יש לי שאלה מישהו יודע איך קוראים לבחורה שג´רי יוצא איתה שהשם שלה מתחרז אם איבר מין נשי?
M McDVD New member 7/10/01 #1 יש לי שאלה ../images/Emo35.gif מישהו יודע איך קוראים לבחורה שג´רי יוצא איתה שהשם שלה מתחרז אם איבר מין נשי?
יש לי שאלה ../images/Emo35.gif מישהו יודע איך קוראים לבחורה שג´רי יוצא איתה שהשם שלה מתחרז אם איבר מין נשי?
T tuchi New member 7/10/01 #7 שגורג´ וג´רי מנסים לחשוב מה השם שלה, ג´ורג´ אומר המון שמות, מישהו זוכר מה היו כל השמות האלה?? כי אני לא הבנתי במה זה בדיוק מתחרז
שגורג´ וג´רי מנסים לחשוב מה השם שלה, ג´ורג´ אומר המון שמות, מישהו זוכר מה היו כל השמות האלה?? כי אני לא הבנתי במה זה בדיוק מתחרז
P peperoni New member 7/10/01 #10 עוד כמה . . Celeste מתחרז עם Breast = חזה את אלה אני לא יודע Aretha Bovary
א איליה. New member 8/10/01 #14 רגע, אבל לא אומרים את השם. הוא מנחש המון שמות, אבל בסוף היא לא אומרת איך קוראים לה.
B bryant New member 8/10/01 #16 בסוף הוא נזכר וגם בפרק מאוחר יותר(אחרי שניפרד עם ארוסתו) הוא ניתקל בה ברחוב ואמר כל משפט את השם שלה כדי שהיא לא תחשוב שהוא עדיין לא יודע אותו.
בסוף הוא נזכר וגם בפרק מאוחר יותר(אחרי שניפרד עם ארוסתו) הוא ניתקל בה ברחוב ואמר כל משפט את השם שלה כדי שהיא לא תחשוב שהוא עדיין לא יודע אותו.