יש לי שאלה....

יש לי שאלה.... ../images/Emo120.gif

סתם בגלל ויכוח עם חבר.... מעניין אותי... אביב גפן עוד מעשן..??? חחחח תענו אבל מה שאמת לא מה נראה לכם...

מה זה שייך אם יש לו ילד?

אנשים שיש להם ילד מפסיקים לעשן גראס? גם אני שמעתי פעם שהוא מעשן גראס מישהו סיפר לי שהוא ראה אותו...אבל לא נראה לי זה אמיתי...

שמע..

אני שמעתי שלפני שנה הוא עישן כשהוא היה בבת עין היום אני לא יודע... חוץ מיזה שזה שיש לו ילד לא אומר שהוא לא יכול לעשן גראס זה לא בעיה גדולה... יש לי אפילו שכן שלוקח טריפים וקריסטלים ויש לו אישה ושתי ילדים... סמים ומשפחה זה דיי הולך אחי

שחוררר

New member
אז זהו, שלא.

מה אתה יוצא בהצהרה מפגרת כזו!? "סמים ומשפחה זה דיי הולך אחי" תפסיקו להכניס לעצמכם שטויות לראש. זה שזה קורה לא הופך את זה לבסדר, תפסיקו להאיר את כל החרא הכימיקלי הזה באור כ"כ חיובי. נשארה בכם עוד קצת חוכמה לזה? או שנדפקתם לגמריי?

דבר ראשון זה היה בצחוק

דבר שני אם אתה יודע להשתמש נכון ואתה מכיר טוב תיכולות של הגוף שלך- אז אתה יכול לתפקד כמו כל בנאדם רגיל ואני יודע אצה מאנשים עובדים עם משפחה וכל זה... החוכמה זה לדעת להשתמש... מי שאין לו גבולות יגמור רע מאוד אבל מי שיודע לשם קווים אדומים ולא מפריז וכל זה, אז זה דיי בסדר... ברור שעדיף לא לגעת בזה בכלל אבל מי שחייב סטלה אז שיקח את זה בצורה הנכונה...

שחוררר

New member
נשמה

חשיש זה לא סמים, אני התכוונתי יותר לקריסטל ולכדורים שציינת, אבל ניחא. שבוע טוב קיצר.

סטלה זה כייף תשאלו את

זוהר ארגוב היה לו ממש טוב מיזה ,,,,בגלל זה הוא תלה את עצמו כי לא היה לו כבר מוצא אחר ותשאלו את הסולן הראשון של פינק פלוייד שלא יצא מהבית שלו 50 שנה אחרי שעשה סמים ולא יצר עוד כלום תשאלו גם את אסי דיין ,,,צריכים לאשפז אותו כל פעם שיש לו מנת יתר ,,,, ויש עוד ויש עוד ממש סטאלה,,,,

InnocenceLost

New member
אויש

אתם צריכים להבין שיש הפרדה בין סמים קלים לכבדים אם אביב מעשן גראס ואטאבר , זה בשביל הכיף שלו אז פה זה לא חוקי ושם זה חוקי אז זה עושה את זה ישר לסיבת מוות ? ועזוב את זוהר ארגוב וכו' סמים קשים זה פיכסה

למעלה