יש לי שאלה

SHTRUDIDI

New member
יש לי שאלה ../images/Emo53.gif

הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה יודע איפה אפשר לברר תנאי קבלה עדכניים-כמה פסיכומטרי וכמה ממוצע תעודת בגרות באוניברסיטאות. ניסיתי בבר אילן ות"א ועוד כמה דרך האינטרנט וכל הזמן אני מגיעה מתנאי קבלה לדברים לא רלוונטיים או כלליים מידי. אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור!

SHTRUDIDI

New member
כבר הייתי שם

זה רק אומר לי שאם התעודת בגרות אני לא יכולה כי אני צריכה פסיכומטרי.שמן הסתם עוד אין לי... אז אני מחפשת אתר שאומר כמה צריך ממוצע בגרות ופסיכומטרי בלי לשאול אותך כמה יש לך. אם הייתי חושבת שהבגרות שלי מספיקה לא הייתי מבזבזת כסף על קורס פסיכו...

ginni

New member
סורי...... זה האתר

היחיד שאני מכירה לייעוץ בעינייני פסיכו\בגרויות...... אבל תעשי חיפוש בגוגל או בכל מנוע חיפוש אחר....... אולי תמצאי

SHTRUDIDI

New member
כבר הייתי שם

זה רק אומר לי שאם התעודת בגרות אני לא יכולה כי אני צריכה פסיכומטרי.שמן הסתם עוד אין לי... אז אני מחפשת אתר שאומר כמה צריך ממוצע בגרות ופסיכומטרי בלי לשאול אותך כמה יש לך. אם הייתי חושבת שהבגרות שלי מספיקה לא הייתי מבזבזת כסף על קורס פסיכו... יש אולי אתר אחר שידוע לך עליו?

000שירה000

New member
כל האתרים האלה אותו דבר פחות או

יותר... תחשבי, שהציון לו את זקוקה כדי להתקבל למקצוע שאת רוצה מורכב גם מהפסיכומטרי וגם מהבגרויות. כך שאין בגרות מסויימת או פסיכומטרי מסויים שצריך... פשוט- ככל שהבגרות יותר גבוהה ככה צריכים פחות בפסיכו כדי להגיע לאותו ציון שהאוניברסיטה מחשבת, ולהפך. לכן, כל התוכנות יבקשו ממך לפחות את אחד הציונים כדי לתת לך נתון על השני... זה בעצם שלושה משתנים (ציון בגרות, ציון פסיכומטרי והציון המחושב על ידי שניהם) שאת מכניסה למחשבון באתר שניים מהם והוא נותן לך את השלישי. אם תכניסי רק אחד- יש מלא קומבינתיות כדי להגיע למספר הזה (או אם תרצי- משוואה אחת עם שני נעלמים.....ברררר...). לכן, כדי לחשב כדאי לך לשער את הציון בבגרויות כדי לראות כמה תצטרכי בפסיכומטרי, ולהפך- למשל, את יכולה לראות איזה ממוצע בגרות יספיק לך עם פסיכומטרי 600, לדוגמא....

Mahaoo

New member
אופס

בצד ימין למעלה יש 3 אפשרויות תלחצי על טבלה לחישוב מהיר של הסכם ואחרי זה תבדקי את טבלת סעיפי הקבלה המשוערים

למעלה