יש לי שאלה-COOL EDIT---------------

hospital_food

New member
יש לי שאלה-COOL EDIT---------------

אני ממש יכול להקליט התוכנה הזאת???? איך זה מתבצע מסתומרת להקליט יש איזה חיבור או משהו??? אם אתם יכולים לספר לי כיצד בידיוק עובדת התוכנה אני ישמח מאוד!!!

The Exorcist

New member
י שלך 2 אופציות

לחבר את הכלי למחשב או לחבר מיקרופון ולשים ליד הכלי. מה שאתה צריך לעשות זה פשוט ללחוץ על הכפתור של ההקלטה וזה מקליט. אחר כך אתה יכול לערוך ולהוסיף לזה אפקטים, לשנות מהירות וכ´ו.

idos

New member
אז מה הקטע?בכל תוכנה אני יכול......

בכל תוכנה אני יכול להקליט..... ולשנות מהירות??? יש לי מיקרופון ואני מקליט..הבעיה היא שזה יוצא באיכות לא משהו? מה מיוחד בתוכנה הזאת??? זה מקליט באיכות יותר טובה?? ומה זה כל הקטע עם הערוצים???:? תודה???

idos

New member
הנה למי שמכיר..goldwave......

תוכנת עריכה ששוקלת מעט והיא מצוינת במה COOL EDIT יותר טובה ומי שיכול שיביא לי לינק לתוכנה המלאה

The Exorcist

New member
לא הבנתי אם אתה שואל או אומר

אתה יכול לשנות מהירות וטון כמעט בכל תוכנה. שאתה מקליט מומלץ להשתמש בכרטיס קול נורמלי,מיקרופון טוב, דריברים מעודכנים (מזכיר לי לעדכן) ותוכנת הקלטה טובה. לא יודע מה מיוחד בCOOL EDIT PRO, אולי בגלל שהיא נוחה? את האיכות של של מה שיוצא אתה יכול לקבוע, אתה גם יכול לסנן רעשים ואז להעלות עוד קצת את האיכות. וכן, יש ערוצים (שזה הדבר הכי טוב בה) כמו הקלטה מקצועית (בערך) אתה מקליט כמה כלים, כל אחד בערוץ נפרד ואז יכול לשלב ביחד ואפילו לקבוע מתי כל כלי יכנס.

Chrome-Boy

New member
שאלה?

יש לי COOL EDIT 2000 ואין לי מושג איך אני מקליט שם בערוצים יש לי רק ערוץ אחד....איך אני עושה את זה?

idos

New member
שיט אין ערוצים ב2000?

מה יותר טוב 200 או PRO? שמתי לב שבתוכנה הזאת איכות ההקלטה ממש מעולה הקלטתי תגיטרה שלי ושומעים ממש טוב.... ומסתומרת ערוצים מחברים כל כלי נגינה למקום אחר או מנגנים הכל ביחד וזה מחלק את זה לערוצים

The Exorcist

New member
לא חושב שיש

והPRO Hותר טובה. לכל כלי יש ערוץ נפרד ואתה מקליט אותם בנפרד ובסוף מחבר.

למעלה