יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo32.gif

אני עוקבת בשקיקה אחרי הפורום הנפלא הזה... ונהנית מאד מאד. כעת אני בהיריון... יש לי ילדה גדולה ואני שמחה שהגיע אך..... היריון מתחיל בעודף משקל רב, ואני בחרדות שחבל על הזמן. היש בנות מכן שעברו הריון כשהיו בעודף משקל רב? איך היה להם? אני ממש בפחד מפחדת למות, מפחדת שהעובר ימות... הרופא שלי מעודד אבל אתן בטח יודעות זה לא הכי עוזר... סליחה על ההשתפכות... יש למישהיא מכן תשובות?? ממני המודאגת מאד מאד

איה א

New member
שלום רב

אני חדשה בפורום, אך יכולה לענות לך על השאלה. אני שמנה, מאוד שמנה. הרופא אמר לי שמרוב שאני שמנה לא אצליח להכנס להריון. כמובן שנכנסתי בלי שום בעיות. להריון עם עודף משקל יש הרבה סיכונים כמו סכרת הריונית, רעלת וכו'. לא שאני מנסה להפחיד אותך. לי בהריון גילו סכרת הריונית ונאלצתי לעשות דיאטה. זה לא היה נורא כל כך. תראי, לי היה הריון נהדר, עשיתי ספורט עד אמצע חודש שמיני, הרגשתי נהדר. אחד הדברים שאת צריכה להמנע מהם זה הלחץ. לחץ הוא לא טוב בהריון. אני מכירה כמה נשים שמנות שהיו בהריון וילדו. רק תרגעי, הריון זו תקופה נהדרת, צהני ממנה. דרך אגב באיזה שבוע את?

DREAM111

New member
היי הריונית יקרה

חייבת לשאול מה היה בהריון הראשון
שהיית בהריון עם הגדולה היית רזה
תראי אני לא הייתי עדיין בהריון אבל יש לי אחות שמנה שעברה שני הריונות עם עודף משקל וברוך השם יש לה שני ילדים מקסימים ומדהימים
. תראי נכון שיש סיכונים אבל אני מאמינה שאם תאמיני בטוה הכל יהיה בסדר. תהיי אופטימית תהני מההריון כי כל הפחדים הללו שאת עוטפת את עצמכם בהם רק יהרוס לך את ההנאה מההריון. אם הרופא שלך מרגיע אותך אז זה אומר שהוא עוקב אחריך ואם את לא שקטה אז פשוט תעשי קצת יותר בדיקות שעוקבות אחרי הדברים שאכן יש בהם סיכון בהריון עם עודף משקל כמו סוכר ורעלת הריון (לחץ דם). בטוחה שעוד תבואי להראות לנו תמונות של העובר ואח"כ של התוצר הסופי. אשמח לעמוד לרשותך בכל אשר תצטרכי. המון בהצלחה ושיהיה בקלות.

micpri

New member
הי

אני נכנסתי להריון קרוב ל-100 קילו וסיימתי אותו 104. במהלך ההריון השתדלתי לאכול בריא הרבה פירות וירקות, מוצרי חלב. סיימתי את ההריון במשקל 104 ובלידה מדהימה וקלה. ההריון היתה תקופה מדהימה בחיי. וכן, גם אותי הפחידו. נראה לי שצריך לקחת את האזהרות במידה - לאכול מזון בריא (לא דיאטה אלא פשוט להקפיד לאכול גם ירקות ופירות ולא רק ממתקים ועוגות - המזון האהוב עלי...), ללכת מדי פעם ברגל אם מתחשק לך ובעיקר להרגע! שיהיה בהצלחה!

שלום לך הריונית

אני את ההריון עברתי עם עודף של 50 קילו ואולי אפילו יותר... לקראת סוף ההריון היתה לי סכרת הריון שפשוט נכנסתי למשטר דיאטה לסוכרים וזה ממש פשוט! כל ההריון עבר נפלא...בכייף ללא שום תקלות.... ומאחלת לך את אותו הדבר

../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif ועדכון קטן

ראשית תודה לכם על התשובות המעודדות. ותודה כמובן גם על המסרים הנעימים, זה בהחלט מחמם את הלב. אתמול הייתי אצל הרופא, אני בשבוע 8 ויש דופק והכל בסדר. זה לא שאני בדיכאון חס וחלילה אני מאושרת מאד, רק מודאגת ורוצה שהכל יעבור בשלום. הבת שלי בת 8 ובהיריון הקודם, גם הייתי בעודף משקל אבל פחות והיה לי הריון תקין לחלוטין. הפעם אני מתחילה עם סוכר קצת גבוה, אז כבר קבעתי לי תור לדיאטקנית ואנסה לשמור על עצמי כמה שיותר. שהכל יעבור בשלום
ושוב תודה תודה

Agnetta

New member
היי, יש לי נסיון בנושא

לכבוד ההריון ירדתי 25 ק"ג אבל עדיין הייתי בעודף רב של כ 20 ק"ג ונשאתי תאומים בגיל 36 וההריון עבר. טפו טפו מעולה בלי כלום. לקראת הסוף היתה לי סכרת גבולית מאוד שלא השפיעה על הילדים אבל שמרתי לפי הדיאטה שניתנה ע"י הדיאטנית. עליתי בהריון 15 ק"ג ומהם ירדו לאחר הלידה 10 ק"ג והילדים נולדו ממש בסדר ומקסימים. שיהיה לך הרבה בהצלחה. תתמידי לנוח, לשמוע את הוראות הרופא ובעיקר עד סוף החודש השלישי לא להתאמץ ולא לעשות שום פעילות שקשה או לא נוחה לך. בהצלחה!!

החורזת**

New member
יש לי אחות שילדה לפני שנה ורבע,

עברה את ההריון עם עודף משקל גבוה (משהו בין 35-45 ק"ג), נכנסה להריון בקלות וההריון עבר באופן יוצא מהכלל, ללא סכרת, לחץ דם ושאר הצרות הידועות אצל בעלות משקל עודף. ילדה לידה טבעית ואפילו ללא אפידורל.

dalfin

New member
אני יכולה להמליץ לך

ללכת פשוט מאוד לשומרי משקל, הם יתנו לך תפריט של נוער ואם תהיי מספיק רצינית תוכלי לרדת מעט במשקל ותראי שהשד לא כל כך נורא. לפני 5 וחצי שנים כשגיליתי שאני בהריון עם בתי הקטנה הייתי במשקל עצום (120), מרוב שנבהלתי הלכתי לשומרי משקל, במשל 3 וחצי חודשים כמעט עד סוף חודש שמיני התאמצתי לאכול נכון (ולא להכניס כל דרק לפה), ירדתי 8 ק"ג, ואז התחלתי לעלות בחזרה אבל במתינות, נכנסתי לחדר לידה 121 ק"ג, מה שאומר שאם רוצים אז מצליחים. בהצלחה.

למעלה