יש לי שאלה נחמדה... הגיוני שהיא

אל תגזימי...

נכון שצריך להעיף כבר את ה"כוסית" המשפיל, אבל "שאפה" זו לא המילה... "תיסלם" זה דווקא נחמד, אני עדיין שומע אותו פה ושם מנהגי אוטובוס בני 30+...

הגר26

New member
שאפה זו אחת המילים החזקות ../images/Emo6.gif

אימרו "כן" למילים של שנות ה-80!!!! אה, וגם "גיזעי"

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifיאללה.. להחזיר את המילון...

של האייטיז..
אני בעד... חחחחחחח (אפילו שאני לא הכי קשורה לתקופה..
)

אפשר להחזיר את הלבוש של האייטיז?

(חוץ מהג'ינס שלושת רבעי שדייב לובש והמכנס הקצר שמרטין לובש ב-101) ואם אפשר אז גם את הבלוריות... ושכל הגברים יהיו יפים כמו אז. אגב, למיצי אין בעיה עם המכנס הקצר של מרטין (חרמנית שכמותה). ומישהו שם לב שברגעים מסוימים בהופעה של ה-101, דייב דומה בצורה מחרידה לדויד דאור?????????

Chandler Rulz

New member
אה.. אני חושב שבכיתה ט' (לפני 5

שנים ככה).. שמעתי את Freelove ברדיו, כשאיריס קול ביקשה ששמוליק טיאר ישמיע לה להקה בשם, מה שאז חשבתי, The Peshmod..
בכל מקרה, אחרי איזה חודש, שודרה בערוץ 3 ההופעה בפריז, ואז כבר נחשפתי ליותר שירים, ואחרי זה שמעתי עוד שירים שלהם ולאט לאט הבנתי שאני נורא אוהב את השירים ואת הסגנון.. אגב, הקליפ הראשון שראיתי, היה דווקא People Are People..

איך??

איך?????????. איך לא ידעתי על זה??????????????????? איגור,כל השולחן שלי היה מלא בדפש מוד,היה קשה לפספס את זה... לא היית מדבר על זה! מצחיקול אתה..

Chandler Rulz

New member
דווקא אמרתי לך אחרי שראיתי את

ההופעה בפריז ששמעתי כמה שירים ואהבתי.. (ואז את הראת לי את הכרטיס ביקור הזה שעשית בקניון במכונה הזאת..
) וגם על People Are People אמרתי לך, ואז התפלאת ושאלת "מאיפה אתה מכיר את זה?!"
בכל מקרה, את השירים הפחות מוכרים (אלה שהם לא ETS, Freelove ו-Dream On) הכרתי רק אחרי שעברת דירה והקשר נותק.. מה שכן, אני זוכר שהתערבת עם עידו אל איזה משהו, ואז הוא היה צריך לשיר את Freelove

נכון!!

או מיי גוד,איך אתה זוכר את זה??:) כבר איבדתי את הכרטיס ביקור הזה,חבל.... ותודה שעידו שר את השיר הזה יפה????:) נתראה בהופעה?:)

Sister of Night

New member
ממתי הפורום הזה קיים בתפוז? חדשה פה

מה שלום כולם? השיר הראשון של דפש ששמעתי היה בערך בגיל 8-9, ETS והוא עוד מאז (ואני יודעת שזה נשמע מגוכח) היה השיר האהוב עליי ביותר בעולם. לא באמת ידעתי על שאר השירים ועל הלהקה אז.... ב-2001 נראה לי, אם אני לא טועה זה היה באחד הלילות של החופש הגדול של כיתה ח', חיכיתי שישדרו בערוץ 3 סדרה שאהבתי, ופתאום במקום הסדרה שידרו את ONIP, ואז באמת התאהבתי. קודם כל גיליתי שאני מכירה המון שירים של דפש.....ואחרי ההופעה לא יכולתי להירדם....התחלתי לחפור באינטרנט ולהשיג את המוזיקה מההתחלה ועד Exciter, והיום אני פנאטית!

ברוכה הבאה לפורום

אני לא יודעת ממתי בדיוק הוא קיים כי גם אני רק לאחרונה התחלתי להשתתף בו בקביעות. אבל היי, מה זה משנה ממתי, העיקר שיש!
ואגב, הבאת לי חשק עכשיו לראות את ONE NIGHT IN PARIS שוב (בפעם ה-40 מליון) והדבר היחיד שאני הולכת לראות כרגע זה את המשפחה שלי אוכלת צהריים
אלוהים! תעשה לי VOD!!!

super girl 15

New member
../images/Emo9.gifגם אני אברך...

ברוכה הבאה... ן... היי.. בכל מקרה... הכינוי שלך זה השם השני שלי..
חחחחחחחחחחחחחחחח

super girl 15

New member
../images/Emo45.gifקבלי מחמאה לבבית...

כינוי מושלם! (שלי בישראבלוג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ונשלב נ.ב... Sister Of Night זה השיר שלי...

למעלה