יש לי שאלה...

mk and ash1

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo35.gif

אני בת14 וממש ממש (הכי בעולם) רוצה להיות דוגמנית ויש לי שתי שאלות: 1. האם כדאי לי להרשם לסוכנות (שזה עולה כסף..) למרות שאני נורא צעירה יחסית לדוגמנות? הרי אין המון "תפקידים" לגיליילם קטנים מ-16\17.. אני צודקת? 2. אם אתם מכירים (או רשומים) בסוכנות טובה אז אשמח לקבל פרטים עליה במסרים ואל תגידו לי ללכת לעמוד הלינקים כי הלכתי לשם ומרוב שיש שם כל כך הרבה אתרים וסוכנויות איבדתי את עצמי..חח בקיצור תהיו ספציפים. אני באמת לא ניראת רע ואפלו טוב! יש לי ביטחון מול מצלה, יש לי את הרצון אבל אני לא יודעת אם אני מוכנה... בכל זאת אני גרה בחדרה ואם ארשם לסוכנות אני בכלל לא בטוח שאמא שלי תסיעה אותי לכל אודישן שההתקבלות אליו בכלל לא בטוח מראש... אז מה אתם אומרים? תודה לעונים=)

מספר תשובות

1. קודם כל סוכנות שגובה ממך כסף אינה סוכנות רצינית ורוב הסיכויים שאת לא מדברת על סוכנות דוגמנות אלא על סוכנות ליהוק כדוגמת טייק 2 במרום הפקות גולדן איי וכדומה. 2. לא נפנה אותך לאתרי סוכנויות אם לא נחשוב שזה כדאי לך, על מנת שנוכל לתת דעה אמיתית נשמח לראות תמונות שלך, ולקבל עלייך פרטים נוספים כגון: גובה, משקל, צבע עיינים, שיער וכדומה. 3. אם ההורים שלך לא תומכים זו בעיה נוספות, בגילך את לא צריכה ללכת כנגד רצון ההורים שלך אלא לראות האם אתם יכולים למצוא את עמק השווה, אם את אכן מתאימה לתחום את יכולה לדבר עם הורייך להבטיח להם שזה לא יפגע בחיי היום יום שלך ולימודייך ואולי אז כמובן במידה והסוכנות תשתף עם זה פעולה תוכלי לשכנע את הורייך. נ.ב אם יש לך ביטחון מול המצלמה אני בטוח שלא תיהיה לך בעיה להעלות את תמונותייך לפורום. את מוזמנת לבקר באזור השאלות נפוצות של הפורום ואולי תמצאי שם תשובות לשאלות נוספות שצצות לך בראש. מקווה שתהני בפורום, בנו.

mk and ash1

New member
תודה על העזרה! ועוד משהו...

ההורים שלי לא נגדי, אבא שלי עובד מבוקר ועד לילה ובכלל ההורים שלי פרודים ואמא שלי גם עובדת דיי הרבה וחוץ מזה שאין לנו יותר מדי כסף כדאי לנסוע לת"א כמה פעמים בשבוע וזה גם כולל לחקות בתור המון זמן... אין לי בעיה להשקיע את המעמצים בשביל משהו שאני מאוד רוצה אבל אני פשוט לא חושבת שההורים שלי במצב הנכון...(
) ובקשר לתמונות, אני מאוד מאוד רוצה להעלות תמונות אבל אני קצת מיושנת.. יש לי רק מצלמה רגילה (לא דיגיטלית) וחוץ מזה שאני לא יודעת להשתמש בצורב...(
) אבל אני אתן לך פרטים על המראה שלי: גובה- 1.62 אבל ההורים שלי גבוהים מאוד בעיקר אבא שלי כך שצפוי שגם אני אהייה גבוה, משקל- 45, גיל-14, שיעור ועיניים חום בהיר, עור לבן, רזה וכרגע גם יש לי גשר בשיניים.. אבל באמת שאני יותר באה לכאן כדאי להכיר יותר את "עולם הדוגמנות" מאשר לנסות להכנס אליו גם בגלל הגשר וגם בגלל המצב המשפחתי אבל קראתי ראיון עם טיירה והיא אמרה שלפני שבאה לפריז (בגיל 16) היא למדה על המעצבים הנחשבים, הדוגמניות, הליכה של מסלול... בקיצור הכשירה את עצמה ואני יותר בכיוון של זה... ושוב תודה למגיבים\עונים=)

mk and ash1

New member
טיירה בנקס... אופס!!

אני ממש מצטערת.. יש לי "מחלה" כזו שלכל פורום שאני מגיעה אליו אני ישר מציפה.. בהגבות ותיקונים של עצמי.. ראו הוזהרתם!

כבר טוב לדעת

שאת מתכננת להישאר איתנו בפורום, ואני בטוח שתלמדי בפורום הרבה. גם מניסיון של אחרים בפורום וגם מהכתבות ודיונים שמתחוללים פה מדיי יום. ובאמת בגילך אין לאן למהר קחי את הכל בקלות ולא יותר מדיי ברצינות ואם זה באמת התחום בשבילך את תדעי את זה.

egomodel

New member
ל שואלת

מנהל הפורום נתן לך תשובות מעולות... בעיקרון אל תמהרי להשקיע בבוקים וכדומה. הסוכנות תממן לך את הבוק או את רובו. וכמובן הכל צריך להיות בהסכמת ההורים, החבר והשכנה... אם מישהי ניכנסת לזה ברצינות - אז היא צריכה לבוא לזה עם חיוך וגיבוי מהבית. והכי חשוב - למה אין תמונות עדיין ? *מנהל סוכנות דוגמנות אגו מודלס*

mk and ash1

New member
כבר הסברתי בקשר למה אין לי תמונות..

אבל אני יענה שוב, אין לי מצלמה דיגיטלית אז זו בכלל בעיה וגם אין לי סורק... אבל אני משתדלת לסדר את העיניין כמה שיותר זריר... אני בטוח שאתם כבר סקרנים אבל עוד טיפה לחכות...=)

למעלה