יש לי שאלה...

יש לי שאלה...../images/Emo9.gif

קראתי לא מזמן שבריטני היא מקום ראשון ברשימת "הסלבריטאים הצעירים הכי עשירים"...לא זוכרת עם כמה כסף... אבל זה היה סכום לא יאומןןןןןןןןןןןןן ממש כמה מאות מיליונים...סכום מטורף חחחח! השאלה שלי היא איך זה הגיוני?
רוב הרווחיפ מהדיסקים שלה הולכים לחברה שלה JIVE נדמה לי? היא עושה עוד משו חוץ מלשיר ולהופיע?
תודה מראש...

orian14

New member
תשובה

תשמע תמיד היה לה הון ורווח מהופעות, פרסומות, מוצרים שהיא מכרה.. אל תשכח שהיא עובדת.. ובטח שהיא מקבלת את מרבית אחוזי המכירה על האלבומים שלה(חברת התקלטים מקבלת גם אבל לא את הרוב) סינגלים דיוידי וכל זה..אבל זה לא נגמר פה.. תמיד יש פוסטרים ברבריות חולצות ומה לא.. הכל הולך אליה באיזהשהו אופן. והכי חשוב זה שהיא צברה את הכסף הזה במשך 9 שנים בערך מ98' ועד היום..

Kryptonite

New member
בהתחשב בעובדה../images/Emo168.gif

שהחוזה שהיא חתמה עם ג'ייב על חמשת האלבומים הראשונים בטח היה לגמרי לא משהו מבחינתה (היא הרי חתמה עוד לפני ש - BOMT שוחרר אפילו) אז רוב הכספים מהמכירות של הדיסקים בטח כן הלכו לג'ייב. אבל עדיין, רק על מכירת התמונות של שון פרסטון למשל - היא קיבלה משהו 3 מיליון דולר. (בשביל כמה תמונות!)

מה שהיא שמעליי אמרה ../images/Emo9.gif^

יש לה המון מרצ'נדייז, סינגלים, בשמים, אפילו בטור שלה אחרי שכבר קנית כרטיס, יש עוד המוני המוני מוצרים. כובעים, חולצות, טור-בוק.. כל הדברים האלה מכניסים. ואממ קווין [וגם בריט לפעמים] מהמר המון.. הוא בוגאס כל שני וחמישי.. ולפי מה שהוא אומר בשיר שלו, Lose Control, הוא דופק שם מספרים
They never seen a kid win like this So rich, that I tattoo the dice on my wrist And my girl too, It's no coincidence

tali44

New member
מתרומות

סתם..חחח אל תשכח שהיא עשתה גם סרט, ובגלל שזו בריטני ספירס כל המעריצים שלה הלכו לראות אותו , קנו את הקלטת ווידאו(בהתחשב שלפני כמעט 7 שנים ה- DVD היה דבר מאד חדש ולא היה אותו להרבה אנשים.) ועכשיו יש לה 3 בשמים וכל מני מוצרי טיפוח שעולים לא מעט.. וגם היא הוציאה בובת ברבי לפני יותר מ-7 שנים(שהאמת היא די מכוערת..) שנמכרה לכל הילדים שהעריצו את בריטני התמימה.(שהיו הרבה כאלה) ולתכניות אירוח וראיונות אני חושבת שגם מקבלים כסף, אז אם כן, היו כאלה הרבה.. וכל השאר..........

tali44

New member
הבנתי שזה שיפור לבושם הראשון

אין להם את אותו הריח.. לראשון יש ריח כזה אקזוטי, לא יודעת איך להגדיר אותו... ולשני יש ריח של ווניל עדין.. אבל שניהם עדינים כאלה ויש להם אותו סגנון של אריזה

tali44

New member
ועוד משהוא...

בריטני ואמא שלה הוציאו ספר שנקרא "מלב אל לב" אני לא יודעת על מה הוא מדבר בדיוק, אבל גם זה הכניס להם..

למעלה