יש לי שאלה פה...

יש לי שאלה פה...

מותר לצבוע את השער לשחור? יש לי שער חום ואני רוצה לצבוע לשחור זה מותר או אסור? כי בטירונות עשיתי זאת אבל אני חושב שהמפקד לא ידע שיש לי שער צבוע וחשב שזה השער הטבעי שלי אבל בכללי אני רוצה לדעת אם דבר כזה מותר או לא כי סיפרו לי פעם שמותר לצבוע שער כל עוד זה טבעי(שחור,חום)

צומיש

New member
מותר...

רק צבעיים טבעים... למרות ששלי צבוע לאדום ולא אומרים לי כלום... ככה זה לבנות :)

realmagic

New member
צביעת שער

לבנים אסור (!!!) לצבוע שער. לא לחום, לא לשחור, לא ללונדיני ולא לבז´. הסייג היחידי שיש לדבר הזה הוא לאנשים מבוגרים שצובעים את שערות השיבה שלהם לצבע של שאר השער. מכוון שהאנשים האלה הם בד"כ קצינים בכירים או נגדים מקומבנים לא עושים להם בעיות. זהר

ולך תוכיח שהשער צבוע

הרי אם צובעםי שער לשחור זה שחור... עובדה אצלי המפקד בטירונות אמר שזה תקני ולא ידע שזה צבוע...

realmagic

New member
התלונה מגיעה

התלונה מגיעה כשהשורשים מתחילים להציץ והם לא בדיוק מתאימים לצבע של שאר השער..:)

מממ אני בספק

השער שלי תמיד צבוע כל שבועים עובר צביעה וגם זה שחור והשער הרגיל זה חום כהה אין ממש הבדל :) תסמוך עלי היה לי טירונות חודש וחצי ולא שמו לב

realmagic

New member
אם אתה צובע כל שבועיים

אז אין שום בעיה שתישאר עם הצבע. זה לא תקני אבל לא יתפסו אותך. אני ראיתי כבר אנשים מקבלים תלונות על צבע בשער כשהתחילו לצאת השורשים.

אוקי..

בעקרון גם ביום גיוס שלי היה לי שער צבוע ועוד צילמו אותי לחוגר ככה ולא עשו לי כלום... נקווה לטוב מקסימום נתחנן לא לקרחת

פלטרון

New member
ומה בדבר אורך שיער ?

מה המקסימום שאפשר להגיע אליו מבלי לחטוף על זה ? ובפרט, נניח ואני משרת ( אשרת ) על אזרחי,ולא מוקף בחיילים אלא גם כאלו על אזרחי, האם אז יותר קל לגדל קצת שיער ? ואם כבר מדברים על צביעת שיער, כעתודאי ( לא לצחוק , לא לצחוק
), אני אבלה את כל שנות ה-20 שלי בצבא. שיער לבן (עדיין) לא מטריד אותי. אבל נניח ובעוד 5 שנים זה כן יטריד ( או 10 )... בתיאוריה . מה עושים אז ?

מממ ממה שקראתי אז

מותר לצבוע שער עם יש לך שער שיבה(הזדקנות) ואורך שער שלא יעבור 3 אצבעות אבל בפועל יש מלא שיש להם קוצים ארוכים וכדומה הכל נתון לפי אופי המפקד...

למעלה