יש לי שאלה נחמדה... הגיוני שהיא

super girl 15

New member
הו! ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif...

תהני לך...

aviGODFATHER

New member
לפני קצת יותר משנה...

2 חברים שונים הכירו לי את Enjoy The Silence בערך באותה התקופה (לא ממש התאהבתי משמיעה ראשונה אבל אחרי כמה שורות כבר לא יכולתי להפסיק). ותראו איזה מוזר עכשיו - השיר התחלף בווינאמפ ועבר לETS בדיוק אחרי שכתבתי את שתי השורות למעלה (דבר עם אחוזי סבירות לא גבוהים במיוחד כשיש פלייליסט של 730 שירים...). אחרי תקופה קצרה יצא לי לשמוע את World In My Eyes (בMTV) ואת Personal Jesus (בGTA) והורדתי את Violator. מאז הכל הסטוריה..

dirty boots

New member
השילוב של Personal Jesus בGTA גאוני

כיף לדרוס חברי כנופיות ושוטרים לרקע השיר D:

הזכרון הראשון שלי מדפש הוא

שישבתי בגיל 13 בערך בבית הישן שלנו, הקשבתי לקסטה (כן, עוד לא היו דיסקים) של VIOLATOR ורשמתי את המילים כדי ללמוד אותם בעל פה...

בכלל

הפסקול של המשחק הזה הוא מדהים כל כך הרבה קלאסיקות על פני כל כך הרבה ערוצים. בכלל המשחק הכי טוב אי פעם.

aviGODFATHER

New member
המשחק הכי טוב זה...

MAFIA! ותגיד מה שתגיד, עוד לא היה משחק עם כזאת עלילה... וגם המוזיקה שם מעולה (ג'אנגו ריינהארט
)

האמת שלא יצא לי לבדוק אותו

בכלל התרחקתי ממשחקים בשנים האחרונות, אבל הבנתי שזה עוד משחק ששואב את רוב עולמו מGTA ולכן צריך לתת את הכבוד לחלוצים...

aviGODFATHER

New member
אז קדימה...אתה לא יודע מה אתה מפסיד

נכון שזה מאוד בסגנון של GTA (אתה מפיונר שיכול לנסוע ברחבי עיר ענקית) אבל זה רחוק מלהיות אותו דבר. המפיה הוא משחק הרבה יותר ריאליסטי, ועם עלילה הרבה יותר טובה מכל משחקי GTA עד עכשיו. העיר גם די ענקית (יותר גדולה מוייס סיטי, שכמובן יצא אחרי המאפיה) לפני ששיחקתי במאפיה גם אני הייתי פנאטי לגבי GTA (ואני עדיין כזה) אבל המאפיה פשוט משחק יותר טוב...

dirty boots

New member
אכן,

למרות שעלילת הגאנגסטרים במשחק קצת הפריעה לי, ולכן העדפתי עת וייס סיטי.

אני שמעתי אותם עוד משנות ה-80

אבל אז הייתי קטנטן אז לא זוכר תאריכים בדיוק (הכול מעורפל)

וואלאק?

האמת שאני ממש לא זוכר זה היה אחי הגדול ששמע אותם נונ סטופ, אני ספגתי הכל בתור זאטוט... (איזה מילה מגניבה זו "זאטוט", צריך להחזיר אותה לעברית של היום, ויפה שעה אחת קודם!)

למעלה