יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo153.gif

לילה -טוב, לפני כחודש הייתי בהרצאה של פאראפסיכולוג, וקבליסט שעוסק בביטול עין רעה וכולי.. ישבתי בקהל של 100 נשים וגבר אחד: והוא אמר כמה דברים לכמה אנשים בקהל וגם לי אך לא ממש אמר למה- 1. אמר לי לשטוף ידיים בשמן זית מידי פעם ( אני מטפלת הוליסטית ועובדת עם אנרגיות )- מישהו יודע מה זה עושה ? 2. דבר נוסף שאל אם אני מכירה מישהו בשם כלשהו - שכן שלי במקרה- וביקש למסור לו שישים מראה בקוטר של 10 ס"מ בערך מעל דלת כניסה לביתו מה המשמעות של זה????? לפני כמה שנים חברתי - רופאה סינית - היתה בסין והביאה חי מראה כזו עם סמלים סינים ואמרה שבסין קוראים לזה - מגרש השדים והרוחות- האם זו הכוונה? כי דווקא אם היו אומרים לי שיש עין רעה בסביבתי דווקא הייתי מצביעה על השכן ..... אשמח לתגובתכם המיקצועית, באהבה

RainBird

New member
אני אישית שונא שעושים לי את זה. באים אלי אנשים שאמרו להם דברים מסיטקנים ואחרים ו*אני* צריך לפרש את דבריהם. יש לך שאלות ספציפיות על אמירות שמישהו אמר, תשאלי אותו. בסך הכל אני רואה דברים בהילה של אנשים אחרים, ואף אחד לא מפרש את הדברים שאני אומר כרצונו אלא שואלים אותי למה התכוונתי. 1. כנראה, וזה ממש כנראה נועד לטיהור. זה ניחוש. 2. מראה נגד עין רעה, שלא תבוא אל אותו שכן, שוב, כנראה כי זה ניחוש. ו3. דברים של פאנג שווי. זה די דומה. ושוב, אם את רוצה עצה מקצועית לפירוש דברים של אנשים אחרים, שאלי אותם. אני אחראי רק לאמירות שלי ולא לאמירות של מישהו אחר. ארדן.

ארדן היקר. מה קרה לך.חחחחח../images/Emo6.gif

היא שאלה את השאלה בפורום. היא לא שאלה אותך אישית. חחחחחחחחחחחחחחח. תרגיע בבקשה ממך.

מראה מול דלת הכניסה.

עוזרת בסילוק אנרגיות שליליות של הבאים לבקר אותך. זה גם תפקיד המזוזה. היא עוזרת גם בסילוק (במניעת כניסה) של ישויות חסרות צורה. באהבה לך מיקי

למעלה