יש לי שאלה נוספת...

ארענן את זכרונך

תיקשרתי בעבר, הופסק (יוזמה שלי, סיפור ארוך), וזה יחזור בעתיד הקרוב. אתה יכול להירגע, גם לכשאתקשר אינני הולך לקבל לקוחות, אז אני לא הולך "לגנוב" לך לקוחות. ולגבי מה שהם סיפרו לי - הם יכולים לספר מה שהם רוצים. אני בודק בשיטות אחרות לגמרי והרבה יותר "קשוחות". אני מצליב את הנתונים שנמסרו בתיקשורים של מס' מתקשרים שאני מכיר, ואחרי כל הבלאגן הזה - יש מסקנות, שמה לעשות, לפי האימיילים שאני מקבל הם קולעות לעניין. זוכר מה כתבתי? אני מעדיף תכל'ס, והתשובות שגם מיקי הביא וגם אתה - הלכו סביב סביב. לגבי אותו "חוסר ידע". אני חוקר כבר 14 שנה - אז אולי ניתן לשואלי השאלות לבדוק בעצם עם הרגש שלהם מה נכון ומה לא?
אני אשלח לך הודעה בפרטי, קרא אותה. חץ

IBP1

New member
חץ כעת העלבת אותי .

מה שפגע בי הוא הזלזול שהפגנת כלפי חבר משותף ,אנו כולנו מכירים היטב את ידיעותיו של מיקי הקורא. אם הדבר היה לא נראה לך היו דרכים אחרות ,לבטא את הלך הדברים ,אך אתה נהגת ברמיזות כנגדו מה שלא הולם את אופייך שאני מכיר והערכתי.איני יודע מה רמת ידיעותייך במאגיה ,אך אין זה מין הראוי כי תבטל במחי יד את דבריו של מיקי שבקיא בנושא זה. ולרמוז בנושא פרנסה ,חץ ככה אתה עולב בי, אל תשתמש בדמגוגיה. כל מה שהפריע לי הייתה קביעתך הנחרצת לדבריו של מיקי ולכישוריו.יותר הפריע לי העניין כי אתה בתור אדם שמכיר את מיקי וידיעותיו מסוגל לרדת לקטנוניות שכזו.חבסל באמת חבל חץ. כמדומני שאחת הטעויות שעשה עושה ויעשה האדם,הוא לשכוח את חוכמת העבר ,שכן עברו של האדם הוא הבסיס לעתידו. כל מה שטורח האדם לעשות על מנת לשמר את הבסיס הוא ההווה שלו. אין לי כוח להתווכח עימך לאחר יום עבודה מפרך ביי

אתה רוצה לדבר על העלבה?

אני אעשה את זה קצר וקולע. אני מקווה שלא אכפת לך להשתמש בדמיון לרגע, ברשותך... בוא נהפוך את הדברים. שים את עצמך כאותו אחד עם בעיה רצינית, ואז תנסה לקרוא את התשובות. אל תנסה לחשוב על עצמך כמבין במיסטיקה באותו זמן אפילו לא בגרוש, אלא בדיוק כמו לאותו סטודנט שקצת טיפה מתעניין בזה, לא יותר. עכשיו תחשוב מי נעלב מהעניין בעצם. תרגול נעים, חץ אגב: יש לי תמונה בכרטיס, וכאחד שמבין באנרגיות אולי תוכל לקרוא ממנה כמה דברים. אתה לא חייב לפרסם, אבל פעם אחת תכיר אותי

IBP1

New member
חץ זוכר ....

שאצל דורית כתבתי לך שאנו דומים....... אם לא הייתי עושה זאת אז,לא הייתי נפגע ממך כעת. אגב רק ככה בתור אחד שבחן את קולו וביתו של ידידנו מיקי. אני יכול להגיד כי גם אתם זהים ,רק שיש בינכם הפרש של בערך 25-20 שנים הפרש פלוס מינוס.

זהה???

