יש לי שאלה!!! פליז תענו לי

יש לי שאלה!!! פליז תענו לי

אני התחלתי לראות מגרש ביתי לא מזמן מכיוון שלא ידעתי שהסידרה קיימת עד שחברה אמרה לי... וקצת הסתבכתי... הבנתי שברוק ולוקאס חברים למרות שלוקאס אוהב את פייטון נכון? ופייטון אוהבת את לוקאס... נכון? אז למה הם לא ביחד? למה לוקאס לא עוזב את ברוק והולך לפייטון ואומר לה שהוא אוהב אותה??? פליז תענו... תודה עדי

אמברוש

New member
תראי..

לוקאס בהתחלה רצה להיות עם פייטון ואז פייטון פחדה ממחויבות אז הוא נהיה חבר של ברוק ועד שפייטון התחרטה על זה שהיא לא רצתה מחויבות הוא כבר היה עעם ברוק ואני חושבת שהוא פשוט לא קרוצה לפגוע בברוק. (עדיין קצת אכפת לו מברוק) אה ויש גם שידורים של העונה השנייה בימי שישי

yasminale

New member
הנה לך תשובה..

פייטון ולוקאס "נדלקו" ממבט ראשון. במסיבה בבית של ניית'ן של הנבחרת, בדרך להפשטת זה עם זה, לוקאס אמר לה שהוא "רוצה הכול איתה, הוא רוצה אותם".. ורצה להיות בלב שלה.. והיא פחדה ושאלה לא יכולת פשוט לעזוב את זה?! והלכה.. פרק אחרי זה רואים שלוקאס וברוק מתחילים.. ום נהיים חברים. ואז פייטון דופקת ללוקאס בדלת ואמרת שהיא טעתה ושהיא רוצה להיות איתו.. ובדיוק ברוק יוצאת מהחדר שינה שלו לבושה בסווצ'ר האפור של לוק (!!) ולא מבינה מה פייטון עושה שם.. ואז.. לוקאס ממשיך להישאר עם ברוק.. אבל אוהב את פייטון יותר ויותר.. עד שקרה מה שקרה אתמול (הם כמעט שכבו והפסיקו באמצע).. והוא פשוט עם ברוק כי אכפת לו ממנה.. והוא לא רוצה לפגוע בה.. אזל לדעתי, העובדה שהוא עם חברה הכי טובה שלה הרבה יותר פוגעת! בקיצור, הוא זבל רציני בעונה הזאת

למעלה