יש לי שאלה....

InnocenceLost

New member
אוקי ישראל..

אני חושבת שמה שכתבת זה דוגרי כתוצאה מטפטוף שקיבלת הרצאות או לא יודעת מה על סמים אז בוא אני אגיד לך משהו .. להמון אירגוני בריאות יש את הטריק הזה להשפיע על אנשים זה כמו שבמאמרים שונים כתוב שרק אחוז קטן מאנשי ישראל מעשנים (אני לא זוכרת כמה הם כתבו אבל זה היה אחוז מאוד נמוך) לעומת שבמציאות כל בנאדם שני שאתה רואה מעשן (אם לא יותר) (ותאמין לי שעברתי מספיק הרצאות על סמים, ותאמין או לא אפילו הכנתי עבודה על זה לפני כמה שנים וגיליתי כמה עובדות שיקריות שבהרצאות כביכול מגלים לנו) אז אולי ראית יותר מדי סרטים או שאולי סתם דוגמא כל אנשי אמסטרדם הגדולה הם ריקנים , אין להם מטרות בחיים, והם מחפשים ריגושים עצמיים כדי למלות את עצמם אולי..

2shahar

New member
../images/Emo45.gif

השימוש בסמים קשים אחריי קלים לא מחייב! (כן, יש גם מי שיודעים לשים לעצמם גבולות..)

כל אלו שמתו

מוסיקאים ולא מוסיקאים התחילו רק עם גראס אחרי שההשפעה של הגראס לא משהו או לא ממש משפיעה מתחילים לערבב כל מיני סוגים של סמים ואז כבר הבן אדם נהיה משוג לגמרי ולא יודע אפילו אייך קוראים לו תתפתחו עיתונים מדיי יום יש כתבות כלו אפילו על נערות שנאנסו תחת השפעות של סמים וכאלו ששהתאבדו מרוב עירבוב של סמים ,, הכל ביחד דפק להם את המוח אני רק מנסה להציל כמה אנישם פה לא יותר אני יודע שזה קטע של גיל הנעורים ,,,להיות מ א ג נ י ב אבל יש כאלה שלא מצליחים לצאת מיזה ומתים מיזה בסוף

וג'ניס גו'פולין נערת הרוק והקוק

שמתה בגיל 27 ממנת יתר וגם את סולן אליס איין צ'ינס שמת ממנת יתר וכך את ענבל פלמוטר כל חבריה סיפרו כולל קורין אלעל שהיו לה בעיות גמילה קשות מהסמים ובגללם אולי התאבדה בתאונה

אבל

אתה נותן פה דוגמאות קיצוניות... ותכלס זה לא באמת בעיה למצוא את הקיצוני בכל דבר. אולי באמת נותנים חופשיות יתר לסמים, אבל מכאן ועד לתת את זהר ארגוב וג'ניס ג'ופלין כדוגמא? כמו שכבר אמרו מעלי, הכל עניין של גבולות חוץ מזה אתם שוכחים שאתם מדברים על אנשים בוגרים... וואלה הם לא ילדים בני 15 שרואים ג'וינט פעם ראשונה ומתלהבים... שכל אחד יעשה מה שטוב לו כל עוד זה לא מזיק לו ולמי שמסביבו..

מעכבת

New member
היי היי

עכשיו אתה אומר דברים שהם לא נכונים ושאתה לא יכול לדעת מה היה שם,אז אל.

TairAtias

New member
ישראל

כל דבר אבל כל דבר מותר לדעתי עוד אתה מצליח לשלוט בעצמך ואתה מודע לעצמך, ושזה לא פוגע בעצמך או באחרים

היה נידמה להם שהם שולטים בעצמם

שהם גילו שזה כבר מאוחר מדיי היה מאוחר לכבוד מיליארד מיליארד טועים שאת מותם מצאו בגלל סמים

../images/Emo85.gifכן

אבל יש כאלה שלא יודעים לשים לעצמם גבולות יש ת'אלה שאומרים "אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה" וכשהם מנסים הם לא מצליחים לא כל אחד יכול לשלוט בעצמו ובגבולות שלו ראיתי אנשים נופלים לידי וכל אלה הם אנשים שכביכול ידעו לשים גבולות לעצמם

אביב בעצמו העיד שנים:

אבא שלי ואמא שלי היו עסוקים בלעשן חשיש במקום לתת לי תשומת לב ,,,או משהו כזה אז האם סמים זה טוב במשפחה? אולי אביב יוכל להגיד לכם ,,,

אתה צודק אבל...

אתה נותן פה מקרים קיצוניים... בדרך כלל זה לא מגיע למצבים האלה..רוב האנשים שמגיעים למצב כזה או שהם בתחתית או שהם על הגג...או שהשתן עולה להם לראש או שהם מתוסכלים שהם מגיעים למצב הזה.. אני מדבר על כל מה שיוצא מקאנביס (חשיש,מריחואנה,גראס) שברור שעדיף בלי כל אלה...אבל זה לא סמים קשים ואם אתה יודע את המינון הננכון אז לא קורה כלום. אני לא אומר שזה טוב!

כן כן כעסתי, מודה,!

פשוט מכעיס אותי שנותנים פה לגיטימציה לעניין הסמים כמשהו שאביב עושה ויש פה כאלו וכאלה שינסו לחקות אותו (ככה זה שמושעים מהערצה עיוורת ) וינסו לעשן סמים רק כדי להיחשב ל מ א ג נ יב ,,,, או משהו כזה אני בעצמי משתמש כדרוי הרגעה וזה מצד אחד הורס אותי , וזה עוד דבר חוקי ,,,אבל גם זה סוג של סם ,,,, אני לא רוצה שיש פה כן ילדים שכדי להיות מא ג נ י בי ים ינסו סמים בגיל 14 משם הדרך למטה סלולה ,,,,

למעלה