אני זהה לו? הבחור מדבר בכלליות, לא מאמין שיש רע ואופל, נותן תשובות כלליות וסותר את עצמו תוך כדי תשובות ארוכות - ואני בדיוק להיפך. איפה הדמיון בינינו? רק אתמול נכנסתי לכאן וב-2 הבעיות שהוצגו אתמול שמתם תשובות עקיפות ומעורפלות בזמן שאני הצגתי שאלות והסברים. איפה הדמיון בינינו בזה? אגב, ממתי, במיוחד במיסטיקה, פאקטור של גיל מהווה בכלל ISSUE? אני יכול להראות לך בחורות ובחורים שאין להם אפילו 18 שנה ויש להם כוחות מיסטיים יותר מ-לך ולמיקי ביחד. תרשה לי לספר לך משהו אחד קטן שהגעתי אליו אחרי ראיונות של כ-48 צעירים (31 בנות, 17 בנים, מחתך גילים שונה, שלכולם מכנה משותף אחד - משיכה לרוחניות, לאו דווקא ספציפית): הדור הצעיר של ימינו (גילאי 16-30) הוא בעל הרבה יותר כוחות מיסטיים מהדור הקודם, ולשמחתי רבים מאותם רוחניים צעירים אינם מוכנים לקבל מה שהשתרש ועבר כדיסאיפורמציה בין מיסטיקנים מבוגרים, תוך כדי טפיחות שכם הדדיות. הדור הצעיר היום אוהב הרבה יותר לשאול, להקשות, לא לקבל שום דבר כמובן מאליו, והם גם נוהגים לבדוק עם הרגש שלהם את הדברים. כיום יותר מעבר נפתחת תהום בין הדור הקודם של המיסטיקנים לצעירים רוחניים של היום. לא שהכל פרפקט - רבים מאותם צעירים נמשכים למאגיה וכישוף, אבל הרבה מהם "נושרים" מזה בגיל 20+ מתקדם אחרי שהם רואים מה האמת מאחורי זה. אני אתן לך ציטוט תגובה למאמר שכתבתי בבלוג שלי מאתמול: "לפני כשנה ביקשתי.. ואכן כמו שבורא עולם נוהג לעשות בדרכיו שלו, גם קיבלתי.. את דוד איפרגן ( אחיו של ה"רנטגן", ואין לי שום בעיה לנקוב בשמו) לא פחות ולא יותר, והוא תסכל אותי יותר מכולם. 500 ש"ח לפגישה, בכל פגישה. רק כדי שהוא יאמר לי את מה שידעתי עוד קודם לכן.. והוא עוד אחד שאמור לראות לתוך נבכי נשמתו של אדם.. כנראה שפשוט הלכה לי קצת לאיבוד האמונה בבני אדם.." אז "צר לי" שגיל ותוכנית רדיו ותלמידים לא עושים עליי רושם, וכשלדעתי אדם טועה אני אומר לו את זה. חץ

Soul Reaper

New member
אולי... שיתוק שינה?

הנה מאמר בנושא שיתוק שינה http://www.magick.co.il/general/sleepparlize.htm נראה לי שזה מה שקרה לך

לגבי שיתוק שינה

קראתי את הטקסט, רק שיש הבדל אחד בין מה שכתוב שם (מישהו עשה קצת סלט בין מה שכתוב ב-Wikipedia לבין מה שכתוב, כמה אירוני, באתר למאגיה וכישוף). הבחור כאן מציין בפירוש שהעיניים שלו נתקעו בנקודה מסויימת, ושם מדובר על משהו אחר. ולגבי הניסוי המומלץ: קדימה, נראה אותך מצליח להיות רדום במצב לא מודע עובר בתוך פחות משניה אחת למצב שתיארת. כל מצב היקיצה משינה מורכב מכמה וכמה שלבים: * העברה ממצב לא מודע למצב נים לא נים (מצב גלי אלפא) * העברה ממצב גלי אלפא למצב מודע. * זרימה מוגברת של דם להתעוררות השרירים * פקיחת עיניים * התמתחות * שיחזור חלקי של זכרון אתמול וזכרון המשכיות * פיהוק והמשך התמתחות ויש עוד כמה פעולות שאני לא זוכר כרגע כל הפעולות האלה מבוצעות ביקיצה משינה רגילה. בתופעה שאזיקון הזכיר קיימת זרימת דם מואצת, ונעילת עיניים (בד"כ בנקודה מסויימת) ללא אפשרות להזיז אותם. חץ

למעלה