יש לי שאלה נחמדה... הגיוני שהיא

יש לי שאלה נחמדה... הגיוני שהיא

נשאלה עבר, אבל... מה השיר הראשון של דפש שאי פעם שמעתם?מה גרם לכם להתאהב בהם? מתי זה היה?

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifאחחח אני זוכרת את זה...

כיתה ו'..
קליפ בMTV.... אממ.. אני לא סגורה אם זה היה I Feel Loved או FreeLove... אבל זה היה בתקופה של "Exciter" אממ.. סתם הכרתי את השירים מ2001 אבל את הלהקה עצמה לא ממש... אבל
- השנה... שהתחיל הקמפיין של ה"כחול בפארק"... היתי בבית של חברה ראיתי את הפירסמת (ואת דייב...)... עם Enjoy The Silence.... ועכשיו אני עמוק עמוק בתוך כל ה"בלאגן"...

עמוק?

נראה לי שאת, מיצי, אני ועוד כמה פה טובעות בריר של עצמנו כבר... שיגיע ה-3.8! כבר!!!!! אפילו הלקוחות בעבודה שלי כבר נמאס להם לשמוע ממני על זה!!!

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifספרי לי על זה...

אולי אין לי לכוחות בשביל לטחון להם בשכל.. חחחחחחחחחחח אבל יש המון ילדים\מבוגרים\קשישים שכבר יצאתי להם מהנשמה...

אני יודעת, גם לכל שאר העולם אני

טוחנת את השכל על זה. הם התרגלו כבר. אבל לקוח מסכן שבא ומתיישב לי בבר ורק רוצה לשתות את המשקה שלו בסבבה, לא מצפה שאני אטחן לו את המוח על דפש מוד

הגר26

New member
השיר הראשון ששמעתי אי פעם שלהם

היה, אם אני לא טועה, just can't get enough, בגיל 6, כשאחי החליט שהוא מלמד אותי להכיר מוזיקה טובה. בגיל 12-13 שמעתי את condemnation ב-MTV והלכתי לקנות את הקלטת של SOFAD. הספיקו לי בדיוק שתי האזנות לזה כדי לדעת שאני מאוהבת כמו שלא הייתי מעולם. Ultra בגיל 17 הספיק לי כדי להבין שזה גם לכל החיים. וה-שיר של גיל 17 שלי זה it's no good.

אני הייתי בת 4

אחי שמע את JUST CAN'T GET ENOUGH ואני התחלתי לרקוד. אחר כך הוא השמיע לי עוד שירים שלהם וממש אהבתי אותם והתחלתי לדרוש תקליטים שלהם וקלטות, ולהקליט מהרדיו. מאז ועד היום אני פנאטית לגבי המוזיקה שלהם. גדלתי עליה, חונכתי עליה והיא עזרה לי לעבור את הרגעים הכי יפים בחיים שלי ובעיקר את הכי קשים בחיים שלי.הדבר הכי זכור לי בחיים זה כשאמא שלי חלתה ונפטרה הייתי בדכאונות שנתיים, והדבר היחיד בעולם שעזר לי והרגיע אותי היו השירים של דפש. אם לא המוזיקה הזו שכל כך אני מתחברת אליה אני לא חושבת שהייתי פה היום. המוזיקה הזו נתנה לי כוח לחיות בתקופה שבה כל מה שרציתי היה למות. (לא רוצה לדכא אתכם או משהו, סתם מציינת עובדה קיימת מבחינתי).

זהר25

New member
אצלי......

אני כבר שומעת אותם יותר מ15 שנה וזה היתחיל אחרי ששמעתי את The Sun & The Rainfall וLeave In Silence וPhotographic זה היה ביחד וחשבתי "זה שונה את זה עוד לא שמעתי" וההמשך ידוע......אבל The Sun & The Rainfall היה השיר הריאשון הריאשון ששמעתי שלהם. ואני אוהבת הרבה להקות ואומנים שום דבר לא מיתקרב לאהבה שיש לי לדפש מוד, הם הפסקול של החיים שלי כמה שזה נישמע פלצני, אבל זה נכון.

אני כל כך מבינה אותך

המוזיקה של דפש מוד ליוותה אותי ב19 שנים האחרונות וגם אני מרגישה שהמוזיקה שלהם מרכיבה את הפסקול של החיים שלי... יש לנו אחלה פסקול

זהר25

New member
אני מבינה את מה שאת אומרת....

בזמנים הכי קשים שלי הם היו תרופה לכול כאבי הלב שלי.

Ice machinE

New member
המממ, בואו נראה

זה לא היה שיר אלא קליפ שהקלטתי מהתכנית עד פופ, master & servant ו-people are people. זה היה אי שם בגיל 7, אז גם גיליתי את דיויד בואי וביקשתי את התקליט שלו, let's dance ליומולדת של אותה שנה.

Lady in red2

New member
אמממממ

השירים הראשונים שהכרתי היו I Feel Loved ו-Freelove ואהבתי אותם, רק שבאיזשהו שלב הם היו לי חרושים מדי בגלל הרדיו, אבל יותר מאוחר חזרתי לאהוב אותם. אח"כ היה את Enjoy The Silence 2004 שממש התלהבתי ממנו, ואז התחלתי לשמוע שירים של הלהקה ולהתעניין, אפילו שמתי אותו במשך הרבה זמן בתור צלצול לפלאפון.

אוקיי תורי, פעם ראשונה פה.

שרשרו ברוכה הבאה
אני בת 31 ואת דפש מוד הכרתי עוד מהיותי בת 13!! מאז ומתמיד אהבתי/ הערצתי/ סגדתי להם!! ולמרטין במיוחד .. השיר הראשון, והוא האחד והיחיד שתמיד אוהב והוא הטוב ביותר מבחינתי ואני אגיד לכם יורת מזה. שהייתי בת 16 היו פעמים שהייתי שומעת אותו ומתחילה לבכות!! זה משהו מדהים השיר הוא: EVERYTHING COUNTS וחבל שהם לא ישירו אותו בהופעה, כי תמיד תמיד חוזרת אלי ההופעה ב:"101" שראיתי אין ספור פעמים ושם השיר הזה מתנגן/נשמע ונראה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםם וזה הזיכרון שלי ממנו. אין עליו ואין על הלהקה הזו.

למעלה