכל אומר שקל לו יותר לגשת לכך מבחינה מעשית\פרקטית. העבודה וההשקעה נשארים קשים באותה מידה, הלמידה גם כן. אין פה קיצורי דרך, אין אנשים מיוחדים שלא צריכים לעבוד כלל. זה אולי עובד בהוליווד אבל זה לא עובד ככה בחיים האמיתיים. :S כל אחד יכול אז התשובה שלי תיהיה כן. :) מי שאין לו "כוחות" הולך, קורע את התחת.. ומשיג תוצאות. מי שיש לו, כנראה כבר קרע את התחת מספיק בשביל להגיע לשם. בספק אם הוא קיבל מתנה חינמית שהוא לא יודע איך לגשת אליה או להשתמש בה. *מקבל חיזיון לפתע משום מקום שאומר לו שהטוסט שלו מוכן* יום טוב.
 

mb3inh

New member
יכולות מולדות יש

וישנם גם קיצורי דרך. למידת מאגיה היא למידה,ויש כאלו בעלי היכולות הגבוהות יותר.
 
למעלה