יש לי שאלה... האם הסדרה סמולוויל תשודר מההתחלה(העונה הראשונה)? אם כן מתי?
פ פזיזית New member 3/7/07 #1 יש לי שאלה... האם הסדרה סמולוויל תשודר מההתחלה(העונה הראשונה)? אם כן מתי?
S slayer510 New member 3/7/07 #2 יכול להיות שהיא תשודר מההתחלה!! דווקא יש סיכוי די גדול, כי שכשהעונה ה-5 תסתיים, AXN לא תשדר את העונה ה-6 מכיוון שהיא משודרת ב-YES והיא תסתיים שם רק בעוד כשנה לכל היותר. אז נראה לי ש-AXN ישדרו מההתחלה את העונות של סמולוויל
יכול להיות שהיא תשודר מההתחלה!! דווקא יש סיכוי די גדול, כי שכשהעונה ה-5 תסתיים, AXN לא תשדר את העונה ה-6 מכיוון שהיא משודרת ב-YES והיא תסתיים שם רק בעוד כשנה לכל היותר. אז נראה לי ש-AXN ישדרו מההתחלה את העונות של סמולוויל
V Volldemort New member 4/7/07 #4 לפי דעתי לא כי הם כבר שידרו את העונה, אח"כ שידרו אותה שוב מההתחלה....לא נראה לי שפעם שלישית זה נורמלי..
לפי דעתי לא כי הם כבר שידרו את העונה, אח"כ שידרו אותה שוב מההתחלה....לא נראה לי שפעם שלישית זה נורמלי..
B b u s t e d New member 4/7/07 #5 ההכרות שלך עם AXN לא ותיקה, נכון?../images/Emo3.gif לפי דעתי, מעולם לא קרה ששידרו סידרה רק 3 פעמים רצוף (חוץ מאולי את העונה ה-1 של ניקיטה )
ההכרות שלך עם AXN לא ותיקה, נכון?../images/Emo3.gif לפי דעתי, מעולם לא קרה ששידרו סידרה רק 3 פעמים רצוף (חוץ מאולי את העונה ה-1 של ניקיטה )