יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo58.gif

אני מבינה שנייתן ולוקאס עברו שינוי ביחסים שלהם ויש רגיעה מהנרבים, אבל מעניין אותי לדעת האם הם יהיו קרובים בהמשך הסדרה או שכל אחד יחיה את חייו די אחד ליד השני?

vespartine

New member
../images/Emo58.gifעונה שניה../images/Emo94.gif

אם יהיו ממש קרובים בעונה השניה. זה כבר נהיה מגעיל.

vespartine

New member
ספר* ../images/Emo94.gif

סתם, כי זה מגעיל, הם יותר מדי מסתדרים, זה מחליא אותי.

furious girl

New member
אני חושבת שזה דווקא די נחמד

הם חברים יותר מדי טובים וזה באמת קצת מוזר אבל מין הסתם היה ברור שהם יתקרבו כמה אפשר להמשיך עם היריבות הזאת שלהם?

vespartine

New member
מנצל"ש לפרק 208 ../images/Emo58.gif../images/Emo94.gif

איזה פרק ענק, במיוחד כשהן התחילו לריב והיילי משחה לברוק את הפלסטר לטחורים thingy, חחחח זה היה ענק. וואי חשבתי שלא יהיה להם מה לעשות בעונה הזאת, אחלה עונה, דמויות חדשות דיי מעצבנות, במיוחד אנה, חוץ מזה שהיא לא יודעת לשחק בגרוש, יש לה קול ממש מעצבן, וג'ולס!! לא מספיק שאני לא סובל את קית', הפאקצה חסרת ההומור הזאת איתו, וואי ייקח לי הרבה זמן להתרגל לדמויות, ושאפילו לא תתחילו איתי עם פליקס החתול בעעעע... אבל היילי וברוק רק בשבילן שווה לראות את הסדרה.

123יעל

New member
אויי את רק שם....!

איזה כיף לך! אני עכשיו צריכה לחקות שנה בשביל הפרק הבא ואת פשוט מחכה שהם ירדו לך..... ובאמת פרק מעולה!!! אני דוקא אוהבת את פיליקס! הוא חמוד....

T nager

New member
נשים אתם צריכות להבין שלא כל מי ש

שגולש בפורום הוא ממין נקבה, יש כאן גם גברים ואני אחד מהם, אז דיי לפנות לכולם בלשון נקבה! זה מתחיל לעצבן באמת..

Shai Masala

New member
XD../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק עכשיו טובבבב שזה לא הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים! כמעטטט דומה לפרק 6
ופיליקס חמודדדד הוא כזה מסכן.... FWB?! כאילו.... חחח באסה בשבילו לא משנה ראיתם את האייפוד של לוקאס!? כמעטטטט דומה לשלי
[שלי קצת יותר חתיך
]

למעלה